Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
Nasla som viac receptov na jednom mieste - http://limetka.info/temp/kvetadukan.pdf - napr. vytlacit pre niekoho, kto nema internet.
7. máj 2012- Sponzor fóra
@lulian dobrainspiracia
chcem sa spytat na obmedzenia? dakujem velmi pekne
7. máj 2012@lulian To je super....
Moc díky
7. máj 2012@trupkake ,,dik za tu polievku,,ma to ani nenapadlo na den BB.......mas este nieco ?
)vdakka
7. máj 2012@hokejka111 no ani nemam, nic specialne ma zatial nenapadlo....
7. máj 2012@trupkake ahoj, môžeš dať recept na rascovu polievočku?
7. máj 2012@lolitqa rascova polievka - 1 liter
1/4 cibule nakrajanej nadrobno
1 lyzicka skroboveho prasku
mleta rasca
voda
cierne korenie
vajce
Postup: cibulu orestujeme v hrnci, pridame skrob a rascu, rychlo premiesame, aby sa nepripalilo. Prilejeme vodu, dochutime ciernym korenim, pripadne solou, nechame zovriet. Ked vrie, prilejeme rozslahane vajicko a rozbijeme ho vidlickou. Chvilku povarime a hotovo7. máj 2012@zuzkaxx4 to su ake pocty? pises zvlast kolko si schudla v prvej a kolko v druhe, ci celkovo? alebo pri prechode do druhej mam pocitat s nejakym prirastkom na vahe?
Dakujem za odpoved7. máj 2012@lodenica odporucane su OVSENE
posielam pekny link (pozri Komentare / Diskusiu)
http://www.dieta-protal.sk/ovsene-otruby/7. máj 2012- Sponzor fóra
@katkita no vyzeraju chutnjesie ako tie psenicne
chcem sa spytat je je nutna nejaka uprava, ale staci ked sa zamiesaju do jogurtu
8. máj 2012@hokejka111 sikulkaaa
aky je ciel?
8. máj 2012baby tu ste uplne super! krasne sa tu motivujete
som rada, ze som vas tu nasla. ja sa budem vazit az vo stvrtok, tak dufam, ze tam bude ubytok
vcerajsie menu:
Ranajky: 1/2 placky s philadelphia extra light, kava s mliekom
Desiata: kefir
Obed: kuracie cury masko v placke, kava s mliekom a kolaciky
Olovrant: cottage cheese so sladidlom a skoricou
Vecera: salmon vo vlastnej stave
2l cistej vody a 2x zihlavovy caj
pekny den. idem s dcerou shopping. dnes ma v skole volno, tak si urobime babske dopoludnie8. máj 2012@lolitqa ja som nasla psenicne v coope
aôe ovsene su vraj lepsie
8. máj 2012@happysmile mohla by si mi prosim poslat recept na tu placku
dakujem
8. máj 2012@juanna ..tak ten je este daleko,,,,,davam si vzdy len kratke ciele,,,,a ked ho dosiahnem,,idem dalej,,,takze uvidime
)...este aspon 9
)
8. máj 2012@juanna ,,tiez som pozera na tie cestoviny
)....no v e schope ich momentalne nemali,,,,
8. máj 2012@juanna jááj ani to neskušaj hruza ja osm si to objednala ako som ichodbalila umyla a uvarila tajde šli do koša skoro som sa ........no nebudem to tu opisovať nechaj radšej tak...hruza moj názor neviemako ostatné
dneska som si objednala gumenné macko a tu čoko nátierku žiada sa mi neičo sladné po 15 dnoch..pomáli8. máj 2012@jaja4451 dobre, že si povedala...ja som včera tie shirataki zháňala po všetkých obchodoch v meste...aj v ázijských potravinách...našla som všelijaké cestoviny okrem shirataki....nevieš náhodou či v tretej fáze budem môcť aj ázijské ryžové nudle alebo sa môžu hocijaké cestoviny? príp. koľko?
8. máj 2012@juanna pšenične maju všade
pri tejto diéte sú potrebné najmä ovsené, dokonca sú podmienkou
8. máj 2012@lolitqa no ja som zacala vcera, a tieto som nasla prve
idem do tesca, hadam tam budu aj tie ovsene
8. máj 2012@juanna ja si robim placku takto: 2PL ovsennych otrub, 1PL psenicnych otrub, 1cl PDP(alebo k chces prdopec), kmin, trosku soli, 1vajicko, 2PL jogurtu. vsetko zmiesam a vylejem na rozohriatu tef.panvicu. peciem na miernom ohni ako palacinku. otocit a este prepiect z druhej strany.
1/2 si davam preto aby so si este mohla dat kolaciky pooobede ku kave. si to rozratavam aby som neprekrocila dennu davku 2PL ovsennych a 1PL psenicnych otrub.8. máj 2012
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@happysmile No já právě našla že by se měli tolerované potraviny v té první fázy vynechat a začít s nima až od druhé, že ta první má tělo šokovat jen těma bílkovinama