Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
Pozeram že sa tu len hemžia dobre spravy o chudnuti...kedže som dlho neprispela tak sa pochvalim aj ja po mesiaci a 3 tyzdnoch som sa z 75 kg dostala na 67,2kg( to bolo dnes rano
)aj ked som sem tam zhresila ....takze vela trpezlivosti prinielso ruuze
drzim vam nadalej palceky nevesticky dukanky
26. apr 2012- Sponzor fóra
@vandijan jaj ved hej škoda že nie sme spolu na dni ale hadam to nevadí to sa hadam anineda ja musím aspon aj sa to bojím povedať 40 kg....už sa tak teším na zeleninku panebože ako mi chýba.....desať dní som si určila aleneviem či to zvládnem hadam hej nastavená som znova mám odrokované 20min na steppery a dievačatá od včera 2 kg minus janeverím ale to sa len čistím podl amna
26. apr 2012@mokecajka jááj to ste tu samé nevesty? lebo ja mám už 10 rokov manželstva za sebou klopklop
26. apr 2012- 26. apr 2012
@sindy411 ono mastne aj netucne ryby sa mozu neobmedzene, samozrejme pokial ich nejes na kila...
26. apr 2012@hokejka111 nie je tam vylozene napisane od ktorej fazy sa ovocne jogurty mozu, je tam iba pisane, ze ak chces radikalne schudnut alebo ti stagnuje vaha, ovocne jest nemas ale ak chudnes v pohodke tak dva za den mozes...ale s umelym sladidlom samozrejme...ja osobne si myslim ze od 1 fazy mozes...
26. apr 2012@jaja4451 ja mám 13 rokov po svadbe, šla som na stránku http://www.dukandiet.co.uk hodilo mi že to do vysnívanej, aj keď vyššek ako som pôvodne chcela váhy mi to portvá cca. 304 dní, takže beh na dlhú trať
aj ja sa už teším na zeleninu, v knihe som si pozrela , že v 2. fáze 1:1, v kombinácii 1 deň bielkoviny, 1 deň bielkoviny so zeleninou, našťastie som mäsožravec a po tých diétach čo som už skúsila, mi biley jogurt dokonca chutí, pred pár rokmi by som ho nedala .
26. apr 2012@hokejka111 Ďakujem
26. apr 2012@mokecajka ...super blahozelam
).....verim, ze budem uspesna aj ja
)..inak ake boli tie prehresky
)..ak by nahodou
)pekny den
26. apr 2012@lolitqa max. do jedneho kilogramu....
26. apr 2012- Sponzor fóra
@hokejka111 no prehresky ako velka noc a 6 chodove meu...raz som si dala zmrzlinu...balkansky punc...a bezne si varim puding light
26. apr 2012@hamzinka nebud hladna!!! papaj
26. apr 2012@hamzinka nemusííš sa riadiť tým čo je dané, kľudne papaj vtedy keď si hladná...ako vyzerá tvoj deň? čo všetko spapaš?
26. apr 2012no dnes som zacala tym dukanovym chlebom s tvarohom a s vegetou, na to som si dala 20 dkg sunky na dvakrat, na obed som mala zase nizkotucny tvaroh s vajickom, vegetou, cervenou paprikou a cesnakom,na olovrant som mala kuracie prsia s jogurtom, vajickom, kari, sunkou....a na veceru som zjedla 3 kuracie stehna...katastrofa!!! pride mi to strasne vela...pricom som doposial tolko vobec nejedla...
26. apr 2012@hamzinka noo ano mas toho dost, ale s tými vajíčkami opatrne
a tak ale papaš všetko čo je povolené, takže váha by mala ist tak či tak dole, zajtra sa postav a uvidiš
26. apr 2012@hamzinka ,,,my s kamoskou sme dnes 5 den,,,,,,chceme este vikend potiahnut,,no uvidime,,,,,,,,poznam to prvy den sa sustredis len na dietu,,co jest,,,co nejest,,,,vsetko je v hlave,,,mysli pozitivne.....
,,ked si hladna tak jedz,,,ale len to , co mozes,,,,,,,,,,skus robit nieco ine ako sa motat v kuchyni,,,mne to pomaha,,,,.......kriza pride, vzdy,,,,,,,a u kazdeho,,,,,,ale nic sa neda robit, ked sme sa na to dali
.....
,,,a ked mas chut na nieco fajne,,,,,,pozrii si receptiky,,,,,,palacinka s nutelou,,,mnamky....ked slane,,,sunkove chipsy,,,,su super,,,,,,,,je potrebne najst len alternativu a chutove pohariky obalamutit,,,,,,drzim palce a prajem pekny den
27. apr 2012@ledu21 ...fuuu tak to je super
))......blahozelam,,,a v ktorej faze si??..a na kilach kolko???..pekny dnik,,
27. apr 2012
R: zemlicka natrena nt tvarohom, paprika sol
D: zapekany karelab
O: makrela + ziva uhorka
Ol.: sladky tvaroh
V: neviem - asi zeleninovy tanier