Ahojte :-) ako čítam tak si samé dobroty vyvárate ;-) ja som mala dnes škvareničku a večer si dám jogurt a zacvičím si :-) a vy máte dnes aký dník ? :-)
Ja som dneska mala na raňajky pizzu. :-) A cez víkend som si kúpila hokkaido tekvicu tak už som mala hokkaido hranolky, včera som spravila kooopec hokkaido polievky a stále polovica tekvice v chladničke. :-D
@15nisa Len som popražila cibuľku na troške olivového oleja, pridala nastrúhanú tekvicu, potom zaliala vodou a osolila, trochu okorenila a nechala zmäknúť, ani nie polhodinku. Potom som to už len rozmixovala. Čo som ochutnala, tka to chutilo fajn, ale uvidím zajtra, že či naozaj. :-)
dobré ránko kočeny, tak ako sa dnes máte???
Dnes budem mať ťažký deň, čo sa stravy týka, v robote budem dlhooo, lebo idem ešte na nemčinu, takže domov prídem cca 17.20 hod, a keďže som včera nič nestíhala, tak tu mám dnes so sebou v práci mlieko, to som práve dopila s otrubami, a ešte som mala doma tvaroh, ten si dám na obed a ešte som si kúpila také tie hotové pudingy, čo je hore šľahačka, vanilkový aj čokoládovy, viem, že to by som moc nemala, ale našťastie je tam nízkotučné mlieko:-)
No a to je tak všetko, pomooooooc už teraz :-)
sophiesxoll - to máš pekný úbytok, ja som na DD od 7.6. a dole mám 12 ;-) No a ešte mi povedz, ako chutili tie hokaido hranolky??? ja som to vyskúšala z klasickej cukety, jedlé to bolo, ale s hranolkami to nemalo teda spoločné nič :-p -
a prosím vás, kde ste všetky??????? to prečo je tu tak mŕtvo????
či ste už tak schudli, že ste sa stratili ??? :-D
no šup šup, pekne na fórum dievčence ;-)
Ahojte dukanky :) Zajtra idem na dovču, tak sem nebudem chodiť :) Takže nech sa Vám darí. Bola som u lekára. Brali mi krv. Moje výsledky sú úžasné :) Všetko v najmenšom poriadku. Padanie vlasov je vraj normálne pri takom úbytku kg. Takže mi lekár odporúčal zastabilizovanie váhy a potom pokračovať. Stabilizáciu mám teraz, lebo furt len hreším :D a na dovolenke ani nehovorím ako budem :D ale baby po dovolenke idem na to na 100%, jednoducho do konca roka budem vymakaná a hotovo :D
Držte sa tu :)
@zuzana018@15nisa
No baby, ale ja ešte takých 20 potrebujem dať dole. :-D A išlo to hlavne zo začiatku, tak 6/mesiac, to boli super časy. :-) Teraz som asi 3 kilá dala dole od pólky augusta. 8-( Ale však čo, hlavne, že to ide dole a nie hore...a pevná voľa no neviem, pravidelne si dopriavam večer dukanovskú nutelu. :-D Som hrozne na sladké no. :-)
Som hlavne zvedavá, keď sa vrátim z dovolenky, čo to bude. =-)
Zuzi, no na hranolky sa to až tak nepodobalo, veru. :-D Ale dala som si tam korenie na americké zemiaky a kúsok olivového oleja... Plus kečup a bolo to ok. :-) Určite lepšie ako z cukety, tá tekvica je dosť tvrdá, takže to malo v pohode tvar a všetko, robila som to aj so šupkou. :-)
@lajba ahoj moja, si tu nejaký čas nebola :-(
Uži si dovolenku, zaslúžiš si ju, bude vám krááásne a my ti tu budeme tíško závidieť - samozrejme, že v dobrom.
Som myslela aj na alore, tá sa už vypeká a shopuje :-D
Ty to kam ideš???? my akosi pamäť prestáva slúžiť..ach bože, a to mám len 34..čo bude potom??? :-N =-) =-) x-)
@sophiesxoll moja, na teba by som aj zabudla...jasnačka, aj tebe prajem krásnu dovolenku, užite si to, veď ste krásne štíhle dukanky ;-)
a ty to ideš kam??? pýtala som sa už? vravím...pamäť mi neslúži .-)))
@zuzana018@sophiesxol
Ďakujem baby :) Ideme na Havaj, tak sa teším a mám aj stres už :D ešte stále trčím v robote a ráno o siedmej letíme z viedne, nie sme pobalení nič :D to bude stresu a nadávok :D ale takých dovolenkových :)
Držím Vám palce, nech Vám to pekne ide a keď prídem, chcem si čítať samé pozitívne príspevky :)))
Alore sa už opeká, to je pravda, som zvedavá na ňu ako sa má :) a aj Cherry so svadobnými prípravami...potom chcem vedieť o všetkom :)
@zuzana018 Ďakujeem. :-) Nevadí, ja sa tiež pýtam všetkých dookola to isté, ale myslím, že si sa nepýtala. :-) Ale už som to tu asi spomínala, ideme pochodiť Turecko, žiadne povaľovanie na pláži (no, trošku :-N ), takže dúfam, že tam veľmi nepriberiem. Ale užijem si to určite, už sa neviem dočkať. :-)
@lajba Waaw, exotika. :-) No tak po robote rýchlo domov a šup-šup zbaliť všetko ako v Cestovinách. :-D Hlavne nezabudni doklady a peniaze. :-)
@lajba diky za odpoved,hoc som si myslela ze sa nesmie,to mam este z atkinsonovej diety,nevadi,len viem ze bravcove maso nepatri k bielkovinam a zaludok prave toto masko vie najtazsie spracovat,ale pre mojho muza stale robievam a jak si pisala ze si to ides dat som si myslela ze sa smie,ale diky
@sophiesxoll i ja milujem sladké ;-) dávam si 70% horkú čokoládu , ale není to ono :-| tak čo už ..a dovolenky sa neboj , len si uži :-) ja som pribrala 1,5kg na dovolenke :-N ale už je to dole..ale stálo to za to :-D
@15nisa Ja ešte niekedy DIA čokoládu. :-D Ale to len výnimočne, keď som niekde dlhšie bez toho, aby som si mohla spraviť nutelu. :-D Užijeem, však sa tej dovolenky neviem dočkať už viac ako 3 mesiace. :-) To bol vlastne jeden z motorov, prečo som sa dala na Dukanku, sme objednali dovolenku a povedala som si, že do tej doby niečo so sebou musím spraviť. :-)
@sophiesxoll i mňa poháňala myšlienka na dovolenku :-) teraz zas to , že do Silvestra to bude už tak akurát ,ešte by som chcela takých 5 kg dať dole ;-) uvidím ako to pôjde :-D minule som pozerala v Bille , že dia milka aj takú môžeme ? ;-)
lajba - tak super, taká dovolenka, to už áno ;-) Juj, za hodinku ti to leetí, už asi stepujete na letisku, ale nevadí, čo nevidieť sa budeš promenádovať po náááádhernej pláži :-)
sophiesxoll - áno áno, cesta po Turecku, už si spomínam, som sa raz aj pýtala, či nestretneš Šeherezádu a Sultána x-)
15nisa : ja som si dala prvotný cieľ na 65kg, a musím sa priznať, že som v to vôôôbec nedúfala, že sa mi to podarí, akosi som si neverila :-. |-| Dnešná váha ráno 67,4 kg, a to mám aj svoje dni a veru, nie všetko čo zjem je OK, tak som veľmi rada a prekvapená. Do Vianoc by som chcela mať určite tých 65 kg, a som sa rozhodla, že ak sa bude ešte dať, tak na tých 62 - 60???? kg by som chcela ísť - ale to by som už vážne že bola super, lebo tak som sa neprekonala ešte nikdy v živote :-p
olovo: budem čakať..a kde si sa flákala celý deň, ha?
dobré ránko prajem úplne všetkým ;-)
dnešná váha 67,4 kg tak jupii, teším sa, pomaličky to klesá :-)
všerajšie menu, B-deň:
R: mlieko + otruby
D: vanilkový puding, káva s mliekom
O: pečenié kuracie stehno, baranie rohy, 1 kyslá uhorka (viem, je to zelenina, ale bez toho by som to mäso nezjdela)
Ol: kakaový puding x-)
V: pečené hydinové párky, kečup Fit, uhorka kyslá x-)
@sophiesxoll
Myslim,ze 70% na cierna cokolada je lepsia ako biela dia.Ale to je len moj nazor.Teda zdravsia.Tu tekvicku som dnes robila,nakrajala na kocky,posypala vegetou,trosku olivoveho oleja/malo/,nakrajala pol cibulky a ku koncu som nechala zapiect 2 platky chudej sunky.Bolo to vynimocne chutne./Vegeta bez MSG/. :-p :-p :-p