baby, ze vy ked si robite kuracie prsia na panvicke tak date tam kusok olivoveho oleja?ten je zdravy zevraj. a pouzivate aj cottage chees? ved ten je kaloricky mrtne.....
ahojte dievčata, od pondelka sa pridavám ku vam :) ak by ste si našli čas, poslali by ste mi prosim niake receptiky, pripadne váš jedalny listok 1. a 2. fázy aby som sa mohla niako pohnuť....... niečo mam spísane ale neviem či to mám správne :-|
@daisy5 idem druhy dneska. a zatial v pohode.. pise sa tam ze sa moze jest kolko chce len treba jest to co treba. no a idem sa pustit do vsetkych tych vitaminov od dukena a tej knihy.. je pekne hruba :D :D ty mas kolky den? a mala si 7 dni prvu fazu ci kolko?
@daisy5 nooooo vieš čo ? mne sa sem tam aj na tu tefal panvičku niečo trošku pripáli ale ten teflon je vlastne taký že to z toho zíde a nemusíš to ani škrabať ani zničiť panvicu takže mi to nevadí lebo sa to lahko odstraňuje :-)
@popuska dnes to už asi nestihneš ale inokedy skús tento chlieb ja si ho robím každý týždeň a vydrží mi dosť dlho mám ho v hladničke kôli tomu, že tam ide tvaroh ale je výborný jem ho každý deň k niečomu...
http://www.dukanovadieta.com/products...
takže baby moja váha stále stagnuje teraz stále chudnem na 64kg a potom sa vrátim na 65,5kg neviem čo robím zle ale už ma to začína poriadne štvať môj cieľ bol , že tento týždeň už som mala mať 60,6 a nevišlo mi to som uplne demotivovaná :-(
@morphea cottage je maximálne diétny výrobok, je takmer bez zlých kalórií, to nemám z mojej hlavy, ale od redukčného mudr. Ja ho mám rada na hrianke :-)
@niki1979 baby, to isté aj u mňa. V útočnej fáze som bola 6 dní, dole som dala 2,6 kg, teraz od stredy som v druhej fáze a váha nie že stagnuje, ale o 200 g vzrástla, takžespolu -2,4 kg :-( :-( :-(
Začínam sa cítiť slabá, včera som mala pocit, že idem odpadnúť, ešte že som sedela :-.
A keď vidím, že vlastne žiadnu zmenu nevidím, motivácia na bode mrazu :-( :-|
Ahojte baby. citam ze mate depku ze vam stagnuje vaha. mne tiez stala minimalne tyzden. potom som sa riadne najedla a na duhy den som mala -0,8kg. mozno to zaberie aj vam.:-) drzim palce
@lucky3 problém je aj to, že som hladná, ale nedokážem sa z chuti najesť..normálne mi príde zle :-(
ale dnes mám BZ, tak sa akurát napchávam chery paradajkami.
@lajba toto mne nehrozi od aprila som nedostala :-| urcite ked budes mat chut na sladke daj si radsej ovocie akoby i mala poruit dietu, to ovocie je mensie zlo, aspon dodas telu vitaminy. Dnes mam 61,9 +100g , nevadi nebola som 3-4 dni poriadne na ...
Moje menu:
R- pecivko, pikant. pomazanka 2 platky ementalu
D-ananas
O-salat s kozim syrom
Ol- jahody, jogurt
V-asi zvysok salatika
pohyb idem pokracovat v koseni, strihat zivy plot, umyt este 1 auto, vecer fitko
mne na zápchu pomáha cviklová šťava v pomere 1:1. Pijem ju stále, každé ráno a potom to ide jedna radosť :-) 1 dcl šťavy + 1 dcl vody. Váha stojí aj mne, ale to robí menzes. Treba vydržať, to sa poddá ... :-p
@alore Zatiaľ som v pohode :) Síce mám pocit, že som nejaká nafučaná, ale držím sa :) Inak bola som v tej predajni a shirataki som nevidela :D ale to som šla na skok, nemala som veľa času, zajtra sa tam pravdepodobne vyberiem. Ozaj a kde chodíš do rakúska nakupovať? do ktorého obchodu? Tiež by som sa vybrala :)
@olovo80 keby sme si to mysleli, nedali by sme sa na to, nemyslíš???
Nadváha organizmu škodí ešte viac, ako hociktorá diéta - síce to človek necíti hneď, ale dlhodobejšia nadváha spôsobuje pomaličky ale isto veľa zdravotných problémov - ale to isto aj ty vieš ;-)
Keď sa robí niečo s rozumom, človek si ublížiť nemôže! ;-)
to vazne nikdo z vas sa neboji ze ochorie na oblicky?Ja som tiez zacala s dukanovou dietou ale mam obavy,ze to nie je az take zdrave,ved je to hyperproteinova strava co nici oblicky,co vy na to,jaky je vas nazor?