Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte baby, drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
Odpovedať
Dobre rano Dukanky :-) no ja som vcera vynechala cvicenie ( z lenivosti a unavy) ale dnes rano som uz odcvicila, tazke som spokojna.. ked ide o tie jogurty, ja jem fat free activiu aj s ovocim, a chudnem, tak neviem ci to nejako extra vadi tam tie 3 kusky ovocia :-) tie biele by som nemohla stale jest , by som s toho asi grcala :-D no vaha neklesa uz 3 den, ale ani nestupa, tak je dobre, do nedele by som mala mat minimalne 66 kg tak som zvedava, zacala som brat psyllium, pretoze som na wcku nebola uz ani nepamatam, mozno aj preto nejde dole vaha :-S ]-( uvidime ci sa vo mne nieco pohne @alore ahoj :-) vcera som konecne nasla v obchode shirataki :-) a to uplnou nahodou , ja dilina som sa pre ne trepala 15 km daleko, kde som ich aj tak nezohnala a ja som ich nasla nakoniec u nas v shoppingu co mam 10 min od domu v jednom obchode so zdravou vyzivou :-) tak som happy, je to uplne v pohode, nechutia nijako, ale su super, ako priloha k hocicomu co mozes ;-) jeden balik ma vysliel okolo 2.60 eur, ani si presne nepamatam :-) tesim sa Pekny den vsetkym babenkam prajem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cherrymania no, o tom WC-ku tiež viem svoje :-p Musela som to riešiť Guttalaxom, ale vraj je návykový, takže z času na čas. Psylium treba zapiť aspoň 4dcl vody, inak urobí v čreve zátku - ja som kvôli tomu skončila na gastre, som to začala užívať, ale zapila som to klasicky, len tak možno deci vody a to je vraj veeeľmi zle x-) - tak to moja rada ;-)
Odpovedať
@zuzana018 jezis maria, to vazne, no dik, presne to som spravila aj aj , len s trochou vody vypila nech to mam co najskor za sebou , no dobre ze si mi povedala , len vcera som to zacala pit tak este ze to nerobim dlhsie :-N si zlata.inak, to prehanadlo som citala na nete o tom vraj je to najhorsie riesenie takychto problemov... radsej skus nieco ine, na nejakej prirodnej baze,ci nejde , nezabera nic?
Odpovedať
Profilova fotka
@cherrymania ty máš tu vlákninu "práškovu"? - teda takú,čo si rozpustíš vo vode a vypiješ??? ja som takú nemohle, ble :-p . Ja som si to kúpila v tobolkách, také tie ako napr. antibiotiká, to je v pohode, prehltneš ani nevieš ako...len veeeeľa piť, tie 4 dcl je vraj minimum, inak to vlastne vraj na začiatku črevá nabobná, zväčši niekoľkonásobne svoj objem, ale tým, že to vlastne nezapijeme poriadne, tak sa to tak uchytí, a spraví akúsi zátku. Tá voda to správne zriedi, rozloží a poposúva traktom. Tak pekne naplň pivný pohár vodičkou a pi :-D
Odpovedať
@zuzana018 ano kupila som tu praskovu alebo co to , jak piliny :-| lebo som sa bala , ze moje travenie je uz take ubohe , ze tu tabletku by som zo seba dala von v takom stave , v akom som ju prehtla... no tak teda to bude mnamka pekne v pollitraku :-p bleeee no co uz , este kamoska mi poradila , ze ona ked bola na diete, zacal den s poharom vlaznej vody , a ze to je creva u uplne rozhybe, vcera som to skusila prvy raz, dnes druhy, a nic, uvidime budem skusat pokym sa z toho nepo***em :-D :-D Ps : keby som mala vratit vyrobcom activii tie prazdne tegliky od jogurtov s tym , ze moje travene sa stale nezlespsilo tolko penazi by mi vratili...ze az :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cherrymania no, veď oni raz mali aj takú "akciu" že ak nezmizne pocit nafúknutého brucha, peniaze vrátia, tak vypátraj ako to vlastne je :-) Tie tabletky sú v pohode, neboj, obal sa ti v žalúdku rozpadne a potom účinkujú ako tie piliny...ja som tie rovno vyšmarila do koša. Mne teplá voda nepomáha, zakysanka na lačno tiež nie.... Ale začínam mať z tejto diéty pomaličky strach, koľko negatívnych účinkov má :-. |-| :-(
Odpovedať
no super to som aninevedela...j aju mám a stojím i tam v skrinke
Odpovedať
@cherrymania poriadne si prečítajkolko vlákniny obsahuje aktivia je to len uboha reklama.......podl am na
Odpovedať
@alore Jeeeej teším sa s tebou :) Takže prázdniny môžu začať :) Kašli na to, čo si pojedla a vlastne aj tak chceš pribrať trošku :) a v tom strese sa to určite stratí :) Nuž ja som si dnes dala doobeda melón :) Viem, že sa nemôže, ale tak ako tu baby písali, máme si dať sacharidy :)) včera som necvičila, bola som totálne lenivá :D Ale dnes to hodlám napraviť :) Ale dnes som dostala pochvalu, že ako dobre vyzerám a čo robím, tak som diktovala svoje skúsenosti :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@vanilka123 Tak prvy menzes mi meskal 3 tyzdne.Skusala som to prebrat na inom fore na fb so skusenejsimi dukankami a tam mi poradili kupit tekvicovy olej.Davam si ho rano za lyzicu.Aj ked nie vzdy :-S No a pak sa menzes dostavil.Teraz by som mala mat opat cez vikend.Uvidim ci sa mu uraci. :-.
Odpovedať
Profilova fotka
@alore Dakujem,chlebik naozaj chutil famozne :-p .Aj mne padaju vlasy,ibaze mne veeeelmi padali este aj pred zacatim tejto diety,takze neviem comu to pripisovat.Inak som zacala pridavat aj ja uz ovocie a papam tekvicovy olej.Zacala som do chlebika a toasov pridavat tekvicove semiacka a aj lanove. @zuzana018 Tie semiacka pridavam uplne prirodzene.Som niekde pri konci II fazy a uz to az tak striktne nedodrziavam.Ono telo sa muselo nejako vysporiadat s takym ubytkom vahy.Keby som to dodrziavala uplne podla predpisanych zasad,tak by to asi nebolo vobec dobre pre moje telo. :-| Tak sa neboj,pekne opatrne,mne vaha aj tak sla stale dole ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cherrymania Skus susene slivky na zapchu.Ja som zjedla pol balicka a pak mi to tak rozpumpovalo creva :-D O vahu sa bat nemusis,ta sla potom opat rychlo dole ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@bambi2424 Bambi, a koľko si schudla? a za aký čas? Mne ta váha ide veľmi pomaličky dole, presne tohto som sa bála :-| Dnes presne 3 týždne a 3,5 kg
Odpovedať
@lajba lajby to nevadi ze si si dala melon ved to je skoro sama voda, tych par sacharidov sa strati. Ja uz som doma zo skoly, hned som isla na vahu a askoro som odpadla 61.7 dokelu :( tak som iss hned dala takz fajnz pravz celoyrnnz chlebik co som kupila v hainburgu 3 trojuholnicky s chrenovou pomazankou mnamka velka. A zabila som to polovicou ananasu, kedze som doobeda nestihala ovocie. Idem povzbavovat nejake veci, potom idem postrihat plot zivy jupii a konecne fitkoooo :-D
Odpovedať
@zuzana018 hlavne že z cm ubudlo a ako pozerám tak ti ubudlo parádne ! ;-) ;-) kebyže sa mne podarí do 3 týždňov dať 5 cm z brucha a zo stehien tak jasám !!! ale to sa už vážne budem musieť kontrolovať a obmedzovať ... :-| :-D :-) to asi aj cvičíš popri diéte,že??? :-) normálne mám ešte stále depku zo seba a z toho, že som bola nedisciplinovaná a vypomstilo sa mi to :-( dnes si dám tvrdý tréning za to !!! :-)
Odpovedať
kočky, začala som cvičiť na stepperi, potrebujem zhodiť najmä zo stehien a bokov... a z bruška taký faldíček čo sa mi spravil :-| máte už skúsenosti so stepperom??? je vážne dobrý na stehná??? na nete som včera našla fórum kde jedna baba písala, že začala cvičiť na stepperi a za týždeň aj niečo mala 4 kilá dolu... samozrejme obmedzila sladké a žiadne večere... toto by sa aj mne páčilo,ale to asi každej z nás :-) ...a keď nie stepper,tak aké sú zaručené cviky na stehná??? ale aj na to bruško??? pomóóóc ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pupatko1 ja som počula o skákaní cez švihadlo, tým sa zbavíš aj tuku na bruchu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana018 mne osobne sa pokazili aj zuby, aspoň si mylsím že to može byť aj tou dietou...
Odpovedať
@atlantida a niečo iné okrem švihadla??? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pupatko1 fu no neviem, aj beh je dobrý, ale to švihadlo je naozaj účinnejšie :) :) a ak nemaš švihadlo tak si zapni hudbu, a skáš aspon 2x po 5 min :) uvidiš ako ti to pomože :) vieš tu ide o to že do posilky chodiť, alebo robiť brušáky je podla mna zbytočné, pokiaľ si ešte nezhodila nejake tie kg :) kolko maš rokov ak smiem vedieť? :)
Odpovedať
@atlantida skúsim to s tou hudbou,ďakujem za radu :-) ako myslíš zbytočné??? :-) ja som už zhodila asi tak 20 kg (zaokrúhlene) ale teraz dlhšiu dobu stojím na váhe a nepáči sa mi to, a chcem to nejak spustiť znova dolu :-) preto diéta,stepper, cvičenie... proste chudnutie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pupatko1 áno, prepáč ja som to myslela všeobecne, lebo napriklad poznám ľudí čo majú 100 kg, chcu sa zbaviť tuku na bruchu a mylsia si že brušákmi sa ich zbavia, čo nie je pravda, brušaky sú už tzv posilovacie cviky na vypracovanie a vytvarovanie pekného bruška, no pokia)l brušáky spojiš aj s nejakou inou pohybovou aktivitou tak to je správne :) :-) :-)
Odpovedať
@atlantida veď to je jasné ;-) :-) samotné brušáky sú, povedala by som, prd platné :-) cvičím preto celé telo,aby to malo efekt :-) na nete je milión stránok o cvičení a chudnutí a som už z nich taká zmätená, že ani neviem, aké cvičenie je dobré a koľko minút denne mám cvičiť...skoro každá tretia tvrdila niečo iné ... a v predošlej správe som ti zabudla odpovedať, mám 20 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pupatko1 presne tak je to asi dosť individualne, každopadne malo by sa cvičiť min. 20 min. v kuse, pretože až potom dochadza k želanému spaľovaniu :) aspon take mam informacie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana018 Schudla som 10 kg za 3 mesiace.Mam 150 cm a moja pociatocna vaha bola 60 kg.Som malinka a uz som fakt potrebovala tie kila dat dole.Ked som s Dukanom zacinala mala som polamane rebra a tak som ani vela pohybu a chodze nedala.Ani sa mi to nezda,ze je to 3 mesiace.Bolo obdobie stagnacie vahy a vynechal mi raz menzes,no pak sa to mojimi upravami cele opat pohlo.Citim sa naozaj velmi dobre.Skoda ,ze nemam nijaku poriadnu foto pred a po :-|
Odpovedať
@atlantida tak tak, dočítala som sa, že by to malo byť aspoň 45 minút na tom stepperi aby došlo k spaľovaniu :-) k tomu chcem na nohy pridať aj iné cviky,tak dúfam,že sa to pohne =-) :-)
Odpovedať
@bambi2424 paráááda,10 kg je super výsledok, k takému s achcem dopracovať aj ja :-) už si skončila s diétou alebo ideš ešte ďalej??? :-) koľko si dala dole v prvej fáze??? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobrá ránko kočeny ;-) Vyzerá, že konečne nás slniečko opäť vyhreje :-) Kočeny, váha sa mi vôbec nehýbe smerom dole |-| |-| buď ide o niečo hore a opäť sa vráti, ale to sú malé výkyvy. Kedy sa to konečne rozbehne tak, ako väčšine???? Viac menej išlo váha aj obvod dole v tých začiatkoch a teraz dlllllho nič, žiadna zmena, som z toho smutná :-| :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@bambi2424 za 3 mesiace 10 kg vzhľadom na to, že si mala váhu dosť nízku je kráááásny výsledok, super.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlantida aj zuby???? bojíííím :-. =-) =-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?