Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
@zlotazla a vôbec aké sú to tabletky? neviem ich nájsť na nete
15. aug 2012@sophiesxoll v pondelok to bolo presne 5 mesiacov. Problémy nastali asi tak tri týždne dozadu
( Ale to sú naozaj chumáče...no celé zle
( Makrelu jem aj ja...nie síce 2x do týždňa, ale dám si...Jednoducho podľa mňa stačí si pridať tuky, oleje, orechy..jednoducho niečo, kde sa tie vitamíny rozpustia
)) A telo tuky potrebuje, raz darmo
))
15. aug 2012- Sponzor fóra
@lajba neprovokujem, bola čisto na dukanovský spôsob -cesto maximálne ľahke a rýchle z otrúb, obloha šunka, syr, vajce a maličké kocky morčacieho mäsa - jedine, čo som porušila, že cesto som potrela paradajkovým pyré napriek čisto bielkovinovému dňu, ale myslím, a teda dúfam, že toto až tak nevadí
To teda dúfam, že sem budeš aj tak chodiť
A na druhej strane, pomalé chudnutie je oveľa zdravšie a vraj aj trvalejšie - nie darmo sa vraví, pomaly ďalej zájdeš15. aug 2012@lajba Ou, tak to je hodne nepríjemné.
No dúfam, že ma to obíde, aj vďaka tým tukom, čo si dopriavam v rybkách a tak.... A Tebe držím prsty nech sa to dá čoskoro do poriadku a máš pekné vlásky.
15. aug 2012@lajba mne vlasy prestali uplne padat asi po 3 tyzdnoch.ale uplne prestali padat.volaju sa hairclinic ale mam ich z madarska.a este si oplachujem vlasy po umyti zihlavou.a tekvicovy olej je v rakusku urcite lacnejsi
tabletky mam asi 5 krat. jeden balicek je na mesiac a pol a mas mat dve balenia bez prestavky.potom 3 mesiace pauza.
ja som mala skoro holu hlavumne riadne pomohli
15. aug 2012LAJBY aha čo som pre teba našla
http://www.docsimon.sk/tovar/clinical-hair-care-cps-45-15
zlotazla je to ono??????15. aug 2012@zuzana018 www.hairclinic.hu ale neviem co presne sa tam pise lebo neviem po madarsky
15. aug 2012@zlotazla tak možno je to na rovnakom základe, len iný výrobca - môže byť????? pretože určenie to má rovnaké...ale ak otak pozerám na webe, sú kadejaké prípravky na vlasy
15. aug 2012@layba a po tomto mi rastu vlasy ako dive
mam to od koznej.
prepacte sa odbocenie z temy15. aug 2012@zuzana018 ked to ma rovnake zlozenie tak by to malo byt rovnako ucinne
15. aug 2012@zuzana018 Ďakujeeeeem
)) to bolo naozaj milé
Poprosím niekoho, ak by šiel do maďarska, či mi to nekúpilebo budem ozaj plešatá
15. aug 2012zlotazla, @zuzana018
možno ale tie slovenské sú podobné....možno stačí ísť do lekárne a povedať svoj problém....chcela som ísť na krv k lekárovi, ale má dovolenku sakraMusím počkať...
Rozhodne sa nevzdávam a budem pokračovať s inou stravouMusím sem chodiť....potrebujem inšpiráciu a motiváciu
15. aug 2012ahojte baby, uz od vcera sa sem chystam napisat, ale stale nebol cas... v prvom rade dakujem, za pekne slova ohladom mojich vysledkov z cvicenia a tak
velmi ma to potesilo, ked som to citala
vcera som Jillien necvicila, dala som len bike, nevysiel cas.. a dnes k nam ide navsteva, tak zase neviem ako to stihnem, uz druhy den vstavam kvoli praci o 4:15 rano a tak som aj vycerpana, idem si urobit mlete hovadzie masko a dam si to na slim pastu, to je nieco ako shirataki, len to vyzera lepsie a maju to tu v irskych healt shopoch, tiez nekaloricke ... tak sa tesim ako sa napapam , lebo som prisla vyhladnuta z prace..
@lajba ach jaj, to mi je luto, ze sa ti zacali problemyverim , ze to aj v tretej faze dotiahnes tam, kam chces, ked nebudes papat hranolky o 10 vecer, tak to bude urcite ok
drzim palce!
ale hlavne som sa nevedela dockat ako napisem @lilkam prosim ta, povedz mi , ako si dala dole zo stehien dole 5 cm za tyzden, nepocula som este, ze by sa to niekomu bez liposukcie podarilo za taky cas, ak je to ale tak, klobuk dole, pretoze ja som na niecom takom pracovala asi mesiac , mozno viac... takze to co si napisala, mi pride pri najmensom velmi divne.. len konstatujem ...
@panthera ahojako sa mas? co nove?
15. aug 2012- Sponzor fóra
@cherrymania ahoj moja....jáj ty vždy také chute narobíš
mleté hovädzie by som si aj ja dala...hoci aj bez tej pasty
...však nejaké hoď..som pripravená a chytááááááááááám
veru veru, -5 cm zo stehien za pár dni...aj ja chcceeeeeeeeeeeem, a aspoň -15 z brucha... a to som bola na prístrojovej "liposukcii" a ništ mi to nepomohlo, len následná lymfodrenáž mi celkom pekne vyhladila celulitídku na stehnách..ktorá sa mrcha samozrejme časom vrátila...ale však čo som čakala za 110€ že?15. aug 2012@lajba tak ťa možno poteším, ale môj svokor čo je v 3 fáze schudol ďalšie 2 kg, a to sem tam poruší ako napríklad pivko, vínko, koláče a podobné veci....ty isto budeš patriť do tejto kategórie...ja Sybila to vidíííííííím
15. aug 2012@cherrymania ahoooooj moja
no konečne tie kg zo svadby su fuč)))))))))inak,mne uz ludia vravia ze nemam chudnut,ale ja si myslim ze by som mala,ale rada by som pocula vas nazor a hlavne tvoj cherry,ked budem mat cas dam sem nejake fotky.Mne sa stale zda,ze este aspon tych 5 kg by mohlo ist
dnes som si urobila lečo a dala som si tam kuracie prsia -mnaaaaan
keby som bola bohata a stale by mi niekto vyvaral dukan jedla,tak by som to drzala aj cely zivot
moja a prečo stavas tak skoro??????co robis
fararku????
15. aug 2012- 15. aug 2012
@panthera ,paneboze,ze este 5kg,vsak si jak babika,gratulujem,aj ja chcem
15. aug 2012@panthera Podľa mňa chudnúť nepotrebuješ, maximálne spevniť brucho.
15. aug 2012@panthera ooo moja, zachvilu tu mam navstevu, nemam ca spisat, ale ty kokos, vyzerat ako ty, tak som happy... to je moj ciel
byt ako ty
este sa ozvem neskor ... kolko to mas kg? ak dobre pamatam, tak 55 ci? aj ja chcem taku prdel ako mas ty
15. aug 2012@cherrymania dnes 57,pohybuje sa to medzi 56-57...asi od pondelka zacnem cvicit Jilien teda
15. aug 2012čaute kočeny, po dlhej dobe aj z domu, nie len z práce
teeeda PANTHERA, klobúk dole, podľa mňa si štíhla....a keď si ešte uvedomíme, že si nedávno rodila, tak dva klobúky dolu
keď teraz začneš cvičiť jillien, tak po takom mesiaci hoď sem foto, nech pukneme závisťou...a hlavne, nech ešte viac motivuješ a inšpiruješ nás, čo sme trochu ee, mi zabehlo, lenivé15. aug 2012@panthera no ahoj moja, uz mi odisla navsteva, ach jaj , kamoska piekla kreeeemes , dala som si jeden , , prvykrat som takto zhresila
ale stalo to za to , bol vynikajuci
no ked ide o teba, (inak dakujem za to , ze ta zaujima moj nazor) vyzeras skvelo, pekna postavicka, takze tak nejako by som vyzerala aj ja , keby mam tvoju vahu, neviem neviem ci neposuniem svoj ciel
urcite daj Jillien , vies ake budes mat brusko?? ze dovidenia.. fakt , kludne by som sla do 3 fazy na tvojom mieste, a len cvicila ...
inak, ja a fararka? haha , nie , robim v obchode a otvarame o 8 a ja zacinam uz o 6 , pripravujeme veci vies...
zajtra idem az na 2 poobede , tak predtym vycvicim ten dnesny kremesmam vycitky svedomia
ach jaj , sibe mi...
15. aug 2012@zuzana018 ahoj
inak bolo to dobree, este mi zostalo na zajtra, dam si zase, chuti to uplne ako spagety s takym maskom, ked si spravis , robievam si to hlavne na bielkovinove dni, inak za ten kremes si dam asi 3 dni iba bielkoviny
ani som nevedela , ze tu mozem niekomu robit chute s mojimi jedlamihaha, dietka mi celkom chuti, da sa pri nej vselico vymysliet , len netreba byt leniva... aj J.Lo vraj bola na dukanovej
ale samozrejme mala niekoho kto jej pripravoval jedlo a nosil jej ho v presnych casoch...to by som prijala aj ja...
ze @panthera ?
15. aug 2012@cherrymania tak to by prijala asi každá z nás
či?
1 krémeš potrestať 3 B-dňami??? neblázni... pri tvojom aktívnom živote????? načo?
ja som dnes bola behať jupi jaja jupi jupi jakonečne som sa prekonala
nebol to žiadny výkon a la Klocová, ale snaha sa cení, no nie? mimochodom Klocová je moja suseda, býva kúsok od nás
poviem vám, tá nabehá km...ach jo15. aug 2012@panthera počuj moja, robíš mi nervy...už som si tie tvoje fotky pozerala asi 10x....to ako aj ja mám posunúť svoj cieľ??? pomooooooooooc baby, veď to budem na dukanke celý život
prosím, už žiadne foto
PS: dúfam, že ma neberiete vážne
panthera - ale teraz fakt vážne - vážne vyzeráš skvelo!!!!!!15. aug 2012@cherrymania mrzi ma, ze ti to pride prinajmensom divne,ale naozaj na sebe makam co sa tyka cvicenia (cvicim 2x do dna cindy crawford, 3x do tyzdna chodim hrat squash) a pred kazdym sportovym vykonom beriem l-carnitin....poradil mi to kamarat, ktory pracuje ako osobny trener tu u nas a som mu za to velmi vdacna....ja sama som z toho prekvapena a to kolko kto strati cm a kg je u kazdeho individualne...mozno uz mi neklesne nic alebo prave naopak, ja neviem len som napisala ako sa mi dari
....nehovorim, ze som DD ani raz neporusila,ale snazim sa hlavne tym pohybom dostat do formy....ale urcite to tak nepojde dalej a aj on ma upozornoval, ze sa to moze zastavit, lebo tie prve cm idu najlahsie, takze asi tolko,ale uz asi nebudem pisat vysledky, ked je to take cudne...
15. aug 2012@lilkam neber to osobne, ako poznám cherymaniu isto to nemyslela zle, ani ironicky ani nijako tomu podobné
....
fakt toľko makáš na sebe??? juj, ja neskutočne závidím ľudom ako si ty - ja som na aktívny pohyb neskutočne lenivá, až sa za to hanbím15. aug 2012
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@zlotazla ďakujem za rady
orechy som už zaradila. idem pozrieť tie tabletky...čaj si dnes kúpim a tekvicový olej myslím, že určite majú v rakúsku. Tu som ho videla niekde v bio, ale tak 250ml stálo viac ako desať eur, asi viac myslím dokonca...ale ak sa oplatí...treba investovať
ako dlho ješ tie tabletky?