Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

31. máj 202215847
  • @zlotazla  ďakujem za rady 🙂 orechy som už zaradila. idem pozrieť tie tabletky...čaj si dnes kúpim a tekvicový olej myslím, že určite majú v rakúsku. Tu som ho videla niekde v bio, ale tak 250ml stálo viac ako desať eur, asi viac myslím dokonca...ale ak sa oplatí...treba investovať 🙂 ako dlho ješ tie tabletky?

• @zlotazla  a vôbec aké sú to tabletky? neviem ich nájsť na nete 🙂

• @sophiesxoll  v pondelok to bolo presne 5 mesiacov. Problémy nastali asi tak tri týždne dozadu 😞( Ale to sú naozaj chumáče...no celé zle 😞( Makrelu jem aj ja...nie síce 2x do týždňa, ale dám si...Jednoducho podľa mňa stačí si pridať tuky, oleje, orechy..jednoducho niečo, kde sa tie vitamíny rozpustia 🙂)) A telo tuky potrebuje, raz darmo 🙂))

• Sponzor fóra
  • @lajba  neprovokujem, bola čisto na dukanovský spôsob -cesto maximálne ľahke a rýchle z otrúb, obloha šunka, syr, vajce a maličké kocky morčacieho mäsa - jedine, čo som porušila, že cesto som potrela paradajkovým pyré napriek čisto bielkovinovému dňu, ale myslím, a teda dúfam, že toto až tak nevadí 😵
    To teda dúfam, že sem budeš aj tak chodiť 😉
    A na druhej strane, pomalé chudnutie je oveľa zdravšie a vraj aj trvalejšie - nie darmo sa vraví, pomaly ďalej zájdeš 😉

• @lajba  Ou, tak to je hodne nepríjemné. 😞 No dúfam, že ma to obíde, aj vďaka tým tukom, čo si dopriavam v rybkách a tak.... A Tebe držím prsty nech sa to dá čoskoro do poriadku a máš pekné vlásky. 🙂

• @lajba  mne vlasy prestali uplne padat asi po 3 tyzdnoch.ale uplne prestali padat.volaju sa hairclinic ale mam ich z madarska.a este si oplachujem vlasy po umyti zihlavou.a tekvicovy olej je v rakusku urcite lacnejsi 🙂
    tabletky mam asi 5 krat. jeden balicek je na mesiac a pol a mas mat dve balenia bez prestavky.potom 3 mesiace pauza.
    ja som mala skoro holu hlavu 😕 mne riadne pomohli 🙂

• LAJBY aha čo som pre teba našla 😵
    http://www.docsimon.sk/tovar/clinical-hair-care-cps-45-15

zlotazla je to ono??????

• @zuzana018  www.hairclinic.hu ale neviem co presne sa tam pise lebo neviem po madarsky 😃

• vyzeraju takto...

• @zlotazla  tak možno je to na rovnakom základe, len iný výrobca - môže byť????? pretože určenie to má rovnaké...ale ak otak pozerám na webe, sú kadejaké prípravky na vlasy 🤔

• @layba  a po tomto mi rastu vlasy ako dive 😃 mam to od koznej.
    prepacte sa odbocenie z temy 🙂

• @zuzana018  ked to ma rovnake zlozenie tak by to malo byt rovnako ucinne 🙂

• @zuzana018  Ďakujeeeeem 🙂)) to bolo naozaj milé 🙂
    Poprosím niekoho, ak by šiel do maďarska, či mi to nekúpi 😃 lebo budem ozaj plešatá 😃

• zlotazla, @zuzana018
    možno ale tie slovenské sú podobné....možno stačí ísť do lekárne a povedať svoj problém....chcela som ísť na krv k lekárovi, ale má dovolenku sakra 😞 Musím počkať...
    Rozhodne sa nevzdávam a budem pokračovať s inou stravou 🙂 Musím sem chodiť....potrebujem inšpiráciu a motiváciu 🙂

• ahojte baby, uz od vcera sa sem chystam napisat, ale stale nebol cas... v prvom rade dakujem, za pekne slova ohladom mojich vysledkov z cvicenia a tak 🙂 velmi ma to potesilo, ked som to citala 🙂 vcera som Jillien necvicila, dala som len bike, nevysiel cas.. a dnes k nam ide navsteva, tak zase neviem ako to stihnem, uz druhy den vstavam kvoli praci o 4:15 rano a tak som aj vycerpana, idem si urobit mlete hovadzie masko a dam si to na slim pastu, to je nieco ako shirataki, len to vyzera lepsie a maju to tu v irskych healt shopoch, tiez nekaloricke ... tak sa tesim ako sa napapam , lebo som prisla vyhladnuta z prace.. 😠
    @lajba  ach jaj, to mi je luto, ze sa ti zacali problemy 😞 verim , ze to aj v tretej faze dotiahnes tam, kam chces, ked nebudes papat hranolky o 10 vecer, tak to bude urcite ok 😃 😉
    drzim palce!
    ale hlavne som sa nevedela dockat ako napisem @lilkam  prosim ta, povedz mi , ako si dala dole zo stehien dole 5 cm za tyzden, nepocula som este, ze by sa to niekomu bez liposukcie podarilo za taky cas, ak je to ale tak, klobuk dole, pretoze ja som na niecom takom pracovala asi mesiac , mozno viac... takze to co si napisala, mi pride pri najmensom velmi divne.. len konstatujem ...
    @panthera  ahoj 🙂 ako sa mas? co nove?

• Sponzor fóra
  • @cherrymania  ahoj moja....jáj ty vždy také chute narobíš 😛 😃 😃 😃 mleté hovädzie by som si aj ja dala...hoci aj bez tej pasty 😃 ...však nejaké hoď..som pripravená a chytááááááááááám 🙂

veru veru, -5 cm zo stehien za pár dni...aj ja chcceeeeeeeeeeeem, a aspoň -15 z brucha... a to som bola na prístrojovej "liposukcii" a ništ mi to nepomohlo, len následná lymfodrenáž mi celkom pekne vyhladila celulitídku na stehnách..ktorá sa mrcha samozrejme časom vrátila...ale však čo som čakala za 110€ že?

• @lajba  tak ťa možno poteším, ale môj svokor čo je v 3 fáze schudol ďalšie 2 kg, a to sem tam poruší ako napríklad pivko, vínko, koláče a podobné veci....ty isto budeš patriť do tejto kategórie...ja Sybila to vidíííííííím 😵 😵 😉

• @cherrymania  ahoooooj moja 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
    no konečne tie kg zo svadby su fuč🙂)))))))))inak,mne uz ludia vravia ze nemam chudnut,ale ja si myslim ze by som mala,ale rada by som pocula vas nazor a hlavne tvoj cherry,ked budem mat cas dam sem nejake fotky.Mne sa stale zda,ze este aspon tych 5 kg by mohlo ist 😉 dnes som si urobila lečo a dala som si tam kuracie prsia -mnaaaaan 😃 keby som bola bohata a stale by mi niekto vyvaral dukan jedla,tak by som to drzala aj cely zivot 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 moja a prečo stavas tak skoro??????co robis 🙂 fararku????

• @panthera  ,paneboze,ze este 5kg,vsak si jak babika,gratulujem,aj ja chcem 😎

• @panthera  Podľa mňa chudnúť nepotrebuješ, maximálne spevniť brucho. 😉

• @panthera  ooo moja, zachvilu tu mam navstevu, nemam ca spisat, ale ty kokos, vyzerat ako ty, tak som happy... to je moj ciel 🙂 byt ako ty 🙂 este sa ozvem neskor ... kolko to mas kg? ak dobre pamatam, tak 55 ci? aj ja chcem taku prdel ako mas ty 🙂 😃 😛

• @cherrymania  dnes 57,pohybuje sa to medzi 56-57...asi od pondelka zacnem cvicit Jilien teda 🙂

• čaute kočeny, po dlhej dobe aj z domu, nie len z práce 😃 😛 😵 😶
    teeeda PANTHERA, klobúk dole, podľa mňa si štíhla....a keď si ešte uvedomíme, že si nedávno rodila, tak dva klobúky dolu 🙂
    keď teraz začneš cvičiť jillien, tak po takom mesiaci hoď sem foto, nech pukneme závisťou...a hlavne, nech ešte viac motivuješ a inšpiruješ nás, čo sme trochu ee, mi zabehlo, lenivé 😛 😃

• @panthera  no ahoj moja, uz mi odisla navsteva, ach jaj , kamoska piekla kreeeemes , dala som si jeden , , prvykrat som takto zhresila 😠 😠 😠 ale stalo to za to , bol vynikajuci 😃 😃
    no ked ide o teba, (inak dakujem za to , ze ta zaujima moj nazor 🙂 ) vyzeras skvelo, pekna postavicka, takze tak nejako by som vyzerala aj ja , keby mam tvoju vahu, neviem neviem ci neposuniem svoj ciel 😃 😃 urcite daj Jillien , vies ake budes mat brusko?? ze dovidenia.. fakt , kludne by som sla do 3 fazy na tvojom mieste, a len cvicila ...
    inak, ja a fararka? haha , nie , robim v obchode a otvarame o 8 a ja zacinam uz o 6 , pripravujeme veci vies...
    zajtra idem az na 2 poobede , tak predtym vycvicim ten dnesny kremes 😃 mam vycitky svedomia 😃 ach jaj , sibe mi...

• @zuzana018  ahoj 🙂 inak bolo to dobree, este mi zostalo na zajtra, dam si zase, chuti to uplne ako spagety s takym maskom, ked si spravis , robievam si to hlavne na bielkovinove dni, inak za ten kremes si dam asi 3 dni iba bielkoviny 😃
    ani som nevedela , ze tu mozem niekomu robit chute s mojimi jedlami 😃 haha, dietka mi celkom chuti, da sa pri nej vselico vymysliet , len netreba byt leniva... aj J.Lo vraj bola na dukanovej 🙂 ale samozrejme mala niekoho kto jej pripravoval jedlo a nosil jej ho v presnych casoch...to by som prijala aj ja... 😃 ze @panthera  ? 🙂

• @cherrymania  tak to by prijala asi každá z nás 😃 či? 😵
    1 krémeš potrestať 3 B-dňami??? neblázni... pri tvojom aktívnom živote????? načo?
    ja som dnes bola behať jupi jaja jupi jupi ja 😃 konečne som sa prekonala 😵 😵 😵 😵 nebol to žiadny výkon a la Klocová, ale snaha sa cení, no nie? mimochodom Klocová je moja suseda, býva kúsok od nás 😵
    poviem vám, tá nabehá km...ach jo

• @panthera  počuj moja, robíš mi nervy...už som si tie tvoje fotky pozerala asi 10x....to ako aj ja mám posunúť svoj cieľ??? pomooooooooooc baby, veď to budem na dukanke celý život 😵 😛
    prosím, už žiadne foto 😃
    PS: dúfam, že ma neberiete vážne 😛
    panthera - ale teraz fakt vážne - vážne vyzeráš skvelo!!!!!!

• @cherrymania  mrzi ma, ze ti to pride prinajmensom divne,ale naozaj na sebe makam co sa tyka cvicenia (cvicim 2x do dna cindy crawford, 3x do tyzdna chodim hrat squash) a pred kazdym sportovym vykonom beriem l-carnitin....poradil mi to kamarat, ktory pracuje ako osobny trener tu u nas a som mu za to velmi vdacna....ja sama som z toho prekvapena a to kolko kto strati cm a kg je u kazdeho individualne...mozno uz mi neklesne nic alebo prave naopak, ja neviem len som napisala ako sa mi dari 😞 ....nehovorim, ze som DD ani raz neporusila,ale snazim sa hlavne tym pohybom dostat do formy....ale urcite to tak nepojde dalej a aj on ma upozornoval, ze sa to moze zastavit, lebo tie prve cm idu najlahsie, takze asi tolko,ale uz asi nebudem pisat vysledky, ked je to take cudne... 😢

• @lilkam  neber to osobne, ako poznám cherymaniu isto to nemyslela zle, ani ironicky ani nijako tomu podobné 😉 ....
    fakt toľko makáš na sebe??? juj, ja neskutočne závidím ľudom ako si ty - ja som na aktívny pohyb neskutočne lenivá, až sa za to hanbím 😬 😴 😴 😴

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém