Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
@ika_nika ..ja jem otruby jedine v pecive,,,a to je ok...alebo si varim otrubovu kasu
29. máj 2012- Sponzor fóra
@hokejka111 http://www.kohaplant.sk/2007080055-dula
chuti podobne ako jablko skrizene s hruskou29. máj 2012@alore dakujem,,a to sa moze jest???pri DD???
29. máj 2012ahojte, poslednu dobu som browsovala tieto stranky a odnes som sa rozhodla ist na dukanovu dietu. Kupila som si ovsene otruby, zatial mam len tie z DM s klickami a taktiez psenicne otruby, kedze som videla ze vela receptov obsahuje aj tie. (zajtra vsak skusim zohnat este ciste ovsene otruby). papkala som dnes morcaciu sunku s minimalnym obsahom tuku, plus dva cottage cheese, a teraz ked som dosla z prace som si spravila chlebik z mikrovnky...veeeelmi dobry. Chcem sa spytat, mozem ten cottage cheese jest v takom mnozstve aj sunku? dnes z skor 300 gramov...kedze sa pise z povolenych potravin kedykolvek a v akomkolvek mnozstve.
Pls poradte a dufam ze sa aj mne bude takto darit ako som sa tu od vas docitala ..toto forum velmi pomaha
29. máj 2012@myskkaa ahoj a vitaj medzi nami dukankami tie otruby mas dobre psenicne, ale ovsene musia byt ciste aspon si myslim ze s klickami sa nemozu ja ju drzim od marca a este som o nich nepocula , ze by sa mohli ja si myslim ze mozes hlavna vec ze nebudes hladna ja som si dnes urobila salatik s uhorkou cottage a cibulka mnamka , ale ty ho mozes az v druhej faze ...drzim ti palce ....
29. máj 2012@ika_nika
ale neplač stále nad tými otrubami
vieš ako to robim ja ? dám si rovno dve lyžičky do úst a zapijem vodou a mám to hned za sebou
inak ani mne to nechuti a podľa mňa na to sa nedá zvyknúť ale teš sa z úspechu
)))
29. máj 2012@hokejka111 podobá sa to na zelené jablká, ale nie sú to zelené jablká, u nás sa tomu hovorí bižalma
29. máj 2012@domid14 presne toto som skusila pred chvilkou a ostala som milo prekvapena že to ani tak ,,nebolelo,,ako ked si to dam do jogurtu
išlo to pekne dole krkom ani neviem ako , už viem teda ako na otruby
29. máj 2012@mmmmmm juuuuj, tak ja som to takto poplietla, neviem preco som si myslela ze cottage mozem v prvej faze, ze bielkoviny, asi si to musis este raz nastudovat lebo so teraz trosku zmetena ze co vlastne v tej prvej faze mozem. A preco cottage az v druhej, ved to su bielkoviny, ci? diky a tesim sa ze som tu s vami
29. máj 2012@myskkaa ahoj, cottage môžeš už v I.fáze, ale bez zeleniny
(myslím, že bolo spomínané, že ho jedla s uhorkou)
29. máj 2012@myskkaa cottage mozes,akurat je dost slany a sol zadriava vodu, chlebika z otrub tolko aby ich bolo za den 1,5 pol.lyzice.
29. máj 2012- Sponzor fóra
@ika_nika ďakujem pekne
snažím sa
a keďže plánujeme svadbu na rovnaký deň, tak sa budeme o to viac podporovať
času je ešte dosť
29. máj 2012@nika19918 skús stránku www.dukanovadieta.com alebo daj do googlu dukanova dieta a vyhodí Ti to určite plno stránok. Prečítaj si hlavne pravidlá, nakúp si potraviny a ideš na to
29. máj 2012@akdalv mozes jest kolkochces a kedychces ale len povolene potravin. Ja som si vcera o 20,30 este urobila lievance s pibinakom, spavat chodim o polnoci a zaspim tak pred jednou hodinou rano.
30. máj 2012@lajba no myslela som ze ci je nieco v kocke nemam cas to googlit ale kuknem tu hlavnu stranku
30. máj 2012@alore...ahoj tak ja mam za sebou 2 dni maximalneho porušovania, dala som si tatarak s topinkami, bryndzove halušky, palacinky sladke aj slane a pukance..pche
tak o kilo mi to zas vyhoplo hore..musím sa namotivovať zas byť poctová..bo ide to so mnou dole vodou
30. máj 2012Baby, ten chlebik z mikrovlnky je uuuuuzasny, velmi mi chuti, skoda ze ho nemozem zjest kolko chcem, ale parada aj tak. Inak vcera som zacala. vcera rano vaha 70,7 dnes rano 69,6 a teda -1,1
veeelmi sa tesim, lebo chodim pravidelne cvicit do fitka cca 3 az 4 krat tyzdnenne, a zacinala som s vahou 71,7 a pri pravidlenom cviceni mi zislo en kilo dole, tak dufam ze teraz to pojde uz aj s pravidelnym cvicenim a touto dietkou. Vcera som si dala fitko, plus vecer kurz latino lady stylingu...som nakopunuta velmi, tak dufam ze to nezakriknem s tou vahou... drzte sa zatial ...
30. máj 2012@nika19918 tam nájdeš toho dosť, pravidlá nie sú náročné a ťažké a nie je ich veľa
30. máj 2012@myskkaa kde najdem recept na ten chlebik? je ich tolko na nete ze radsej upecem odskusany.
30. máj 2012@natalka13 naty ja robim tento, nasla som ho tu niekde na fore:
Dukanov chlebík za 4 minúty
POTREBUJEME :
*1 vajíčko
*2 lyžice pomletých ovsených otrúb
*1 lyžicu odtučneného tvarohu
*1 lyžičku prášku do pečiva
*koreniny
POSTUP :
1. Otruby rozmixujeme v mixéri a vymiešame s ostatnými surovinami.
2. Cesto dáme piecť do mikrovlnnej rúry na 4 minúty.
3. Vzniknutý bochník rozrežeme a ohriankujeme v hriankovači
ochut ako chces, trosku soli korenie napr oregano a pod. ja to davam na asi 4a pol minutky do mikrovlny a potom vyberiem otocim a este asi minutku- minutku a pol...Davam to do pastovej misky/krabicky na uskladnovanie potravin, nejaku malicku nie s velkym priemerom cca12cm (miska 7x10cm, chelbik ti trosku vyrastie a mozes si ho rozkrojit na dve polovicky po dlzke, a supnem na chvilku do hriankovaca, je fakt dobry, rychlo sa spravi a napriklad na ranajky mas stale cerstvy a je to sup sup. Daj vediet ako vysiel30. máj 2012@natalka13 a este tolko ze ja som len raz pouzila mixer, dnes som to normalne len lyzickou vymiesala a staci, nemusime vyberat a spinit mixer
30. máj 2012@prezidentka no pekne
mna si tym vobec nenamotivovala- vsetko co nelubim- tatarak, halusky bryndzove,pukance xixi. Ja ani neviem ci by som porusila, ani nemam na nic chut. Mne toto stravovanie vyhovuje, to nieje ani dietka. Ved das 2 bielkovinove dni a mas kilo dole, takze pohodicka,pokracujes
30. máj 2012@myskkaa v receptoch by sa mali mliet otruby len vynimocne (piskotove cesto), lebo inac nemaju taky efekt, ked z nich urobis muku. preto papame otruby, lebo nie su muka a pohlcuju toxiny, ktorych sa Dukanom zbavujeme.
Chlebik nebude mat vyrazne inaksiu chut, ked sa otruby nepomelu, ja ich nemeliem30. máj 2012
@alore ,,co je to ta dula??
)....u nas v porodnictve viem, co resp, kto je dula,,,,,,,ale na jedenie nic take nepoznam
))