Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

31. máj 202215847
  • Ahojte, tak dnes som skúšala to tiramisu a je perfektnééé 😉 . Odporúčam vyskúšať 😎

• @diwa  ja si tento chlieb robím tiež každý týždeň vydrží mi vlastne celý týždeň a je uplne suprový 🙂

• @dudka1002  nie to je tým jogurtom mne každý koláč čo pečiem ostane taký vlhký lebo je v tom jogurt nato si musíš zvyknuť to neodstrániš nijak 🙂

• Sponzor fóra
  • @jenn  na to wc - mně pomáhá kefír... 😉

• @zuzana17  a dala si tam tú želatínu? lebo ja neviem želatínu som nikdy neskúšala v ničom tak neviem ako to vypály treba tam práškovú alebo tú plátkovúú čo sa namáča??? 😬

• @9ka  dakujem za tip siaham už po všetkom možnom tak skusim určite aj ten kefír 😉

• @niki1979  no nakoniec som dala, tiež som sa jej bála. V recepte písali 2,5lyžičky želatíny, ja som mala plátkovú, tak som dala len 2 plátky. Myslím, že to stačí. Robila som to do mištičiek, tak keby som ju aj nedala, tak sa nič nestane 😉

• Tak kocky ako som tak citala tie vase prispevky a uspechy, tak ste ma motivovali. od zajtra zacinam aj ja dukanovu dietu. uz raz som ju drzala schudla som 8kg, no uz akosi zacinaju ist naspat. takze ciel je -15kg. som zvedava za kolko sa mi to podari. ale keby tak do 2 mesiacov bola by som stastna. aspon nech je do augusta polovica tuku fuc 😃. takze budem podavat hlasenia. drzte mi palce

• ahojte, takze vaha dnes rovnych 63 kg 🙂 tesim velmi, ze ju stale drzim.
    Dnesne menu:
    ranajky- otrubova zemlicka + bryndza+ paradajky
    desiata-jahody
    obed-kvasnicova polievka, chudunky jeleni gulas
    Olovrant- jogurt
    vecera- hemendex
    pohyb- kosenie travy 🙂

• ahojte, keď v recepte píše 10 tabliet sladidla, koľko dať asi tekutého?

• @jenn  mne pomohol actimel + voda 0,5 + actimel + voda 0,5 🙂 neviem ci je actimel povoleny, ale zachranil ma iba ten 🙂

• @alore  hmmmmm jahody.... ta druha faza bez ovocia ma zabija 😞

• @locikaaa  tak nad tymto rozdelelim sa musim zamysliet aj ja, lebo vikendy bez zeleniny su utrpenie !!!! drzim palcekyyy 🙂

• @juanna  ved ak mas na ne chut tak si daj v dopoludnajsich hodinach.Do vecera to spalis hravo. Nemaju vela kalorii ani sacharidov. Ja jem ovocie uz dlhsie a nepribrala som. Aj tak ho raz zaradis do jedalnicka, a ked si sem tam nejake aj 2 faze das, tak si telo aspon zvykne a nebude mat potom sok

• Sponzor fóra
  • @alore  tak toto si ma strasne potesila 🙂 a davas si to B ci BZ? 🙂

• @domid14  ako sa ti dari? 🙂

• @niki1979   takže to ma byt take do polky ako keby zmoknute ?? 😃 ...a keby som tam dala tvaroh ???? ..ako už som si zvykla aj na tu chut , ale predsa bolo by to lepšie keby to bolo take prepečenejšie 🙂))

A babenky , nemáte nahodou skusenosti s čajmi , ktoré spaluju tuky ??? ja som počula dobre ohlasy na ne ....neskušala niektora ????? A tie sojové párky neviete či sa môžu ???

• Ahojte Dukanky, drží niektorá z vás túto dietu teraz? ja som začala v piatok a je nedeľa a mám menej o 3,5 kg tak sa pridajte niekto, nech si vieme porovnávať a doporučovať skvelé recepty

• @niki1979   ahoj aký to robíš ten chlieb? Ale si už v ktorej v o štvrtej fáze? Ja som si robila včera tie placky, tiež sú dobré, ale nemám len pšeničné otruby, som v rakúsku a neviem kde zoženiem ovsené a kukuričný škrob, zajtra idem pátrať ale aj tak som spokojná, za dva dni 3,5kg fuč tak ked to bude tak pokračovať, tak super a berieš nejaké vitamíny k tomu? ževraj je potrebné brať multivitamíny, tak neviem

• Caje poradite nejaky chutny recept s bielym tofu????

• @juanna  a ten actimel ako často si davaš?... ono sa ti to po čase upravilo či stale ho musiš ? 😒 už som skušala biely jogurt s oliv.olejom, zapijať horucou kavou, tiež psylium od včera a nič 😬 no ja som imunna 😬

• @jenn  kyslomliecne vyrobky ALEBO psylium ALEBO pomlete lanove semienko ALEBO probiotika ALEBO vlaznu/teplu vod (rano po prebudeni), kludne aj 3 deci, ja mam pollitrovu flasu, ktoru dam na ex

• @jenn  Alebo polievkovú lyžicu olivového oleja ráno na lačno zjesť a zapiť vodou 🙂

• @juanna   kazdy den jem ovocie a mam stale BZD len stvrtky mam BD 🙂

• @jenn  no mne to stacilo raz uplne za zaciatku 🙂 vtedy som bola zufala 🙂 teraz si davam pravidelne acidko a je to v poho... 🙂 ked nepomoze tak davaj pravidelne a urcite sa to upravi... tie bielkoviny davaju zabran, hlavne ked niesi zvyknuta 🙂

• @juanna  

@katkita  

dakujem kočky skusim ešte čo ste mi poradili ...nech sa tie kila pohnu na začiatku super dolu zrazu šup hore a držia a nechcu už ist preč 😒 dnes som 13 den a iba 1,4kg dolu 😞 a na začiatku to tak nadejne vyzeralo 😒

• @dudka1002  kup si pu-erh caj, nie je to caj na chudnutie, ked ho budes pit neschudnes, ale pravidelne dlhodobe pitie tohto caju napomaha znizovat cholesterol a tym aj moze trocha spalit nejaky tuk....skus 3 salky denne....ale urcite z caju ako takeho sa nechudne...to by bolo velmi jednoduche...ale myslim, ze je to nielen dobry caj k diete, ale aj mimo nej... 😉 😉

• @alore  presne tak 😉 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém