bože baby den začína druhu fazu dneska mám zeleniku bude obžerstvo už to vidím samozrejme v rámci normy na steppery od dneska minut/veklmi sa mi neche ledva vydržím krokovať dvadsať/ale...do dnešného rána -
-7 kg... :-) :-) :-) :-) :-) :-) x-) x-) Takže Im Happy velmi
pozdravujem vás
neviete či zavináče možem ale asi hej však ?
Dobre ranko baby,
tak dnes 8 den, - 2,3kg a dnes ma caka B den
chystam sa na nakup no a tie zavinace,uz teraz citim ako vonaju a este su v obchode x-)
budu na veceru...
baby pohankove krupy sa mozu, ja som to jedavala namiesto ryze tak neviem
Ahojte baby,
mám veľkou požiadavku na Vás. Som s Poľská. čoskoro budem mať svadbu v Bratislave. Chcela by som na svadbe boli slovenské a poľské obyčaje. Môžete mi poradiť v niektorých bodoch:
1) prosím opíšte mi ako vyzerá typická slovenska svadba (myslím o obyčajoch)?
2) aké sú národné jedlá, ktoré sa podávajú na svadbe,
3) na niekoľko filmov, som uvidela, že nevesta a ženích sú oblečení v kostýmoch, kde si môžem prenajať tieto šaty a koľko to stojí
4) môžete mi odporučiť nejakého dobrého fotografa a DJ?
Veľmi ďakujem za pomoc ! a ospravedlňujem sa za jazyk :)
@paulina7 ahoj ,,pises na zlu diskusiu,,tato je o dukanovej diete........ :-)
,,,skus otvorit diskusiu, tam ti urcite poradi vela dievcat s radostou,,,,:))))pekny den
@katkita recept na placku:
1 lyzica psenicnych otrub
2 lyzice ovsenych otrub
1 lyzicka skrob. prasku
trocha prasku do peciva
2 ks vajcia
Vymiesat, ma vzniknut redsie cesto, ak nie je, priliat nizkotucne mlieko. Z davky mi vysli 2 placky, pecie sa na panvici ako palacinka, lyzicou rozotrieme na rozpalenu panvicu az k okrajom, pecieme z oboch stran
Vela zdaru prajem 8-)
Ahojte baby,
ja som na diéte druhý deň a nieje mi jasné, keď papám pečivo z otrúb, musím aj lyžicu a pol okrem toho, alebo stačí to pečivo? Na stránkach sa píše, že keď sa toho konzumuje viacej je to kalorické. Ďakujem za odpoveď :-N
@paulina7 Ahoj my sme mali ako predjedlo varený zemiak, na ňom bryndzová nátierka a upečený plátok slaninky - dokonalé, všetci pýtali dupľu :-D A "švédske" stoly pozostávali z grilovanej húrky, klobásky, dusenej kapusty a pod. Zjedlo sa to prekvapivo rýchlo :-) Menu sme mali kuraciu rolku a opečené zemiaky.
Naše rodiny sú skôr za klasické dobré jedlá ako nejaké lososy, sushi a pod takže sme nemali najmenší problém z výberom jedál :-)
@vikinka2012 DM drogerie. alebo skus internetoby obchod, prip. BIO obchod. Nasla som aj v Kauflande (psenicne). Osobne som ich hladala aj v TESCO, BILLA, LIDL, no nikde som nepochodila, mozno preto, ze islo o mensie prevadzky tychto predajni. Rozhodne sa popytaj personalu. Ked uz som bola zufala, rozmyslala som o pomletych ovsenych vlockach, co NIE JE TO ISTE, nakolko OTRUBY, obsahuju aj (hlavne) plevy, ktorych su ovsene vlocky uz zbavene.
baby, ktoré ste z BA, poprsím o radu, kde kupujete otruby? za koľko? a v akej gramáži? ja som totiž to z východu a tu jedine kde ich kúpim je DM a tam sú dosť drahé, v BA mám rodinu tak mi ich vedia či už poslať alebo priniesť :) Ďakujem za každú radu