Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte baby, drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
Odpovedať
@evicka333 no, ja som tiež chudla popri kojení, iba som zmenšila porcie, jedla som všetko, ale napr. polievku som si dala o 12 hod a druhé o 15 hod. K tomu som pridávala pohyb postupne, lebo som čítala, že pri cvičení sa kyselina mliečna uvoľňuje aj do mliečka. Cvičenie som mala postupne nastavené od 10 min - až po 30 min. Na začiatok jednoduchšie cviky a postupne pridávaj podľa kondície. Pohybu sa netreba báť, len všetko s rozumom a mierou :-) :-) :-) Po pôrode som mala 80 kg a za pol roka som zhodila 10 kg. :-)
Odpovedať
Ahojte Dukanky, ahoj Lajby chybala si mi tu, asi si mala super vikendik ked si sem ani nenakukla ;-) Jaaaj som sa do ruzova vyspinkala. Prave idem ranajkovat aj desiatovat naraz. Dnes si robim flakaci den. Asi sa cez obed poopalujem a spravim si vylet do BA :-) :-D Dnes ma vaha potesila 60,9 takze este - 2,9 kg a som za vodou :-D :-D :-D Lajby to je krasne cislo- 20kg gratulujeeeem si velka bojovnicka, neboj ty das aj tych 14kg pri tvojom odhodlani ;-) :-) Dnesne menu: R+ D- otrubova zemlicka+ bryndza+ cherry paradajky + 3 nektrarinky mnam luxus O.- kuraci vyvar s mrkvickou, kuracie ,,snicliky´´ Ol- cuketovy kolaciiiiiik V- kuraci sniclik Dnes ficim v BA do fitka tak sa tesim ine stroje ako u nas, tak si nalozim :-D
Odpovedať
baby , mam to za sebou :-D pol hodinka bike a potom Jillien 3 level , prvykrat! sem tam som nestihala :-D ale dala som to, uz si telo pytalo vacsiu zataz, pretoze pri leveli 2 som sa uz tak nespotila :-D a teraz je zase vsetko tak ako ma byt , mokra som jak mys :-D idem hodit sprachu a upiect mnou vymyslenu prekombinovanu tortu, drahy mal totiz narodky vcera , tak nech ma z coho sfuknut sviecky ;-) Spravim tiramisovu piskotu, potom rebarborovy dzem alebo co to je, natriem to so stredu , navrch rozmyslam, ci dam kusky trochu povarenej rebarbory, alebo trosku zhresim a opeciem so sladidlom kruzky zeleneho jablka a zalejem to limetkovou sugar free zelatinou, to by mohlo byt v pohode nie? alebo mate nejake ine rady????
Odpovedať
Baby zrada...ja som úplne zabudla, že som tento týždeň sama...aaa ostala mi plná misa neodolatelného šopského šalátu a piškótová torta s čučoriedkami.....no vyhodím to?! :-( takže prvý deň budem musieť odložiť na zajtra alebo stredu.... :-(
Odpovedať
a taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak som sa tešila, že dnes už začnem....ale čo s takými dobrotami? :-p no ništ...určite sa nevzdávam.....aaaaa Jillien začínam odo dnes......
Odpovedať
@domiq no teda, este si ani nezacala a uz to flakas! :-D
Odpovedať
kokoooos....ani nehovor...nie vážne...od zajtra...dačo zo šalátu zvládnem teraz na obed....dačo na večeru...kúsok torty na olovrant...a so zvyškom ... sa s dakým podelím....tak predbielkovinový deň mám ovocno zeleninový..... hádam to nie je až taký hriech.... :-D či? =-)
Odpovedať
mnaaam snicliky :-D :-p
Odpovedať
@alore ty provokatérka :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcata, tak ja som sa dnes pridala do vasich radov..........Clovek by neveril, aku chut dostane na to, co by ho inokedy ani nenapadlo, ale dnes, ked "nemozem"............:-) Tak Vam vsetkym prajem vela sily a pevnej vole a verim, ze aj Vy podporite mna ! Pekny dnicek vsetkym!
Odpovedať
Profilova fotka
@cherrymania Ahoj, prosim Ta pekne, mohla by si imi povedat, kde najdem informacie k Jillien? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojteeeee :-) :-) taak ja som mala perný viákend,ale odolavala som.Mala som BZ a vaha plus pol kila,ale nevadi,teraz mam 3 dni bielkoviny. ranajky-jogurt obed-kur.vyvar,krevetovy salat,dukan chlebik vecera...???? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dnes ráno váha 89,6 :-D , ale se přiznám že včera jsem od samé radosti nad tou osmičkou pak celé odpoledne hřešila :-| :-DAle nevadí, i tak to ještě oproti včerejšku kleslo o 100g a dnes už opět poctivě dodržuju a další hřešení přichází v úvahu až uvidím na začátku sedmičku :-D Takže celkem už mám dnes 16,1kg dole a taky jsem se konečně posunula z obezity do nadváhy :-D :-D :-D
Odpovedať
@locikaaa supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer......hlboko sa pred tebou skláňam.......len tak ďalej..... :-) ak sa ešte môžem opýtať, za aký čas sa ti toto podarilo? :-.
Odpovedať
Baby ste perfektnééééééééééééééééééééééééééééééééé................................................................. Jakooooooooooooooooooooo.......fakt klobúk dole.............
Odpovedať
@domiq Dietu držím od dubna začínala jsem se 105,7 a do 15. června jsem se dostala na 92,3 ale měla jsem hodně prohřešků tak jednou týdně sem jedla všechno možné, a pak jsem měla do konce června pauzu a taky že sem za tu pauzu :-| přibrala na 94,7 :-( takže dlouhé pauzy nedoporučuju :-D Tak jsem od července začala znova od první fáze. ;-) Za tři měsíce se to dá zvládnout těch 16kg pokud hubneš z velké váhy ;-)
Odpovedať
@katarinkamt ahoj ako to myslíš že informácie ? Že aké to má účinky ? Ja neviem, co myslíš :-| | Nic špeciálne som nevyhladavala , len som proste začala cvičiť .... Inak baby , rebarborova torta vyzerá zatiaľ luxusne, potom odfotim a ukážem vam! Snáď bude aj chutit dobre , trosku som ju vylepšila :-)
Odpovedať
@locikaaa fuuuuuuuuuuu........................ ozaj.....hlboko sa skláňam.... :-) no ja mám 81....... vyš. 175........ katastrofa no........ :-( ale tak do Vianoc by som mhla ísť dole na 65-60 či? :-) samozrejme.....budem sa snažiť fakt že poctivo....... :-D
Odpovedať
@domiq Těch 65 dáš do Vánoc určitě ;-)To dám totiž i já....doufám :-D :-D
Odpovedať
dneka takový lehčí den za ten včerejšek :-) Snídaně Jogurtový koláč, káva Svačina Mléko , Jogurtový koláč Oběd 2otrubové placky,plátek sýra 12%, krůtí šunka Svačina Káva ledová Večeře Mléko, plátek krůtí šunky
Odpovedať
@locikaaa ok ;-) tak držím palec... :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@domiq já tobě taky držím;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@locikaaa dakujem ti idem to prestudovat :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinkamt Ahoj Kati, tu je link : http://www.ulozto.sk/xtj1nJz/jillian-... ja osobne som tam toho našla viac, ale momentálne to už necvičím..najskôr tuky dole a potom budem upevňovať. alebo si jednoducho na youtube zadaj Jillian Michaels a ti to ponúkne cvičenia od nej ;-) a držím palčeky, aby sa ti darilo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kočeny, dobré ránko. tak ja som v sobotu konečne prekročila ďalšie číselko a bola tam váha 72,4 kg no, a dnes ráno presne + 1 kg :-( ]-( Normálne som nahnevá a smutná zároveň |-| |-| Dnes prísny BD to snáď napraví, chcem, nech to rýchlo klesá :-x
Odpovedať
Ahjte po dlhšej odmlke inak čo nového ja osm včera dovršila 90 den a dneska ráno som dostlaa odmenu v podobe čísla na váhe a to značí že od začiatku -19,5 kilo takže super...dlho som stále tak som n emala ani čo písať....dneska mám zeleninku tak sa vytešujem a to mám ešte svoje dni takže mala by váha isť ešte nabližších dnoch ešte o nejaké to kilečko dole..tal vás pozdravuje a držkaj te sa
Odpovedať
a dneska začínam so zumbou.....tak s ateším
Odpovedať
@zuzana018 melon je zeleniny ..ako tekvica....takže smelo do toho červený s čiernymi jadierkami do popuku možeš smelo určite
Odpovedať
@juanna presne neodolám ani ja melon niekedy aj hrozno dobnem ako predvčerom som sekla čokoládu nevydržala som to no jednochucho ale na druhý den hladovka ak svina xixixx
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana018 zuzka, pekne dakujem.........ja som totiz nenasla link, kde by mi to slo stiahnut........pekny den!
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?