@dajana23 vies ja som na tom asi tak, ze som to zacala v marci a schudla som 10kg lenze uz dost dlho sa mi vaha nehybe a mna ide slak trafit tak boli aj prehresky a aj kilo som pribrala no a vcera ked mi manzel povedal ze nejako som zacala priberat tak ma to nastvalo ze som sa rozhodla dnes zacat a dat si aspon 3 dni len bielkoviny takze dnes som mala iba jogurt s otrubami a prsia uvarene vo vode a teraz som si naliala mlieka ..dufam ze sa to pohne..
@katkita treba si precitat knihu ;) ano moze sa je to tam napisane ze makreli v par omacke sa smu ;) cize aj tuniak je to len omacka a ty jes ryby nie omacku ta je len na chut ryby
@neratka ok mozne to je... ja mam doma knihu od dr. Dukana a tam je napisane ze je dobre sa vazit aj kazdu hodinu... po 24 hodin mi na vahe ukazalo o 0,8 kg.. a je tam napisane ze za ten jeden den t.j. 24 hodin sa da zhodit aj 1 kilo...
@zuzkoo z LIDL Dulano, ta ma tusim 96% masa, a inde sa pytam, prip. citam. S vysokym obsahom masa ma aj Achberger...v Terne na mna kukali, jak na puka, ked som povedala, ze ich 70-80% sa mi zda malo :)
Ahoj a nemate niekto kompletny jedalnicek na dukanovu dietu????ja som z bilkovin atd z toho paf.....potrebovala by som hotovy jedalnicek....ak to mate niekto po ruke...dakujem.
@neratka jaaaj, takze ja som neni normalny clovek? tak to mam chápať? a ze som zhodila 0,8 kg tuku za 24 hodin si povedala ty, ja som nikde neuviedla ze som zhodila tuk, na vahe mi ukazalo tak ako som napisala... a postupne pevne dufam ze pojde dole aj tuk a vsetko co nieje treba...
@dajana23 fajn, tak sme sa nepochopili....ale ja (predpokladam, ze aj vacsina ludi), ked sa bavim o chudnuti, o tom, kolko som zhodila, alebo ako v tvojom pripade, ze dala "dole" nehovorim o prazdnom zaludku a vyprazdnenych crevach ale o tuku......
@neratka Promin, ale nedá mi to se nezeptat, máš nějaký speciální návod jak zjistit kolik toho tuku jsme teda zhodili??? ;-) Já to teda z hlavy asi zjistit neumím, ale pokud ty víš jak na to, mimo bodystatu nebo jak se to jmenuje, ráda si poslechnu a myslím že i ostatní si to rádi poslechnou :-D Já zhodila přes 13kg za 2měsíce a nikdy mě nenapadlo se zabývat tím kolik vážilo to co jsem nechala na záchodě:-DMi si tu prostě píšeme schozené kg celkově, protože teda já osobně fakt nevím jak bych mohla doma zjistit kolik kg byl tuk, kolik kg svaly, kolik kg jsem nechala na záchodě....A nevím co všechno ještě.... :-D
dobré ránko dievčence - pomooooc, ráno som sa odvážila, a mala som +1,1 kg - áno PLUS. Dnes je 12.deň mojej DD, mala som -2,4 kg a teraz +1,1, takže dnešný celkový výsledok po 12 dňoch = -1,4 kg :-( :-( :-(
A to nemám ani pred svojími dňami :-(
čo robiť??? začínam strácať motivíciu - snažím sa, odopieram si všetko, čo som ľúbila, aj sa hýbem viac a takto sa mi ráno váha odmení? :-S
@neratka A ty tuto dietu snad taky držíš, že si nás poctila příspěvky???No když jí váha ukázala že zhubla to skoro kilo tak ho asi zhubla a ano nejspíš to byla voda, většinou to tak je že se první tělo odvodní.Ale to je pro nás taky dobře....Tělo by takové množství vody zadržovat nemělo takže je fajn že přebytečná voda odejde.A dajana opravdu nikde neuváděla že zhodila tuk....možná nemáš takové problémy s váhou jako některé tady(i já se k nim řadím) a nemůžeš tudíš pochopit že sme rády za každé schozené deko... ;-) A psát tady kolik sme zhubly tuku, znovu opakuji že nevím jak to doma zjistit, a ty to nejspíš teda nakonec taky nevíš....Takže myslím si že si tu dál budeme psát zhozená kila celkem a ne to dělit na tuky a na svaly a na vodu........Prostě asi nejsme normální.... :-D