Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte baby, drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
Odpovedať
Profilova fotka
@15nisa s cvicenim prave ze ide rychlejsie,aspon u mna,mne to zrychli latkovu vymenu,a ked robim kardio mne ide dole kazdy den nieco a to to neklamem,a psychykou je to tak ze stale sa vidim sunkova,pred pol rokom este som si objednavala z netu vselijake blbosti na spalovanie tukov a na latkovu vymenu,no nic nepomohlo,bola som z toho zufala,a psychicky na dne ze som tlsta,teraz je to uz lepsie no stale neni to ono
Odpovedať
Profilova fotka
@sophiesxoll presna jak pises,aj ja mam pred sebou vidinu tej 50-ky,ale uz to ide pomalsie nez pred tym,no dufam ze do vianoc to dam,uz sa nebudem ponahlat,a za tri mesiace 15kg je krasne,mne sa to nepodarilo pred tym,no teraz uz je to ok,drzim ti palce @15nisa a aj tebe samozrejme
Odpovedať
Tak Ja som dnes začala, už som prestala kojit malú takze hor sa na to. Potrebujem schudnúť veeeeela, 25 kíl.
Odpovedať
Profilova fotka
@miluju123 neboj,to pojde len musis verit a mat vydrz x-)
Odpovedať
@sophiesxoll Tak to držím palce :-) ja chcem na tých 58 , by som chcela ;-) ale tak uvidím , ako pôjde so mňa ten tuk :-D
Odpovedať
@olovo80 ďakujem nápodobne :-) ale cvičiť budem stále ;-) už bez toho nemôžem byť , to mám ako závislosť :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte mozem sa k vam pridat?Potrebujem schudnut mam 20 kg navyse po 2 detoch :-( moc tomu nerozumiem v 1 faze mam jest len bielkoviny ale mozem napr kuracie masko a k tomu si dam odtucneny jogurt?mozem to skombinovat? dakujjem
Odpovedať
@mona12071 Ahoj :-) áno v 1. fáze len bielkoviny ;-) kľudne mäsko (kuracie)a k tomu ten jogurtík si môžeš spraviť dressing z neho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@15nisa dakujem teras som nasla niekde jedalnicek bolo tam na ranajky jogurt a obed omeleta .Mozem si zrobyt omeletu v trube?? sorry ale som nova tak mozno troska trapne otazky :-D potrebujem dat vahu dolu :-(
Odpovedať
Profilova fotka
a vazim 78.1 od zajtra zaciname ;-) vyska 164 a chcem schudnut na 58kg
Odpovedať
@mona12071 v rúre ? to som ešte neskúšala teda :-) ale fajn nápad , no bez oleja max. lyžičku oleja ..kľudne sa pýtaj, ak budem vedieť ti rada poradím :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@15nisa tu v uk to robia vsetci ja ju mam strasne rana das si kvapku oleja na panvicu oprazis troska zo spodu a potom ju supnes do rozohriatej rury je krasne nadychnuta a super chuti davam si tam aj cibulu mnamka
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som to robila v restike na ranajky hostom
Odpovedať
@mona12071 tak to vyskúšam , super :-) a cukriť budeš čím ?
Odpovedať
@olovo80 No mozes nosit 8-10 cm podpatky,co si tie,co maju 180 cm nemozu dovolit.Inac vyzeras krasne,tak nebruc..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte "staré" aj nové dukanky - ja len tak narýchlo, doma absolútne nič nestíham a to myslím vážne |-| , no a v robote nám robia niečo so sieťou, a nové inštalácie, takže sme bez netu - preto tá moja odmlka :-p Ako náhle ma nahodia on line, som tu s vami... zatiaľ sa mi pekne držkajte, snažte sa aj za mňa, bo ja v poslednej dobe hreším a hreším...ale to tie stresy...našťastie váha nestúpa, ale ani neklesá :-N x-) tak zatiaľ pa pa
Odpovedať
Profilova fotka
@vancouver jaaaaj,moc pekne ti dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana018 ahoj stratena,no konecne,som chora,soplim a priedusky,ale nevadi ideme dalej zuzi,nerob prehresky,idem pripravit ranajky pre rodinku potom sa vratim jak maleho odnesiem do skoli
Odpovedať
Profilova fotka
@15nisa mozem pouizit umele sladidlo nie???
Odpovedať
Profilova fotka
@mona12071 ano mozes pouzit sladidlo,prosim ta tu omeletu jak robis,na panvici?a tak potom polozis do ruri?
Odpovedať
Profilova fotka
@olovo80 ano na panvici a potom to dam do rury ja si ju uz dlho tak robim potom odfotim spravim ju oki
Odpovedať
Profilova fotka
@mona12071 diky moc,mne to nedalo a pozrela som na nete,nemusis ani na panvici opekat ale rovno to vyliat na maly pekac a ked budes v druhej faze mozes pridat aj zeleninkunkuraciu sunku a pod,ja idem teraz spravit len cistu omeletu v rure,zachvilu ti dam vediet,ja mam dnes cisto bielkovynovy den,takze nemozem k tomu nic pridat,a nemam doma ani sunku len kuracie prsia ale su v mrazaku a nechce sa mi cakat,tak urobim len vajicka,uz sa na to tesim,dik za dobry napad ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@olovo80 ako prava omeleta co sa tu robi je vajicko troska masla mlieko ,sunka.syr,cibula je krasne nadychana mnam mnam ale ked som sa dala na dietku je to dobra alternativa sibula a vajicko plus rura :))))
Odpovedať
Profilova fotka
uz to mam hotove,akurat to jem,cisto 2 vajicka a trosku soli,a podarilo sa v tej rure,zajtra to spravym so sampionami cibulou a sunkou a navrch dam zapiect aj mozarellu a nakrajam k tomu paradajky,fakt dobry napad,ale chcem ta upozornit ze ked si v prvej faze tu cibulu by si tam nemala davat,aspon to tak viem ja,ale spytaj sa ostatnych,normalne zelenina sa nesmie
Odpovedať
Profilova fotka
babynzeny,kde ste zas????????? 8-( ]-( =-) :-. ;-( :-S :-( :-| |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@mona12071 a ovsene otruby mas k dispozicii?
Odpovedať
Profilova fotka
nezacal tu vcera niekto utocnuuuu ????? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@denka7483 =-)
Odpovedať
@denka7483 Ja som včera začala, a dnes ráno som neodolala vahe a super -1,5kg. :-) viem že je to len voda, ale potešilo ma.
Odpovedať
Profilova fotka
@olovo80 musim ist dnes kupit cakam na mojho co pojde k detom lebo mi ochoreli ovsene otruby su vlocky nie?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?