Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

31. máj 202215847
  • Dievcata, moze sa soja?

• @lucky3  obmedzene od II. fazy

• @trupkake  dakujem 🙂

• Sponzor fóra
  • prosim vas mohli by ste mi niekto poslať ako prebieha vo fazach dukan.dieta, čo jesť a čo nie? recepty ktore si varite a podobne, dakujem moc

• @bambi2424  ahoj. prosím ťa nemáš niekde napísané recepty? neposlala by si mi do e-mailu? ešte sa chcem spýtať - mala si aj nejaké prehrešky počas diéty? a ješ aj pšeničné otruby?

• @lucky3  Soja - tofu ......neobmedzene od 1fazy
      Soja - sojove maso,rezance .... tolerovana potravina,moze sa len obmedzene
      Soja - sojove mlieko...2pohare denne
      Soja - sojovy jogurt ...2denne

• @prezidentka  ahoj. Ako vaha? Moja konecne klesla o 200 g 🙂 ale dnes mam BZ den tak pojde isto hore. Vcera vecer som si bola zabehat na pase 4km 300kalorii.
    Dnesny jedalnicek mnaaam zeleninka:
    Ranajocky- otrubove pecivko, pomazanka , polovica mozarelly light, vela paradajok
    Desiata- Jahody od dnes zaradujem ovocie vcera som mala ananas a konecne sa pohla vaha, pozor len doobeda, zacali mi padat vlasy, musim jest ovocie
    Obed - paradajkova polievka plus zvysok postruhanej mozarelly, spenat, volske oko, plus konyaku kuro
    Olovrant- malinova activia 0%cukru , 0%tuku
    Vecera zavinace
    Pekny dnik babulky

• začala som v oktobri 2011 dukanovku, k dnesnemu dnu mam 17kg dole... som vo 4.faze - priznam sa ze uz presne nedodrziavam 4.fazu ale vyhybam mastnym veciam a vyprazanym, davam si vsetko light a vela zeleniny, ovocie. K masu len zeleninu, semtam cestoviny špaldove, 1x do tyzdna ryzu natural, ...zaludok uz je zvyknuty menej jest a kedze ide leto tak sa tesim na zel.salaty a letne ovocia.

• @minka22  Ja som si hodila actimel a pomohlo 🙂 poriadne ho zapi 🙂

• @9ka  vcera som si spravila tvoj chlebik a uplna mnamka 🙂 dala som tam aj trochu jogurtu, aby to bolo trosku riedsie,davala som dvojitu davku otrub 🙂 mame novy toastovac, takze sa ani neprilepil 🙂

• @alore  chcem sa spytat na tu malinovu activiu, ta sa moze? nejak som este nestudovala zlozenie, ale celkom by ma potesila 🙂

• @alore  Ahoj, tak ja mam dnes presne tyzden ubytok na váhe je 1,7 kg, a cm z brucha -5, zo zadku -2 a zo stehna -1,5 . Brutal ma to namotivovalo tie centimetre 🙂
    moj dnesny jedalniček:
    ranajky- jogurt+sladidlo
    obed bude šalat
    a olovrant a večeru musím ešte vymyslieť 🙂

• @prezidentka  
    @prezidentka   wau super ubytok za tyzden. paradicka aj mne to slo najprv dobre dole, teraz ku koncu sa to vlecie. skus pridat pomaly pohyb prechadzka/ beziaci pas a postupne zacni cvicit nech sa ti svaly vyformuju. bola by skoda necvicit ked prijmame tolko bielkovin.

• moze sa pocas dukanovej diety jest pikantna chili omacka k masu alebo nie?

• Sponzor fóra
  • @alore  cez zimu som chodila cvičiť 3x do týždna, ale nejak som zlenivala..tak slubujem že dneska pôjdem na prechádzku aspon na 40 min 🙂

• @juanna  Mozu sa iba biele jogurty. Od druhej fazy su tolerovane max. 2 ovocne denne. Ja ich jem odzaciatku okrem 1 fazy. Kupujem activiu ovocnu aj bielu v rakusku lebo maju 0%tuku a 0%cukru u nas som taku nevidela.
    Mozno ti baby poradia,ci je aj u nas. Aj tak toho ovocia je malinko v tom jogurte, urcite su ochutene aromov. Videla som v rakusku aj danone jogurty ochutene steviou ale mali viacej tuku aj kalorii, take ficim na activii ta mi vysla zlozenim najlepsie.

• @prezidentka  super paci sa mi tvoje odhodlanie. Ja som vcera behala na pase 40 minut. Dnes si vecer pri telke zacvicim zostavu 4 cvikov nieco na brucho, zadok, ruky, mam doma bosu a cinky aj orbitrek-ten ma nebavi 😠 tak chodim 3 krat do tyzdna na pas 😃

• @janka3112  neviem ci mozes,ale troska isto nezaskodi, stiplave spaluje rychlo tuky. Pokial nieje v nej nejako zakomponovany cukor ,aj ked je paliva, tak si daj. Pozri energeticke hodnoty.

• prosím Vám, kde kupujete vanilkovú arómu? Neviem ju nikde zohnať 😐

• Baby neviete či sa môžu držky?

• @penelope111  ja si myslím že áno, pretože majú vysoký obsah bielkovín!

• Držky
    Nutričné energetické hodnoty - Držky (100g)
    Energia
    337
    KJ
    Kalórie
    82
    kcal4.1%
    Sacharidy
    0
    g0%
    Tuky
    1.7
    g2.43%
    Hodnoty v tabuľke nutričných hodnôt sú pre množstvo 100g suroviny držky.

• @zuzana17  Jej tak to je super. Ďakujem 🙂

• @juanna  to jsem ráda.. 🙂 ten jogurt tam může přijít místo tvarohu a ještě se tam může přidat trochu pšeničných otrub, aby to bylo víc "chlebové". A taky kmín (rasca), bylinky atd... to už je na fantazii...

• @9majusska , @lulian , @dudka1002
    Dakujem babenky, akurat v Hypernove som nebola. Idem to napravit 😃

• @daniela_7  mám cca 49-50 kg, nemam doma vahu a pravdou je že som sa dlho nevažila, ako som v 3 faze tak to bolo na začiatku, čiže neviem či som nepribrala :/ aj ked pochybujem 😃 som si ista že som ešte schudla v 3 faze a aj okolie mi to tvrdi 🙂 PS: pohyb žiadny :/ hrozne som lenivaaaaaaaaa!!!!

• baby inak kupila som si tie šumienky Bolero, skvelé to je 😃 naozaj sa to može neobmedzene? lebo som si to vmiešala aj do mlieka a vznikol mi z toho taky osviežujuci napoj 😉

• Ja som tiež konečne kúpila to bolero a hneď po dve s každého druhu 🙂 Mali ich v cba.

• @penelope111  u nas ich mali (až mi oči vypadli) v coop jednote! 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém