Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte baby, drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
Odpovedať
@lajba lajby aj ja na sebe vidim zmeny total po cviceni postava sa krasne formuje len treba vydrzat, horsie je to s kilami ,ked clovek cvici vaha stoji, ale mne stoji aj preto, ze som asi na minime 60kg, ale som spoko, aj ked priberiem na dovolenke potom sa dam na par dni do prvej fazy a schudnem spat na 60 a budem ich drzat plus cvicit dalej chcem mat tehlicky na bruchu a super zadocek :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@cherrymania ahojky,neboj sa,mozno s tym ze si zhresila si pomozes,niekedy to nakopne latkovu vymenu,najma po dlhsom case,a budes mat kg menej nez predtym,mam s tym skusenosti,niekedy sa prezieram s keksikami,ale to len jeden den,ale vaha klesne po diete a po kardio,takze ty teraz 63 a ja 62,tak sa snaz spolu somnou :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@olovo80 presne ako hovoris, pises :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby,dnes mam taku dobru naladu,som vysmiata ani neviem preco,a som strasne spokojna so zivotom,uz len zavriet ma na psychiatriu :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@alore Ahoj moja krásna :) nuž váha stojí, lebo sa náš túčik premieňa na svaly :) dovolenka ma motivuje, ale motivuje ma aj ten pocit byť pekná štíhla :) a samozrejme aj tie svadobné šaty :) chcela som už ísť skúšať po dovolenke len tak, ale presúvam to na január :) najskôr musím byť spokojná. Ako som už písala, do konca roka to už musím dať, musím byť v cieli jednoducho. Šak sa už mordujem od marca...aké jednoduché je pribrať :D :D :D
Odpovedať
Profilova fotka
@alore no hej,ale uz chcem prestat s tym ze sa prezieram niekedy,potom mam pocit viny a slapem na bike jak chora,no uz asi 5 dni som si nedala ziadne sladkosti a take zakazane veci,len podla dukan sa stravujem hoc dukan akoze nedrzim,takze skorej je to zas ta atkinsonova dieta(co som robila predtym)lebo tam je povolene od prvej fazy aj zeleninka na jednu az dve salky denne ku tomu masku,ale strasne malo jem po 5hod uz vobec nic,tak preto mi klesla vaha na 62,no keby som mala z tvojej vysky aspon 10cm by to bolo ok,ale takto este stale som jak zahradny trpaslik,hoc dnes rano som mala topanky s 10cm podpatkom :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@lajba No neviem, veru, či v prípade @alore vobec nejaký túčik existuje ešte. :-p Koľko Ti chýba ešte do cieľa, ináč? :-) A koľko si už od marca dala dole?
Odpovedať
@sophiesxoll to je pravda inač :D myslela som to tak, že sa spevňuje v každom prípade :) cieľ mám 65kg, teraz aktuálne je to 78, takže ešte trinásť...ale nebudem to takto riešiť, uvidím ako sa budem v prvom rade cítiť, zatiaľ sa tak necítim :D dala som dolu 21kg :)
Odpovedať
@lajba - Tak to teda dávame dole podobnú váhu. :-) S tým teda, že ja idem na 55 (ideálne 50, ale to uvidíme :-) ), aktuálne mám dole 13 a takých 20 mi ešte chýba. Takže naopak ako Ty. :-) Ale už teraz je to supeer, minulý týždeň som sa postretávala s kamarátmi doma a len som zbierala komplimenty, ako dobre vyzerám. To už tu dllho nebolo. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@sophiesxoll tak niesom jedinaaa :)) a odkial beres receptyy ? mas aj knihu ? :P
Odpovedať
@denka7483 Knihu nemám, recepty beriem z http://www.dukanovadieta.com/, z fóra na http://dukanovadieta-forum.bb-fr.com/ a http://www.dieta-protal.sk/. Ale keďže som lenivá, tak večer stále skončím pri starej dobrej nutele. :-N Alebo výborné sú čokoládové pralinky z mrazničky (resp. ja už som si zvykla na tie chute :-D ) - tiež z dukanovadieta.com.
Odpovedať
@alore @lajba @cherrymania @olovo80 a všechny dukanky moc vás zdravím, nějak jsem přes víkend nestíhala. No, dala jsem si pátek sobota od cvičení pokoj a váha se mi trošičku pohla, i když stravování bylo od nějaké dukanovké diety daleko :-)). Ale jak to, že, když se cvičí, tak váha dolů nejde? To jsem nevěděla.. Švagrová mi půjčila cd s pilates, jsem se smála, že zrovna to tu i @olovo80 spomínala. A tak jsem se do toho v neděli pustila. Trvá jen 20 min, a vypadá to jako jednoduché protahování, ale jako zapotila jsem se, jednoduché to až tak není. Procvičuje to zas jiné svaly-hl. zadek, ten mě pěkně bolí :-))..Jo, jenže, jak jsem byla tak fajně rozehřátá, musela jsem si dát i JM, prostě jsem neodolala. Koleno to zvládlo, ale dnes jsem si dala pilates a po 9. JM 1, a doufám, že se na to koleno postavím, zas to mám namožené.. Ale měli by psát u cvičení varování jak na cigaretách--že, pozor, návykové :-) V lednu se mnou a manžou začíná s DD i švagrová, už teď si nakoupila stévii a piliny :-) jak tomu trefně říká @cherrymania :-D a bude jak my papat jen dukan chlebík a vynechá cukr a začne cvičit JM, tak věřím, že jí to pomůže, nastartuje a v tom lednu se budeme navzájem podporovat všichni tři. @cherrymania, tak vidím, že si malého naplno užíváš :-) Jo, já mám pocit, že jsou Ti moji dva jak ten králíček duracell, jestli si pamatujete tu reklamu.. MY s manžou už hotoví a oni věčně plní energie :-) Sofinka teď měla rok a už lítá, tak je k nezastavení a Samík, ten je nezastavitelný odmala též a navíc mele a mele :-)) rozumant.. Moc je miluju lásky moje :-)) Ale nechápu, že člověk pořádně nezhubne, když kolem nich celý den lítá-to tělo si nějak zvykne a bere to jako normu..:-) @alore moje sestřenka ta na sobě hodně let maká, JM cvičila kdysi dávno a teď semtam hodí nějaký odkaz na fcb, tak Ti tu nějaké dám, můžeš kuknut a zacvičit;-) je to fááákt síla! :-) http://www.youtube.com/watch?v=DPEVjh... http://www.youtube.com/watch?v=oR9cJk... http://www.youtube.com/watch?v=hlPB-_... Krásný den ,holky!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@sophiesxoll aa ono to neovplyvni nejak tu hmotnost ked su tie sladkosti ´´po dukansky´´ ze ? a ty si ako natom ? akodlho drzis ?? a kolko si dala dole ?
Odpovedať
@denka7483 Noo, tak závisí to od toho, z čoho tá sladkosť je - so sušeným mliekom, kakaom (čo je práve obsah tej nutely) by sa to nemalo preháňať. Ale rozhodne je to lepšie, než dať si nejakú ozajstnú sladkosť, takže ja sa v tom veľmi neobmedzujem. :-) Držím 10 týždňov a mám dole necelých 13 kg. Možno by to bez sladkosti išlo rýchlejšie, ale dlho by som nejaký extra prísny režim nevydržala, takže mne to takto vyhovuje. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ty kokos aj tak dost 13 kg :) to je super gratulujem len sa pekne drz a mas pravdu ja by som nevydrzala drasticke lebo ja ozaj lubim sladkee takze tiez pojdem nato pomalyyy :D
Odpovedať
Profilova fotka
@evicka333 no s tym pilatesom je makacka,ale som citala ze 10min pilatesu je jak hodina vo fitku,pre mna je to strasne tazke,a hlavne pomale,tak dnes som si sadla na bike a 600cal dole,a hned na to 70brusaky,klasika,zavazie na nohy(ja som ich dala pod gauc)a nepustila som sa az na zem,a s rukami som sa tahala hore"akoze" vo vzduchu,poradila mi to moja svagrina ktora denne to robi tiez 70 a ma kocky na bruchu,ale co je naj je to ze ma 40 rokov,tak dnes som mala prve brusne cviky aj ked to zo srdca neznasam,no kazdopadne ked ta bavy pilates tak neprestavaj s tym,ja som raz skusala a citila som presne tie svaly ktore som mala citit(alebo faldy :-D :-D :-D :-D )
Odpovedať
@denka7483 Ďakujem. :-) No práve, čo može byť lepšie ako jesť sladkosti a pritom chudnúť. ;-) Tak držím prsty aj Tebe, nech sa Ti darí. :-)
Odpovedať
ahojte zlaticka :-) hlasim sa ako kazde rano, predtym, nez sa maly zobudi :-) dnes mi zacina 3.den 1.fazy vaha klesa :-) dole rovne kikecko :-) takze to kilo, ktore som mala po tom prezrati , je fuc :-) chvalabohu :-) snad sa mi to nezastavi, a dostanem sa na tu 60tku ked to pojde takymto tempom v nedelu by som mohla mat 60 :-N :-N dobre babule, idem si vypit kavu , dnes mame so segrou na obed palacinky , mnam mnam :-) prajem krasny den :-) @panthera a ty co moja, naozaj si isla do tej prvej fazy? zijes? kde si ??? :-o :-o
Odpovedať
Zdravím všetky dukanky, Lajby, klobúk dolu, keď pozerám tvoje fotečky, mohla by si dať niečo nové, cvičením sa ti kráááásne upraví postavička. Ja som stála s váhou mesiac na 65, potom som dala tri bielkovinové dni a pekne sa to pohlo. Dnes mám 63 kg. Východzia váha 7.6. bola 69 kg. Cvičím Jillian a teraz idem pozrieť link, čo pridala evicka. Môj cieľ 58 kg. Do schudnutia :-D :-D :-D
Odpovedať
@pinetka26 Ahoj a kde má lajba fotky? Niekde v starších príspevkoch? Povedz číslo stránky, aj ja sa chcem mrknúť. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ahojte, hlásim sa vám po dlhšiom dovolenkovom odmlčaní sa :-) no ako sa mi máte???? čítať vás teraz nestíham - som v práci :-x :-x :-x :-x , ale pozdraviť som vás jednoducho musela :-D
Odpovedať
@zuzana018 A ako bolo na dovolenkee? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sophiesxoll bolo skvelo, ako na dovolenke - oddych, relax, slniečko, more ;-) a čo ma samozrejme potešilo, že som nič nepribrala, dokonca o kúsok menej som mala x-)
Odpovedať
@cherrymania @evicka333 @lajba Ahojte babulky, ospravedlnujem sa ,ale nestiham docitat co ste popisali, najdem si cas az navecer, ja som prisla len na skok pochvalit sa , ze konecne!!!! som videla 5!!!!!!!!!!!!!! Babyyyyyyyyyy 59,9 59,9 59,9 59,9 59,9 59,9 59,9 59,9 59,9 59,9 59,9 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skoro som odppadla to je moje zivotne minimum a zaroven zivotny maxi uspech :-D Som si ista ze zajtra tam bude spat ta 6 . Pozitivne je, ze konecne som videla 5 a ja ju tam dostanem spat aj cez mrtvoly :-D :-D Dnesne menu: R- otrub. pecivko ,2 platky syru, chren. pomazanka, 2 paradajky D- jablko, 10 g kešu O- kuraci vyvar, kuraci perkelt+ shirataki Ol- tvaroh + jahodova aktivia V- hemendexik
Odpovedať
Profilova fotka
@alore super, si šikulka, čo nevidieť sa ti tam 5 na začiatku ustáli natrvalo :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
Hlasim vazne porusenie discipliny za posledny vikend, ale co aspon som si uzila vlastnu svadbu. Necham si trochu pretravit a oddychnut organizmus a postupne pozvolna znovu nabehnem na svoj rezim - stravovaci aj cviciaci. Inak vaha pred svadobnym dnom (1.9.) 78 kg :-D cize spolu od 1.4. minus 17 kg!!! Teraz sa radsej ani nejdem postavit na vahu, pockam do vikendu kedy sa to trochu ustali - nechcem aby bol moj manzel hned vdovec :-))))
Odpovedať
Ahojte :) znovu sta hlasím :)om bola na dovolenke tak som vás akurát dočítala :) chcela by som sa spýtat tie čo používate to tekuté sladidlo z DM ako sa volá ? ja používan Agave sirup môže sa ??
Odpovedať
@evicka333 Zdravím Ťa :) nuž váha sa pri cvičení nemusí rýchlo pohnúť, pretože sa ti tuky menia na svaly a tie sú ťažšie, takže sa vtedy odmeraj, aby si nestratila motiváciu :)
Odpovedať
@pinetka26 Zdravím Ťa :) Nuž fotky by som dala, len sa musím odfotiť, špeciálne s nohavicami, ktoré som nosila predtým :D nejakú veľkú zmenu nevidím zatiaľ :D ale je možné že je :) asi na tvári je to zasa vidieť najviac :) a fotky mám ani neviem na ktorej stránke :D
Odpovedať
@sophiesxoll aj by som šla nižšie ako je môj cieľ :D takých 61 by sa mi páčilo viac :D tak uvidíme, lebo teraz sa to moc teda nehýbe...furt hore dolu 1kg :D ale jedálniček nechcem meniť, som teraz spokojná...tak nechám tomu čas chvíľku a uvidíme...rozhodne po dovolenke sa tomu začnem viac venovať :D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?