Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

Zobraz úvodný príspevok
true
Autor diskusie
12.04.2011
Ahojte baby, drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
zuzana018
05.09.2012
@panthera neboj, zvládneš to, si predsa ŽENA ;-) my zvládame všetko. Ale 730 strán za 2 dni??? To čo za magora má takú predstavu, že ti to dal naučiť sa a čaká, že je to reálne??? A akú prácu, ak smiem byť zvedavá x-) x-)
Odpovedať
alore
05.09.2012
@sophiesxoll ahoj , ja som to len tak konstatovala, jasne ze sa kazda riadime podla seba, ja si napr davam palacinky s tvarohom ,alebo dukanovskym slivkovym dzemom domacim alebo rebarborovo-jahodovym atd .Fotky som pridavala ale uz davno, nie su velmi aktualne :-) @zuzana018 Zuzi super to potesi dostat hned z rana tolko komplimentov :-) @panthera zo stresu sa najlepsie chudne, ja sa uz tesim na moje statnice :-D Moje dnesne menu: R-otrub. pecivko, pomazanka, syrik, rajcinky D- hruska, 10 g kešu O- kuraci vyvar s mrkvickou, palacinky so slivkovym domacim dzemikom Ol-jogurtik (mozno 2 uvidim ako budem hladna) V-makrelka mnam Dnes Jillian aj fitko
Odpovedať
Profilova fotka
zuzana018
05.09.2012
@alore ach moja, to je ale krásny jedálniček, hneď by som ho brala, sa už teším do 3.fázy. Ja posledné dni akosi nemám čas si nič chystať a tak to aj vyzerá, pojedám čo príde pod ruku, našťastie sa viem ako tak už ovládať x-) Hej, tie komplimenty potešia, to je jasné, hneď bol deň krajší. Len už budem musieť zaradiť do prigramu aj cielené civčenie, lebo začínam byť ako roztrasená huspenina a to je teda bleeee :-p
Odpovedať
alore
05.09.2012
@zuzana018 dakujem Zuzi, ja si aj pocitam kalorie od pondelka, a nieje to uplne tretia faza, je to nieco medzi 2-3 podla potreby a podla vahy, ale vyhobuje mi to maximalne. No cvicit by si uz podla mna mala zacat, treba aj tvarovat, nielen chudnut ;-) Ja sa hrozne tesim na dovolenku, predvediem moju novu postavicku, tesim sa na pohlady chlapov a zavistlive pohlady ich vypapanych manzeliek :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
zuzana018
05.09.2012
@alore veľmi by som ťa chcela vidieť, ako vyzeráš :-) však pošli foto, ak nie sem, tak aspoň súrkomne - ukoj moju zvedavosť a hlavne ma prosím MOTIVUJ. Však, to cvičenie by som už mala zaradiť, musím sa nakopnúť :-S A kam to letíš na dovču? pochváľ sa, nech vieme, kde vypapané manželky budú pukať závisťou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
olovo80
05.09.2012
baby,konecne mam aj ovsene aj psenicne otruby,takze dnes zacinam prvy den,kolko mozem dat do jogurtu tych otrub?rychlo mi odpiste lebo to neviem nikde najst a som strasne hladna
Odpovedať
Profilova fotka
zuzana018
05.09.2012
@olovo80 čau moja :-) otrúb by si mala mať 2 lyž. denne - je jedno, či si ich dáš do jogurtu, alebo si upečieš z nich chlebík, ale malo by to byť na jeden deň ;-) tie pšeničné nie sú povinné :-)
Odpovedať
Profilova fotka
olovo80
05.09.2012
@zuzana018 :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D ,moja laska
Odpovedať
Profilova fotka
olovo80
05.09.2012
vidim ze tu nie ste,takze,na obed som mala kusok kuracej klobasky parkovej,no moc mi to nechutilo,ale nie som mala,a tie otruby mi pomohli na toilette :-D :-D :-D ,na veceru asi jogurt alebo kuracia sunka,neviem este,zatial ok,nie som hladna,takze do nedele budem v utocnej faze,drzte mi palce,momentalne idem zo 62kg,nebudem sa vazit do nedele,a potom vam dam vediet ci nieco islo dole alebo nie
Odpovedať
sophiesxoll
05.09.2012
@olovo80 Dúfam, že za celý deň nehodláš jesť len to, čo si napísala - jogurt, párka, jogurt. =-)
Odpovedať
pinetka26
05.09.2012
@zuzana018 ahojky, presne aj ja som začínala 7.6 a teším sa teraz na 7.9 budú to presne tri mesiace. Plánovala som síce dať dolu 9 kg na 60, ale nevadí, vyzerá na mne už dobre aj tých 63 kg. Pokračujem a plánujem 58 kg. Dnes nám konečne začína Zumba, tak nemusím večer behať, vykryjem to tancom. Doobeda, ak stíham dávam Jillian. V piatok sa poriadne pomeriam a povážim a napíšem rozdiely páááá :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
denka7483
05.09.2012
baby oplati sa mi kupit knihuu ?? su tam recepty a je ich tam dost ? lebo sama si to este neviem nejak zriadit ten jedalniceek.. a kolko dni sa ma byt v prvej faze ?
Odpovedať
Profilova fotka
olovo80
05.09.2012
@sophiesxoll asi hej,lebo nic sa mi nechce uvarit,dnes som moc unavena a aj rano som zaspala,zajtra si dam rybu pecenu,no dnes si vystacim aj tymto :-x
Odpovedať
pinetka26
05.09.2012
@denka7483 kúp si, je výborná :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
denka7483
05.09.2012
@pinetka26 aj ty ju mas ?
Odpovedať
Profilova fotka
denka7483
05.09.2012
@pinetka26 poslem ti link a povies mi ci je to ona oki ? lebo tusim som videla viac verziii:)
Odpovedať
alore
05.09.2012
@zuzana018 Zuzi foto pridam az po dovolenke teraz nemam kedy, idem na 10 dni do Dominaknskej a na 4 dni do New Yorku na shopping, potrebujem akutne satnik vymenit :-D uz som skriene vyhadzala :-D
Odpovedať
sophiesxoll
05.09.2012
@olovo80 Ale to je hrozne mááličko. :-.
Odpovedať
Profilova fotka
olovo80
05.09.2012
@sophiesxoll ja viem moje,je to malo,robila som aj kuracie pecienky ale pre manzela a pre syna,a je to na oleji a na cibule,tak nemyslim si ze by som to mohla jest,ale zatial som ok,a kavicka urobi svoje tiez a nehovoriac o tom ze som aj fajciarka,a vecer ten jogurt alebo kuracia sunka a potom ze sup do postele :-D :-D :-D :-D ,a do rana uz vydrzim :-D
Odpovedať
sophiesxoll
05.09.2012
@olovo80 Ale vieeeš, dukanka je o tom, že máš veľa papať povolené a váha pojde dole. Netreba nechať telo hladovať... :-) To mi pripomína, že si idemk zobrať tvaroh. :-D
Odpovedať
15nisa
05.09.2012
@sophiesxoll ahoj :-) môžem sa spýtať čím cukríš tvaroh ? :-)
Odpovedať
sophiesxoll
05.09.2012
@15nisa Ja používam na všetko Zero cukor (resp. Erytritolové sladidlo) z Norbi update obchodov - podľa mňa je bezkonkurenčný, chutí ako normálny cukor. :-)
Odpovedať
15nisa
05.09.2012
@sophiesxoll To nemajú u nás , keď som sa pýtala v zdravej výžive :-(
Odpovedať
sophiesxoll
05.09.2012
@15nisa No to majú len v tých Norbi obchodoch. :-( Ale oni to myslím pošlú aj poštou. Ináč ja bývam v Brne a v ČR vobec nie sú...tak stále keď prídem domov do KE, tak nakúpim ich viacero a dovláčim do Brna. :-D Minule mi došiel, tak som mala chvíľu stéviu - no fakt to chutí divné a je to brutál drahé. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
olovo80
05.09.2012
@sophiesxoll ja viem,ale ked mi nic z toho nechuti az tak jak napr bocik cesnakovy a podobne veci,tak vies,a hlad zatial necitim,tak sa ani netrapim,no uvidime neskorsie,a dnes som aj dostala,tak o to je to tazsie nejest sladke
Odpovedať
alore
05.09.2012
@15nisa kup si steviu
Odpovedať
Profilova fotka
atlantida
05.09.2012
ahojte :) a šumienky Bolero Sugar free.. pijete niektora? :)
Odpovedať
sophiesxoll
05.09.2012
@olovo80 Oj, bočik nespomínaj. :-N :-N A sladké, to ja ľúbim, ale to si robím to dukanovské, takže v pohode, nemusím sa uskromňovať. :-) @alore No tak podľa mňa je stévia dosť hnusná. :-|
Odpovedať
zuzkoo
05.09.2012
Baby , prosim vas , ako chutia tie Shirataky ??? rozmýšlam že si ich kupim , ale niekde som čitala komenty ževraj nie su moc chutne ..tak by som chcela vediet aj ine nazory a či niekomu vobec chutia :D
Odpovedať
15nisa
05.09.2012
@sophiesxoll tak si to teda pozrem :-) a čo tak xytiol alebo brezový cukor môže sa ? ;-) ten majú u nás @alore stéviu mám v tabletkách a vôbec mi nechutí je horká :-| alebo máš tú tekutú ? :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?