Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

31. máj 202215847
  • Ked som zacinala pred 2 mesiacmi s DD moj muz len kritizoval,ze bude ti zle ma to neziaduce ucinky odumru ti mozgove bunky budes hladna len sa trapis, a dnes vecer zabil na plnej ciare idem aj ja na Dukana 😃 😃 😃 ved ty tolko jes a furt chudnes,zazrak 😃 😃 😃

• takže pokiaľ sú to povolené veci, mám to dovolené 😃 aj keď som predtým cvičila???môžem si večer niečo zajesť????

• @pupatko1  povolenych mozes doaleluja

• Sponzor fóra
  • ahojky dukanky, dobré ránko sa praje 🙂
    na dnes som si uvarila kelový prívarok s kuracím mäskom, na ako sa ja naň teším 😶 😵

• @pupatko1  mňa keď prepadne chuť mlsať, tak si dám zopár gumených medvedíkov z Lidla - je na nich napísané Ohne Fett = bez tuku 😃 Snažím sa tak max. 5 ks, ale občas prešvihnem 😵

• @pupatko1  presne to funguje aj u mna..

• @zuzkaxx4  jasnééé to ako keby osmpočula toho mojho aj jamám dva mesiace
    a zmenilo sa od včera to že dneska -16kg a to s ami začali krámoše takže počítam ešte - 1kg navyše počas dníčkou.....teškám ale nejem vela j to je ....

• @lajba  
    @cherrymania   AHojte babulky, chcem sa spytat co to cvicite? Mala by som sa pustit do niecoho aj ja 🙂 bo bike mi brucho moc nespevni 😞 dakujem za tipy

• @juanna  ja cvicim toto, je to iba prvy level po 10tich dnoch ides na druhy, a potom zase na treti, je to makacka, ale je to super 😉
    http://www.ulozto.sk/xtj1nJz/jillian-michaels-30-day-shred-2008-level-1-dvdrip-xvid-fico-avi

• @lajba  ahoj lajby 🙂 jupiii podarilo sa mi pribrat 200 g 😃 takze mam mojich 62,0 jak fajn. Dnes posledny den pri knihach bez ucenia, huraaa. A ty ako? Jilian bola? Svalovica je? 😃
    Dnesne menu: hemedex, 2 platky ementalu, paradajka, paprika
    d- polovica ananasu
    O- sosovicova polievka, otrubove pecivko masko
    Ol- jogurt +2 marhulky
    V-asi konecne tuniakovy salatik 😃
    pekny dnik prajem vsetkym namotivovanym babenam

• @cherrymania  Všetko sa dá, ak máme pevnú vôľu 🙂 A keď niekedy nie je pevná ( to sa mi stáva😃), tak si dávajme pozor, koľko a čoho sme zjedli. Raz darmo, sme odsúdené sa do konca života kontrolovať. Ale stojí to za to táto diéta...ten pocit je neopísateľný 🙂 Včera som inak cvičila večer, strašne sa mi nechcelo, ale dala som to 🙂 A dnes zasa 🙂

• @juanna  Ahoj 🙂 Ja zasa cvičím toto, je to na 90 dní. Je to tá istá cvičiteľka, ale má veľa verzií cvikov. Super je, že je to len polhodinka a som vždy totálne spotená, ale s dobrou náladou 🙂
    http://uloz.to/xi9zjGd/jillian-michaels-body-revolution-workout-1-for-phase-1-avi

• @alore  Ahoj Alore 🙂 Gratulujem k pribratiu 😃 Ty si tu asi jediná, ktorá chce pribrať 😃 Včera som dala Jilian, strašne, ale strašne sa mi včera nechcelo 😃 ale už cvičím tretí diel prvej série a teda ťažšie cviky. Zvládla som ich na výbornú myslím 🙂 Dnes dám zasa kardio 🙂 Trošku som si ju upravila, ako som písala 😃 nebudem cvičiť šesť dní, ale štyri po sebe: posilňovanie, kardio, posilňovanie a kardio 😃 a cez víkend sa vždy niečo nájde 🙂 Ja som si dnes priniesla na raňajky roládu s nutelou 😃 pekne si odjedám, mňaaaaaam 🙂))

• Ja osm včera natrafila v madarsku na mesko pomlete z morčacích prs /tu nemám šancu ho upiť aspon o tom enviem / tak mi poradte ako ho robíte mleté mesko
    ja skusim polievkové dve l otruby a vajíčko a koreniny a šupnem to na panvicu ako placky....
    dala som si desať dní bez zeleninky ..takže odolávam a natrafilasom aj na dresing uhorkový aj cenakový tak si to trošku spestrím......inak ako sa máte medulieny

• Sponzor fóra
  • @zuzana018  ja vieš čo robímv lidli je taká čoko natrierka 7,5% tuku takže toto si dám dve Pl pred krámami nehrozí nedať si sladké...asi nie som sama a aj brona s fora z dukanovej diety má taku natierku apovolenú su dve Pl denne takže ale terazuž kramoše mám tak odolávam alwe inak nestresujem dám si ahotovo

• @niki1979  ale no tak sa váž len ráno ja osm a zo začaitkuvážila jak debil...každuhodinu not eraz ráno z postele rovno na vecko a potom dole pyžamko a šup n avahu všetci ešte buvaju takže v pohode.......a vážim sa každé ráno .....iba ráno niekedy ked mám odvahu odvážim sa aj večer ale pre isttu to n erobím auž večšinou teraz mi váha ukazuje skoro vždy rovnako aj ráno aj večer pár deka rozdiel....

• @jaja4451  Tak to si skúsim pozrieť veru, lebo fakticky mám niekedy neskutočnú chuť na sladké a zatiaľ neviem čim to nahradiť. Dnes som si prečítala, z čoho tie moje milované gumené medvedíky sú, no, a už moje milované nie sú ani náhodou - bleee 😶 😛
    ďakujem za dobrú radu 😉

• @zuzana018  gumáááááky milujem 😃 robím si ešte aj všelijaké ochutené tvarohy a jogurty,keď už vážne nemôžem vydržať 🙂 ináč o akom cvičení to tu kočky hovoríte????? 🙂

• @pupatko1  ahoj, pozri si link, čo som tu už dala 🙂 Je to super cvičenie na spevňovanie tela a ešte aj kardio k tomu. Cvičím už tretí týždeň a som maximálne spokojná 🙂

• no zuzana ja tonedávam ani detom....už dosť dlho....ale na dukanovadieta.com su také bez cukru gumenne maciky ja si ichobjednávam odtadial....a tu natierku si daj kludne ..neboj ja ju em dva mesiace a chudme klokloppppp je aj farebná biela+hneda čoko aj čoko čista obe si kup lebo huť nasladké je hruza sama o sebe..a toto ta nasýti apomože prekonať všetko zleeeeeeee verm i

• @jaja4451  no, ja zajtra letín do Lidl, veru 😵 😵
    Ja deťom tiež často nekupujem medvedíky, viac menej keď len od niekoho dostanú (návšteva a pod.), ja osobne by som ich "žrala" aj každý deň...no, ale som nečítala, z čoho sa to robí a ani som sa nad tým nezamýľala...
    ochutené tvarohy a jogurty - no, na to ja moc nie som, vlastne ich ani nejem 😐
    takže tá čokoládka to istí 😛

• no, musím sa ja na to jiliang-cvičenie veru pozrieť, rozgajdaná som ako žuvačka, musím s tým niečo robiť 😵
    včera som si bola na plavárni zaplávať, dnes tradičná banbinton - hodina, ale mimo to nerobím takmer nič 😞
    Dnes mi jedna kolegyňa povedala, že som akosi schudla 😃 😃 😃
    No a druhá v tom memente zmrazila môj vnútorný úsmev a povedala " hej? ja som si nevšimla, moc to nevidieť" 😴 😞 😒

• @vericka54  takže nie som sama 🙂 chuť na sladké je mojím najväčším nepriateľom a momentálne sa preteká v vlčím nočným hladom...asi si dám na chladničku reťaz 😃

• @pupatko1  ja chcem zajtra skúsiť palacinky, ale raz som ich robila, totál neúspech, mala som z toho trhance.....nevieš mi poradiť, ako upiecť palacinku, aby som ju v takej palacinkovej forme dala aj na tanier??? moja sa totiž kompletne dotrhala, o prevrátení na panvici ani nevravím 😵

• @zuzana018  to vie naštvať, to ti verím !!!! zažila som to aj ja ... asi tak približne pred rokom keď som z 86 kg išla dole na terajších 66-65 kg 🙂 jedna "milá" slečna sa ma spýtala,či sa mi roztiahli veci,lebo na mne akosi vysia... a keď som jej povedala,že to je tým,že mám 6kg dolu (to bolo ešte v začiatkoch), tak povedala, že to nie je možné.... asi viete ako som sa cítila... 😐

• @zuzana018  jajáááj, to je aj môj najväčší problém s nimi 🙂 ale ak nebude cesto veľmi tekuté,ale skôr také tuhšie a dáš ho na panvičku viac, tak bude aj palacinka hrubšia a pevnejšia a neroztrhá sa 😉

• @pupatko1  no, tuším, ako si sa asi cítila..najlepšie si nevšímať, my na vlatnom tele predsa cítime, či nastali nejaké zmeny, no nie?

• @pupatko1  takže zabudnime na palacinky, spravíme si rovno palacinkový posúch 😃
    Posuchy sú také hrubšie, suchšie, nie?
    juj, ale taká fajna palacinka s dobrým džemom... 😛
    Ja mávam inak posledné dni neskutočné chute - ako tehotná 😃 - na bryndzové halušky, ako zatiaľ sa mi darí odolávať zakázaným potravinám, ale momentálne fajným bryndzovým haluškám by som isto neodolala 😵

• @zuzana018  presne tak, my vieme najlepšie, či a koľko sme zhodili 🙂 a my sa z toho vieme aj najviac tešiť... ale potešilo ma to, keď som tú slečnu stretla prednedávnom v meste a bola pekne pribratá 😃 škodoradosť 😃
    áno áno, posúchy sú hrubšie a suchšie a podľa toho načo máš chuť, si ich môžeš spraviť sladké alebo slané 😉 s tými chuťami ťa chápem, lebo ja som taká istá ! ja mám chuť na všetko, čo teraz mám zakázané ... či je to chlieb s maslom alebo bryndzové halušky 😃 ale odolať dobrej čokoládke je pre mňa to najhoršie !

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém