Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

31. máj 202215847
  • @happysmile  No já právě našla že by se měli tolerované potraviny v té první fázy vynechat a začít s nima až od druhé, že ta první má tělo šokovat jen těma bílkovinama 😐

• Nasla som viac receptov na jednom mieste - http://limetka.info/temp/kvetadukan.pdf - napr. vytlacit pre niekoho, kto nema internet. 🙂

• Ahoj Tesoro,vdaka za recepty.Celkove sú tvoje príspevky fain.Ja som len na začiatku a dúfam,že vydržím.

• Sponzor fóra
  • dnes B den, dam viac B dni, lebo sa mi nejak zastavilo chudnutie....

• @lulian  dobrainspiracia 🙂 chcem sa spytat na obmedzenia? dakujem velmi pekne 🙂

• @lulian  To je super.... 🙂 Moc díky 😉

• dnesny jedalnicek B den:
    Ranajky: jogurt, kava
    Obed: tuniak, 2 ks vajcia natvrdo
    Olovrant: jogurt
    Vecera: rascova polievka

• @trupkake  ,,dik za tu polievku,,ma to ani nenapadlo na den BB.......mas este nieco ?🙂)vdakka

• @hokejka111  no ani nemam, nic specialne ma zatial nenapadlo.... 😐

• @trupkake  ahoj, môžeš dať recept na rascovu polievočku?

• ahojte ja drzim dietu prve tri dni som chcudla a teraz jem raz bielkoviny a potom bielkoviny a zeleninu a dolu to nejde je to sice len 5 dni ale stojim poradi mi niekto ?

• @lolitqa  rascova polievka - 1 liter
    1/4 cibule nakrajanej nadrobno
    1 lyzicka skroboveho prasku
    mleta rasca
    voda
    cierne korenie
    vajce
    Postup: cibulu orestujeme v hrnci, pridame skrob a rascu, rychlo premiesame, aby sa nepripalilo. Prilejeme vodu, dochutime ciernym korenim, pripadne solou, nechame zovriet. Ked vrie, prilejeme rozslahane vajicko a rozbijeme ho vidlickou. Chvilku povarime a hotovo 😛

• este sa chcem spytat ze aky je rozdiel medzi ovsennymi a psenicnymi otrubami alebo ich treba jest oboje ?

• @zuzkaxx4  to su ake pocty? pises zvlast kolko si schudla v prvej a kolko v druhe, ci celkovo? alebo pri prechode do druhej mam pocitat s nejakym prirastkom na vahe?
    Dakujem za odpoved 😉

• @lodenica  odporucane su OVSENE
    posielam pekny link (pozri Komentare / Diskusiu)
    http://www.dieta-protal.sk/ovsene-otruby/

• Sponzor fóra
  • kočky 🙂 dnes ráno prešlo 22 dní, čo som na dukanke, necítim sa vôbec ako na diéte čo je úplne úžasné, papám aj o deviatej večer hihi 😃 aj sladké veci, samozrejme povolené...a ráno váha ukázala -5,1kg 🙂 paráda, o 8 dní to bude mesiac čo som na dukanke, tak ešte take kilo by mohlo 🙂

• ...15 den:ňDD -6 kg🙂

• @katkita   no vyzeraju chutnjesie ako tie psenicne 🙂 chcem sa spytat je je nutna nejaka uprava, ale staci ked sa zamiesaju do jogurtu 🙂

• @hokejka111  sikulkaaa 🙂 aky je ciel?

• baby tu ste uplne super! krasne sa tu motivujete 😃 som rada, ze som vas tu nasla. ja sa budem vazit az vo stvrtok, tak dufam, ze tam bude ubytok 😬 🙂

vcerajsie menu:
    Ranajky: 1/2 placky s philadelphia extra light, kava s mliekom
    Desiata: kefir
    Obed: kuracie cury masko v placke, kava s mliekom a kolaciky
    Olovrant: cottage cheese so sladidlom a skoricou
    Vecera: salmon vo vlastnej stave
    2l cistej vody a 2x zihlavovy caj

pekny den. idem s dcerou shopping. dnes ma v skole volno, tak si urobime babske dopoludnie 😃

• @lolitqa  ja som nasla psenicne v coope 🙂 aôe ovsene su vraj lepsie 🙂

• @happysmile  mohla by si mi prosim poslat recept na tu placku 🙂 dakujem

• ma niekto skusenosti s tymi SHIRATAKI cestovinami? lebo vyzeaju dost ... vtipno 🙂

• @juanna  ..tak ten je este daleko,,,,,davam si vzdy len kratke ciele,,,,a ked ho dosiahnem,,idem dalej,,,takze uvidime🙂)...este aspon 9 🙂)

• @juanna  ,,tiez som pozera na tie cestoviny🙂)....no v e schope ich momentalne nemali,,,, 🙂

• @juanna  jááj ani to neskušaj hruza ja osm si to objednala ako som ichodbalila umyla a uvarila tajde šli do koša skoro som sa ........no nebudem to tu opisovať nechaj radšej tak...hruza moj názor neviemako ostatné
    dneska som si objednala gumenné macko a tu čoko nátierku žiada sa mi neičo sladné po 15 dnoch..pomáli

• @jaja4451  dobre, že si povedala...ja som včera tie shirataki zháňala po všetkých obchodoch v meste...aj v ázijských potravinách...našla som všelijaké cestoviny okrem shirataki....nevieš náhodou či v tretej fáze budem môcť aj ázijské ryžové nudle alebo sa môžu hocijaké cestoviny? príp. koľko?

• @juanna  pšenične maju všade 🙂 pri tejto diéte sú potrebné najmä ovsené, dokonca sú podmienkou

• @lolitqa  no ja som zacala vcera, a tieto som nasla prve 🙂 idem do tesca, hadam tam budu aj tie ovsene 🙂

• @juanna  ja si robim placku takto: 2PL ovsennych otrub, 1PL psenicnych otrub, 1cl PDP(alebo k chces prdopec), kmin, trosku soli, 1vajicko, 2PL jogurtu. vsetko zmiesam a vylejem na rozohriatu tef.panvicu. peciem na miernom ohni ako palacinku. otocit a este prepiect z druhej strany.
    1/2 si davam preto aby so si este mohla dat kolaciky pooobede ku kave. si to rozratavam aby som neprekrocila dennu davku 2PL ovsennych a 1PL psenicnych otrub.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém