Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
@olovo80 ahoj, dakujem
tak te otruby musim pozhanat...nikde ich nemaju. ty si v akej faze? neni to tazke? aj sestra to drzala ale ona ked sa zapre tak ide aj cez mrtvoly...to ja som uplne ina kava
Nejde to moc do penazi? Frajer ide prec na cca mesiac tak nebudem mat pokusenie vyzierat sladkosti a kadejake blbosti, z kt. som pribrala od dovolenky (1mesiac) + 4 kg
26. sep 2012- Sponzor fóra
@radushkaa no ja tiez velmi rychlo viem pribrat,a do penazi to neide vobec,aspon si to nemyslim,nezijem na slovensku tak neviem ze v jakom obchode maju tie otruby,popytaj sa ostatnych,hovori sa ze kazda dieta je tazka,ja co som mavala diety kazde som porusila a prejedala po case,ale pri tejto dukan vobec ma nelaka nic,ja som bola v prvej faze 10dni,a islo to moc dobre a bola som velmi motivovana lebo videla som ze kg ide dole rychlo,teraz mi to stoji trosku na 59-ke ale urcite sa to pohne,a nezabudaj hlavne to mas v hlave,takze pevna vola,drzim ti palce aj tvojej mamine
26. sep 2012@cherrymania diky za napad,ze otrubova kasa,teraz som to robila,chuti moc dobre
26. sep 2012@mona12071 podarilo sa?
26. sep 2012@olovo80 nie
26. sep 2012@mona12071 A čo nevyšlo? Ktorý recept si robila?
26. sep 2012@mona12071 ok,ja robim kolac takto,2lyz otrub,2lyz jogurtu,1 vajicko,sladidlo podla chuti,a je to hotove,ktory recept si skusala?
26. sep 2012@denka7483 POTREBUJEME :
*1 lyžicu vanilkového pudingu
*prírodné sladidlo Stéviu
*1 vajíčko
Na plnku :
*odtučnený tvaroh
*nízkotučný jogurt 0,1 % tuku
*sladidlo Stéviu
*citrónovú arómu
Na polevu:
*1 lyžicu sušeného nízkotučného mlieka
*1 lyžicu kakaa bez cukru
*trochu nízkotučného mlieka
POSTUP :
1. Všetky suroviny zamiešame a pripravíme 2 hrubšie palacinky na miernom ohni. Vtedy sa ľahko otáčajú.
2. Palacinky naplníme tvarohovo-jogurtovou plnkou a polejeme kakaovou polevou.
Viac tu: http://www.dukanovadieta.com/products/palacinky-z-pudingu-od-nasej-citately-elenky-1-2-a-faza/26. sep 2012@denka7483 POTREBUJEME :
Na cesto:
*2 vajcia
*3 lyžice kukuričného škrobu
*130ml mlieka
*škoricu
*umelé sladidlo
Na plnku :
*odtučnený tvaroh
*umelé sladidlo
*vanilku
*1 žĺtok(nemusí byť)
Na polevu:
*kakao bez cukru
*umelé sladidlo
*kvapku vody alebo mlieka
POSTUP :
1. Všetky suroviny na cesto vymiešame.
2. Vyhrejeme teflónovú panvicu a pripravíme palacinky.
3. Vymiešame prísady na plnku, naplníme ňou palacinky a polejeme kakaovou polevou.
Viac tu: http://www.dukanovadieta.com/products/palacinky-od-nasej-citatelky-veroniky-1-2-a-3-faza/26. sep 2012- Sponzor fóra
@denka7483 Lievance (od našej čitateľky Veroniky) - 1., 2. a 3.fáza
POTREBUJEME :
*2 celé vajcia
*3/4 vanilkového pudingu
*1/2 odtučneného tvarohu
*umelé sladidlo podľa chuti
*vanilkovú arómu
Na polevu :
*kakao bez cukru
*umelé sladidlo
*kvapku mlieka
POSTUP :
1. Vajcia vymiešame s vanilkovým pudingom.
2. Pridáme tvaroh, umelé sladidlo podľa chuti a vanilkovú arómu.
3. Lievance pečieme na horúcej teflónovej panvici.
4. Kakao, umelé sladidlo a trošku mlieka dobre vymiešame. Touto polevou polievame hotové lievance.
Viac tu: http://www.dukanovadieta.com/products/lievance-od-nasej-citatelky-veroniky-1-2-a-3-faza/26. sep 2012@denka7483 z otrub som nenasla,dufam ze budes spokojna
26. sep 2012@olovo80 4 lyzice otrub,jeden jogurt.4 vajicka ,sladidlo,prasek do peciva ale ja mam taky velky jogurt tak som tro asi neodhadla a malo to byt na 2 dni nakolko su tam 4 lyzice otrub a vajcia
neva spravila som si tu omeletu26. sep 2012@olovo80 Ahoj, no mas pravdu, že to nie je na cely zivot zivotny styl, ale ja som schudla pred dvomi rokmi 15 kil a este som ich nenabrala. Vychylka je max 2 kila ked sa prejedam. Ja som zila v Taliansku a poznam to odtial, vymysleli to v univerzitnej klinike lekari tak ako Dukan, takže to nie je len taky internetovy blud. Obe su zalozene na proteine a to je jedine z coho sa chudne
26. sep 2012@olovo80 dakujem ti pojdem to vyskusat lebo som hladna jak vlk a toto mozem v prvej fazeee ze ?
26. sep 2012@mona12071 vies kde bola chyba,v tom ze si tam dala az 4 vajicka,podla mna,no nepoznam recept,ale podla mna vajicka boli privela
26. sep 2012@fiorellino ok
26. sep 2012@denka7483 ty asi hej,klikni na ten link,tam je to napisane
26. sep 2012@fiorellino nechudnes z proteinov,chudnes z toho co nezjes,toto prislovie nepoznas,mala by si
26. sep 2012@olovo80 dobré ráno
ma napadlo , akej konzistencie máš tu kašu ? ja ju mám plne riedku
koľko dávaš mlieka ? pohár alebo cca koľko ? dnes mám bielkovinový deň , a ty ako ?
27. sep 2012@15nisa ja si ju robim hustu vazdne tam cvrknem len malinko mliecka a dam si o do mikrovlnky plus sladidlo mnam teras som to zjedla dala by som si este
((
inak -1kg dolu27. sep 2012@radushkaa ty zijes na slovensku ? ak hej teraz ich dali do hypernovy ako novinku s uvadzaciou cenou 0,89e tak si ich bez tam kupit ja som uz tiez bola na nakupy
))
27. sep 2012@15nisa ahoj,uplne malo mlieka,nedavaj vela lebo bude riedke,cca
od oka
,idem urobit palacinky,aspon vyskusam
27. sep 2012
@radushkaa ahoj,vitaj,sladidlo sa moze hoc jaky,a bez otrub ani nezacinaj,mne tak isto radili na zaciatku a mali pravdu