Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
@sophiesxoll haha ano , uz som zjedla jeden cely
nic nerobim, len chodim curat
na rolade si pochuti iba moja laska dnes... ja az zajtra
11. aug 2012@cherrymania No to sa nečudujem, tooľko vody.
No snáď Ti niečo nechá do zajtra.
11. aug 2012- Sponzor fóra
@cherrymania moze sa takato zmrzlinka aj v prvej faze?
11. aug 2012@laura_simanic môže
11. aug 2012juuuj kocky musim sa vam zdoverit, ze dnes som to posr. ...
som este len v prvej faze, koncim piaty den a nechala som sa presvedcit na oslave a spapala som teraz vecer 2 palacinky a dzemom a jeden kusok jablkoveho kolaca .... preco nemaaam taku pevnu volu ako by som chcela mat??
som z toho teraz dost nestastna,ale chystam sa dnes este aspon zacvicit a zajtra idem do druhej fazy a asi si dam cely den melonovy , nech to zajtra vycurkaaam
...... dufam, ze mi to bude fungovat tak ako cherrymanii a nezavazi to az tak v tej dietke
... tazky je dnes den,ale idem dalej.....som rada, ze sa mam kde zdoverit a ze ste tu, pretoze nam zacinajucim dodavate vela inspiracie.....
11. aug 2012@lilkam Ono je to ťažké, hlavne na začiatku, keď človek niekam ide a ho ponúkajú...Ale ja som ešte tiež v prvej fáze bola a boli sme na obede u priateľovho dedka...No sliny mi tiekli, výborný obed mali, ale ja som odmietla a zjedla, čo som si so sebou sama priniesla... Lebo to tu porušíš, tam porušíš a si zas na začiatku. Ale zas, keď už prehrešok bol netreba si nad tým veľmi lámať hlavu a ísť ďalej.
11. aug 2012Ahojte baby, to som zase ja
hlasim sa po vcerajsom melonovom dni, zjedla som 2 cele obrovske melony a kusok z tretieho , jedla som ho celyyyy den , este o 20:15 som ho do seba tlacila
a dnes vaha zase nizsia, 62.2kg
normalne sa cudujem , lebo po 2 mesiacoch na diete mi to tak krasne klesa, este som si myslela, ze po vcerajsku z tolkej vody budem mat o cosi viac a dokonca mam menej.. super, tak sa tesim , dnes idem poobede do prace
tak ani necvicim, dam si dnes pauzu
Pekny den prajem
@lilkam ozaj , ja som melon zacla jest az po nejakom mesiaci a pol na diete, ja by som veru tak skoro neodvazila takto porusivat ako tyale radsej male prehresky , ktore vycvicis ako potom nieco velmi zle
12. aug 2012@cherrymania dakujem, super sprava
12. aug 2012ahojte
chcela by som sa vas opytat na nejaky zarucene dobry recept na dukanov chlebik
skusala som uz 2 recepty, ale vzdy mi z toho vznikne len akasi placka.. na stranke www.dukanovadieta.com su pritom obrazky riadne nakrajanych chlebikov.. mam robit ten chlieb z vyssej davky ako je pisana v recepte alebo ako to mam chapat? dakujem velmi pekne
12. aug 2012@laura_simanic ahoj, ja robim iba tento , lebo tie predtym co som skusala, boli iba ako nejaka vajcova placka, toto chuti vyborne, ako chlebik , davam tam aj rascu a robim dvojitu davku, lebo ho lubi a je aj moj priatel
tento konkretne som piekla vcera
POTREBUJEME :
*2 lyžice pšeničných otrúb
*2 lyžice ovsených otrúb
*3 lyžice maizeny
*7 g kvasníc v sáčku
*1 vajíčko
*50 g odtučneného tvarohu
*5 lyžíc nízkotučného mlieka
*koreniny
*soľ
POSTUP :
1. Otruby rozmixujeme na múčku.
2. Všetky suroviny rozmixujeme ručným metličkovým mixérom, dáme do silikónovej formy a upecieme.12. aug 2012@cherrymania dakujem velmi krasne za recept, hned dnes ho vyskusam
vyzera super! chcela by som sa este spytat, tie kvasnice mozem aj v 1. faze? dakujem za pomoc
12. aug 2012@laura_simanic tento recept mam z dukanovskej stanky a pisu, ze sa moze v kazdej faze, tak by to malo byt ok
12. aug 2012- Sponzor fóra
Čauko chcela by som sa opytať či som urobyla dobre tento recept nakoľko som v 2 fáze kuracie rezne som opiekla na troche vody poukladala som ich do zapekacej misy každy som potrela horčicou a dala platok kuracej šunky a syra zaliala som to rozmiešanym vajicom a bielym jogurtom 0%. Kuracie rezne som ochutila korenim na kura a dala som ho aj do toho vajica celé som to zapiekla v trúbe.
12. aug 2012@lilkam maizena je gustin
12. aug 2012@cherrymania hlasim prichod
bola som jak delo
zhrešila som,ale vytancovala som aj predchadzajuci rok
mnaaaaam ta rolada,zajtra si urobim aj ja
12. aug 2012Diky kocky uz som to potom zistila na inom fore, ze je to gustin,tak som utekala do obchodu este pred pecenim a maam to....inak ten chlebik je uplna pecka...mnaaam...takze plati pravidlo, ze ho mozem jest kolko chcem?....lebo zajtra sa na neho straasne tesim a asi ho zjem cely....inak som sa rozhodla, ze po tom mojom zhreseni a dnesnemu melonovemu dnu si tam este 5 dni 1.fazu bez prehreskov a az v sobotu idem do druhej.....tak budem vlastne 10 dni v prvej, s jednodnovou pauzickou
12. aug 2012@lilkam Ahoj, no v tom recepte sú len 2 lyžice otrúb, čo je na jeden deň ok, ale zas sú tam 3 lyžice škrobu a tolerovaná denná dávka je 1 lyžica....takžee...nemala by si ho zjesť za deň, no.
13. aug 2012dobré ránko všetkým
vítam nové bojovníčky a držím palce
Chery - tá roláda vyzerá vážne moc dobre, asi ju skúsim.
Ja som včera robila pizzu a la dukan, no poviem vám, fakticky som si pochutila, bola úúúúúžasná, a mám pocit, že práve táto pizza sa stane u mňa jedlom Nr.1
Včerajšie ráno bolo krááááásne, váha konečne začala číslom 6 jupiiiiiiiiiiiii - teda, aby som bola konkrétna 69,9 kgale pohľad na tú orvä 6 bol krásny. Dnes rána síce +700 ,(70,6) tak som bola sklamaná, ale dala som si v BZ dni melón a na mňa má asi iné účinky
13. aug 2012@lilkam ahoj tak ako pise sophie... kvoli tym otrubam a tak, este ked si robila dvojitu davku , tak cely urcite nie...
@panthera Ahoj mojano super, aj som na teba myslela, ze asi dospavas
ja som uz hore, dam si kavu, a idem robit tu rebarborovu tortu , mnam .
co dnes varis? ja spravim asi zapekane kur . prsia so syrovou omackou a sampinonmi ... dam si zeleninovy den.
Vcera ma debili v robote nechali tak vyhladnut, ze som o pol 10 musela zjest moju zmrzku a milkshake a dnes o pol kila viac, nevadito dame dole
pekny den moja
a ostatne dukanky pozdravujem a zaroven vitam novacikov13. aug 2012@zuzana018 ahoj
no gratulujem k 6tke
super, tesim sa s tebou, roladu skus, je super s dukanovym chlebikom...ja mam este kusok v chladnicke, vzdy aj ked ju robim navsteve sa po nej len zaprasi... a minule som im ju ponukla z dietnych veci a ani nevedeli , a tak pochvalovali
13. aug 2012@cherrymania fakt? ale zasa, veď nikomu nezaškodí zjesť niečo diétne, nie?
Mne včera muž položil otázku či by som aj jemu nemohla sem tam niečo z dukanovky uvariť - som skoro odpadla
Samozrejme, mal na mysli tú pizzu, lebo fakt bola mňaaam - už si ju skúšala robiť?
a som si tak, že polovičku na BZ deň a druhú polovičku čisto syrovú na dnešný len bielkovinový deň - keby som vedela, že bude taká dobrá, tak si spravím dve rovno
A ďakujem, že sa tešíš so mnou...len mi povedz, prečo dnes ráno + 700g ???13. aug 2012@zuzana018 nie neskusala, ale asi skusim , spravila si mi chute
ktory je to konkretne recept prosim ta? inak ten moj pri mne prestal jest prilohy, kedze ich nevarim ani nekupujem , papa dukanov chlebik, lebo mu chuti a sam uz schudol 11 kg
sa mi strati kym ja dojdem do mojho cielu
a to ze plus 700 gramov, ved vies, z eto skce, nic si s toho nerob, mozno mas s sebe viac vody, alebo iba musis ist na wcko
to pojde zase dole..slubujem
13. aug 2012Ahojte Dukanky hlasim sa po dlhsej odmlke , tusim som tu nebola viacej ako 10 dni. Od dnes som tu uz znova kazdy den, sa ma nezbavite
Dietu, ktora pre mna uz ani nieje dietka, poctivo dodrziavam. Dnesna ranna vaha 60,6 kg
som maximalne spokojna, estesa pokusim do dovolenky nieco schudnut. Ale konecne sa citim byt chuda, aj v zrkadle sa tak vidim. Uz to nemam proste v hlave, ze som tucna. Tie myslienky neodidu zo dna na den, treba si zvyknut na nove telo.
Naviac ma aj tak potesila moja byvala spoluziacka zo zakladky , ktoru som dobrych 8-9 rokov nevidela. Ona ze: Ty so sebou co robis? Prezrad! Aj ja chcem tak dobre vyzeratToto ma tak namotivovalo. A predtym sa mi to iste stalo s dalsou spoluziackou
. Jaaaaj baby chybali ste mi. Ani nemam docitane zameskane, len nejake 2 strany. Vidim ze su tu aj nove dukanky, ktore vitam.
Lajby co je s tebou moja ? Ako sa drzis?
@zuzana018 Ahoj Zuzi tusim som ti chybalagratulujem k tej 6, len tak dalej
@cherrymania ahoj vidim, ze mame rovnaky ciel 58-59kgAko Jillian este cvicis?
Dnesne menu:
R- leco,2platky ementalu
D-melon
O- brokolicova polievka,pizza
Ol- nekttarinkovya bublanina
V-miniparocky13. aug 2012
Ináč, baby, čo robíte dnes dobrého na obed? @cherrymania sa nepýtam tá má dnes melóny, ne?
Ja robím kuracie rezne v plackovom cestíčku.

A váha sa mi od utorka nezmenila.