Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
@diwa ja si tento chlieb robím tiež každý týždeň vydrží mi vlastne celý týždeň a je uplne suprový
2. jún 2012@dudka1002 nie to je tým jogurtom mne každý koláč čo pečiem ostane taký vlhký lebo je v tom jogurt nato si musíš zvyknuť to neodstrániš nijak
2. jún 2012- Sponzor fóra
@jenn na to wc - mně pomáhá kefír...
2. jún 2012@zuzana17 a dala si tam tú želatínu? lebo ja neviem želatínu som nikdy neskúšala v ničom tak neviem ako to vypály treba tam práškovú alebo tú plátkovúú čo sa namáča???
2. jún 2012@9ka dakujem za tip siaham už po všetkom možnom tak skusim určite aj ten kefír
2. jún 2012@niki1979 no nakoniec som dala, tiež som sa jej bála. V recepte písali 2,5lyžičky želatíny, ja som mala plátkovú, tak som dala len 2 plátky. Myslím, že to stačí. Robila som to do mištičiek, tak keby som ju aj nedala, tak sa nič nestane
2. jún 2012Tak kocky ako som tak citala tie vase prispevky a uspechy, tak ste ma motivovali. od zajtra zacinam aj ja dukanovu dietu. uz raz som ju drzala schudla som 8kg, no uz akosi zacinaju ist naspat. takze ciel je -15kg. som zvedava za kolko sa mi to podari. ale keby tak do 2 mesiacov bola by som stastna. aspon nech je do augusta polovica tuku fuc
. takze budem podavat hlasenia. drzte mi palce
3. jún 2012@jenn mne pomohol actimel + voda 0,5 + actimel + voda 0,5
neviem ci je actimel povoleny, ale zachranil ma iba ten
3. jún 2012@alore hmmmmm jahody.... ta druha faza bez ovocia ma zabija
3. jún 2012@locikaaa tak nad tymto rozdelelim sa musim zamysliet aj ja, lebo vikendy bez zeleniny su utrpenie !!!! drzim palcekyyy
3. jún 2012@juanna ved ak mas na ne chut tak si daj v dopoludnajsich hodinach.Do vecera to spalis hravo. Nemaju vela kalorii ani sacharidov. Ja jem ovocie uz dlhsie a nepribrala som. Aj tak ho raz zaradis do jedalnicka, a ked si sem tam nejake aj 2 faze das, tak si telo aspon zvykne a nebude mat potom sok
3. jún 2012- Sponzor fóra
@alore tak toto si ma strasne potesila
a davas si to B ci BZ?
3. jún 2012@domid14 ako sa ti dari?
3. jún 2012@niki1979 takže to ma byt take do polky ako keby zmoknute ??
...a keby som tam dala tvaroh ???? ..ako už som si zvykla aj na tu chut , ale predsa bolo by to lepšie keby to bolo take prepečenejšie
))
A babenky , nemáte nahodou skusenosti s čajmi , ktoré spaluju tuky ??? ja som počula dobre ohlasy na ne ....neskušala niektora ????? A tie sojové párky neviete či sa môžu ???3. jún 2012@niki1979 ahoj aký to robíš ten chlieb? Ale si už v ktorej v o štvrtej fáze? Ja som si robila včera tie placky, tiež sú dobré, ale nemám len pšeničné otruby, som v rakúsku a neviem kde zoženiem ovsené a kukuričný škrob, zajtra idem pátrať ale aj tak som spokojná, za dva dni 3,5kg fuč tak ked to bude tak pokračovať, tak super a berieš nejaké vitamíny k tomu? ževraj je potrebné brať multivitamíny, tak neviem
3. jún 2012@juanna a ten actimel ako často si davaš?... ono sa ti to po čase upravilo či stale ho musiš ?
už som skušala biely jogurt s oliv.olejom, zapijať horucou kavou, tiež psylium od včera a nič
no ja som imunna
3. jún 2012@jenn kyslomliecne vyrobky ALEBO psylium ALEBO pomlete lanove semienko ALEBO probiotika ALEBO vlaznu/teplu vod (rano po prebudeni), kludne aj 3 deci, ja mam pollitrovu flasu, ktoru dam na ex
3. jún 2012@jenn Alebo polievkovú lyžicu olivového oleja ráno na lačno zjesť a zapiť vodou
3. jún 2012@juanna kazdy den jem ovocie a mam stale BZD len stvrtky mam BD
3. jún 2012@jenn no mne to stacilo raz uplne za zaciatku
vtedy som bola zufala
teraz si davam pravidelne acidko a je to v poho...
ked nepomoze tak davaj pravidelne a urcite sa to upravi... tie bielkoviny davaju zabran, hlavne ked niesi zvyknuta
3. jún 2012@dudka1002 kup si pu-erh caj, nie je to caj na chudnutie, ked ho budes pit neschudnes, ale pravidelne dlhodobe pitie tohto caju napomaha znizovat cholesterol a tym aj moze trocha spalit nejaky tuk....skus 3 salky denne....ale urcite z caju ako takeho sa nechudne...to by bolo velmi jednoduche...ale myslim, ze je to nielen dobry caj k diete, ale aj mimo nej...
3. jún 2012@alore presne tak
3. jún 2012
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte, tak dnes som skúšala to tiramisu a je perfektnééé
. Odporúčam vyskúšať