Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
- Sponzor fóra
@alore ahoj v ktorej si faze?
)
14. jún 2012@popuska tak to sme na tom podobne, akurat ze ja som isla zo 76 kg, ale tiez chcem mat 55
kolky den uz drzis?
14. jún 2012@daisy5 v podstate chceme dat dole +/- 20 kg
14. jún 2012@daisy5 idem druhy dneska. a zatial v pohode.. pise sa tam ze sa moze jest kolko chce len treba jest to co treba. no a idem sa pustit do vsetkych tych vitaminov od dukena a tej knihy.. je pekne hruba
ty mas kolky den? a mala si 7 dni prvu fazu ci kolko?
14. jún 2012@daisy5 nooooo vieš čo ? mne sa sem tam aj na tu tefal panvičku niečo trošku pripáli ale ten teflon je vlastne taký že to z toho zíde a nemusíš to ani škrabať ani zničiť panvicu takže mi to nevadí lebo sa to lahko odstraňuje
14. jún 2012@popuska dnes to už asi nestihneš ale inokedy skús tento chlieb ja si ho robím každý týždeň a vydrží mi dosť dlho mám ho v hladničke kôli tomu, že tam ide tvaroh ale je výborný jem ho každý deň k niečomu...
http://www.dukanovadieta.com/products/perfektny-dukanov-chlebik-od-nasej-citatelky-elenky-1-2-a-3-faza/14. jún 2012@niki1979 ahoj no ani mi nehovor , ja tiez vážim uz 3-4 dni tak isto.... V tej 2. Fáze to ide nejako pomaly
14. jún 2012@morphea cottage je maximálne diétny výrobok, je takmer bez zlých kalórií, to nemám z mojej hlavy, ale od redukčného mudr. Ja ho mám rada na hrianke
15. jún 2012@niki1979 baby, to isté aj u mňa. V útočnej fáze som bola 6 dní, dole som dala 2,6 kg, teraz od stredy som v druhej fáze a váha nie že stagnuje, ale o 200 g vzrástla, takžespolu -2,4 kg
Začínam sa cítiť slabá, včera som mala pocit, že idem odpadnúť, ešte že som sedela
A keď vidím, že vlastne žiadnu zmenu nevidím, motivácia na bode mrazu15. jún 2012- Sponzor fóra
@zuzana018 kocky musite vydrzat a nevzdat to - telo bojuje... uvidite, ze vam vaha zrazu klesne zo dna na den.. drzim palce
15. jún 2012@alore Ale prosííím Ťa, bez Teba je to tu nuda
mám pred.... zožrala by som všetko na svete, ale krotím sa a držím sa
)))
15. jún 2012@alore Počkaj, ešte tam nie som
nepredbiehajme
ale dúfam, že tam budem
15. jún 2012@lucky3 problém je aj to, že som hladná, ale nedokážem sa z chuti najesť..normálne mi príde zle
ale dnes mám BZ, tak sa akurát napchávam chery paradajkami.15. jún 2012@lajba toto mne nehrozi od aprila som nedostala
urcite ked budes mat chut na sladke daj si radsej ovocie akoby i mala poruit dietu, to ovocie je mensie zlo, aspon dodas telu vitaminy. Dnes mam 61,9 +100g , nevadi nebola som 3-4 dni poriadne na ...
Moje menu:
R- pecivko, pikant. pomazanka 2 platky ementalu
D-ananas
O-salat s kozim syrom
Ol- jahody, jogurt
V-asi zvysok salatika
pohyb idem pokracovat v koseni, strihat zivy plot, umyt este 1 auto, vecer fitko15. jún 2012@atlantida v mojej specialnej faze
15. jún 2012- 15. jún 2012
@alore Zatiaľ som v pohode
Síce mám pocit, že som nejaká nafučaná, ale držím sa
Inak bola som v tej predajni a shirataki som nevidela
ale to som šla na skok, nemala som veľa času, zajtra sa tam pravdepodobne vyberiem. Ozaj a kde chodíš do rakúska nakupovať? do ktorého obchodu? Tiež by som sa vybrala
15. jún 2012@olovo80 keby sme si to mysleli, nedali by sme sa na to, nemyslíš???
Nadváha organizmu škodí ešte viac, ako hociktorá diéta - síce to človek necíti hneď, ale dlhodobejšia nadváha spôsobuje pomaličky ale isto veľa zdravotných problémov - ale to isto aj ty vieš
Keď sa robí niečo s rozumom, človek si ublížiť nemôže!15. jún 2012
@krisstinka jasne leco mozes kludne si daj
)) a neboj aj tych jahodok sa dockat, len vydz