@zuzana17 a dala si tam tú želatínu? lebo ja neviem želatínu som nikdy neskúšala v ničom tak neviem ako to vypály treba tam práškovú alebo tú plátkovúú čo sa namáča??? :-N
@niki1979 no nakoniec som dala, tiež som sa jej bála. V recepte písali 2,5lyžičky želatíny, ja som mala plátkovú, tak som dala len 2 plátky. Myslím, že to stačí. Robila som to do mištičiek, tak keby som ju aj nedala, tak sa nič nestane ;-)
Tak kocky ako som tak citala tie vase prispevky a uspechy, tak ste ma motivovali. od zajtra zacinam aj ja dukanovu dietu. uz raz som ju drzala schudla som 8kg, no uz akosi zacinaju ist naspat. takze ciel je -15kg. som zvedava za kolko sa mi to podari. ale keby tak do 2 mesiacov bola by som stastna. aspon nech je do augusta polovica tuku fuc :D. takze budem podavat hlasenia. drzte mi palce
@juanna ved ak mas na ne chut tak si daj v dopoludnajsich hodinach.Do vecera to spalis hravo. Nemaju vela kalorii ani sacharidov. Ja jem ovocie uz dlhsie a nepribrala som. Aj tak ho raz zaradis do jedalnicka, a ked si sem tam nejake aj 2 faze das, tak si telo aspon zvykne a nebude mat potom sok
@niki1979 takže to ma byt take do polky ako keby zmoknute ?? :D ...a keby som tam dala tvaroh ???? ..ako už som si zvykla aj na tu chut , ale predsa bolo by to lepšie keby to bolo take prepečenejšie :)))
A babenky , nemáte nahodou skusenosti s čajmi , ktoré spaluju tuky ??? ja som počula dobre ohlasy na ne ....neskušala niektora ????? A tie sojové párky neviete či sa môžu ???
Ahojte Dukanky, drží niektorá z vás túto dietu teraz? ja som začala v piatok a je nedeľa a mám menej o 3,5 kg tak sa pridajte niekto, nech si vieme porovnávať a doporučovať skvelé recepty
@niki1979 ahoj aký to robíš ten chlieb? Ale si už v ktorej v o štvrtej fáze? Ja som si robila včera tie placky, tiež sú dobré, ale nemám len pšeničné otruby, som v rakúsku a neviem kde zoženiem ovsené a kukuričný škrob, zajtra idem pátrať ale aj tak som spokojná, za dva dni 3,5kg fuč tak ked to bude tak pokračovať, tak super a berieš nejaké vitamíny k tomu? ževraj je potrebné brať multivitamíny, tak neviem
@juanna a ten actimel ako často si davaš?... ono sa ti to po čase upravilo či stale ho musiš ? :-S už som skušala biely jogurt s oliv.olejom, zapijať horucou kavou, tiež psylium od včera a nič :-N no ja som imunna :-N
@jenn kyslomliecne vyrobky ALEBO psylium ALEBO pomlete lanove semienko ALEBO probiotika ALEBO vlaznu/teplu vod (rano po prebudeni), kludne aj 3 deci, ja mam pollitrovu flasu, ktoru dam na ex
@jenn no mne to stacilo raz uplne za zaciatku :) vtedy som bola zufala :) teraz si davam pravidelne acidko a je to v poho... :) ked nepomoze tak davaj pravidelne a urcite sa to upravi... tie bielkoviny davaju zabran, hlavne ked niesi zvyknuta :)
@juanna@katkita
dakujem kočky skusim ešte čo ste mi poradili ...nech sa tie kila pohnu na začiatku super dolu zrazu šup hore a držia a nechcu už ist preč :-S dnes som 13 den a iba 1,4kg dolu :-( a na začiatku to tak nadejne vyzeralo :-S
@dudka1002 kup si pu-erh caj, nie je to caj na chudnutie, ked ho budes pit neschudnes, ale pravidelne dlhodobe pitie tohto caju napomaha znizovat cholesterol a tym aj moze trocha spalit nejaky tuk....skus 3 salky denne....ale urcite z caju ako takeho sa nechudne...to by bolo velmi jednoduche...ale myslim, ze je to nielen dobry caj k diete, ale aj mimo nej... ;-) ;-)