Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
@mona12071 kupila si grilovane kura?to lubim aj ja
27. sep 2012@olovo80 bola to mnamka a dala som si aj kolecko kuracej sunky mnaaaam .Teras som mala naj pokusenie a to svagrova varila svieckovu mnaaaaam ale odolala som .
Taaaak som rada ale to pretp lebo som si povedala ze ked to zvladnete vy tak preco nie jaaa .Dakujem vam
27. sep 2012- Sponzor fóra
@olovo80 No tak puding je z kukuričného škrobu určite..Ale neviem z čoho všetkého ešte. Každopádne, puding je povolený, ale množstvom si nie som ístá, či 1 PL alebo tak nejak.. No pobalená čiastočne, akurát ešte sedím v práci, nemám úplne dokončené svoje veci.
Dnes sme ešte behali a vybavovali kvoli hypotéke, no jedna paráda, už len fakt konečne vypadnúť z toho kolotoča.. Ideme poznávať Turecko.
27. sep 2012@15nisa no zohrejem mlieko, necham roztopit taveny syr, keď to zovrie , zahustim, nechám trochu vychladnut pomaly primiesam rozslahane vajíčka, a bylinky z balkóna, a šup do truby.
27. sep 2012@miluju123 a tie vajíčka sa ti nikdy nesekli ? ja mám v tomto vždy smolu
27. sep 2012@15nisa nie, trik je v tom,že ich najprv rozhabarkujes až sú take napenene a najlepšie v nejakej zavaraninovej flasi, pridas trochu vody/mlieka a pomaly(ale vážne pomaly) prilievas do hrnca a rýchlo miesas. Teda aspoň ja to takto robím a vytvorí sa z toho jednoliata omacka. No nemalo by to seknut, pretože to mlieko už nevaris a je trochu odstate.
27. sep 2012@denka7483 ano zijem na Slovensku...to je dobry tip...dakujem pojdem si ich tam kupit...lebo tu v meste to je zabite...ked idem do obchodu tak sa ma spytaju ci dukanova dieta? a potom poznamka...odkedy sa tym baby poblaznili tak ich musime furt objednavat lebo akonahle ich dostaneme hned ich vykupia
D
27. sep 2012@radushkaa bez bez ja uz mam 6balickov v zasobe hehe
)) len sa este musim naucit nejake recepty kde ich mozem vyuzit
27. sep 2012@radushkaa ahoj, pozerám, že si z MT - ja tiež. Otruby úplne bez problémov chodím kupovať do Tulip centra, je tam predajňa zdravej výživi, tam ich majú za 1,-€ stále, ešte sa mi nestalo, žeby ich nemali .-)
Kde v MT bývaš???28. sep 2012@denka7483 no veru tie recepty by aj mna zaujimali...
musim cosi vyskusat...raz som skusala taky chlebik - nebol najhorsi ale nebol to chlieb
D no nic nejak si na to uz zvyknem
)
28. sep 2012@zuzana018 vazne? tam som bola raz a nemali...Mozno odvtedy sa to uz zlepsilo...konkretne som z Priekopy a ty?
28. sep 2012@olovo80 ahoj zlatko - nemôžeš tak chudnúť, bo nám vonka fakt zamrzneš...ťa nebude žiadny tuk hriať
28. sep 2012- Sponzor fóra
@radushkaa jaky chlieb si skusala?ten z mikrovlnky a potom ohriankovat?Ja som robila toto a bolo perfektne
28. sep 2012Tak dukanky dobre ranko všetkým, váha ma dnes zase potesila, ďalšie pol kilecko je fuc. Takze 4 dni - 4 kila. Jupiiiiiiiiiiiii. Dnes na obedik budu plnene sunkove rolky. Ale teraz hor sa najprv navarit pre deturence. Ale zatiaľ som sama prekvapena, že ma to vôbec nedráždi jesť zakázané a nie som hladna.Asi sa telicko dostalo do ketozy
.
28. sep 2012@zuzana018 zuzi,okamzite recept na tyramisu a rascovy chlieb
28. sep 2012TIRAMISU:::
TIRAMISU
POTREBUJEME :
Na piškótu :
*4 vajcia
*3-4 lyžice škrobu
*3-4 lyžičky umelého sladidla
*1 lyžičku kypriaceho prášku do pečiva
*vanilkovú aróma
Na tvarohový krém :
*600 g odtučneného tvarohu
*150-200 g bieleho jogurtu 0%
*1/2 pohára horúcej vody
*2,5 lyžičky želatiny
*5-10 lyžíc tekutého umelého sladidla
POSTUP :
Piškóta:
1. Žĺtky vymiešame za pomoci mixéra s umelým sladidlom a vanilkovou arómou.
2. Pridáme škrob a prášok do pečiva.
3. Na konci do cesta pridáme tuhý sneh z bielkov a zľahka premiešame.
4. Pečieme 20 až 25 minut pri teplote 180°C.
5. Po upečení a vychladnutí piškótu zvlhčíme silnou kávou a vanilkovou arómou.
Tvarohový krém :
1. V horúcej vode rozpustíme umelé sladidlo a želatínu.
2. Po vychladnutí rozmixujeme s tvarohom a jogurtom.
- Piškótu nakrájame na pásy a niekoľko pásov uložíme na dno nádoby.
- Potom na piškótu pridáme časť tvarohovej plnky a znova uložíme pásy piškóty.
- Postup opakujeme pokiaľ neminieme všetky pásy piškóty a tvarohovú plnku.
- Vrch koláča posypeme kakaom a necháme na niekoľko hodin odstáť v chladničke.
RADA : Tiramisu môžeme dať do väčšej nádoby alebo do pohárov.28. sep 2012@zuzana018 diky moc
28. sep 2012@olovo80 suuuper moc sa tesim s Tebou co by som dala ja za taku vahu
28. sep 2012@olovo80 no vidis uy sa to pohlo a si sa balaa a kolko chces dat este dole?
ja zajtra idem na druhu fazu a tiez skoro 4kg doleeeeeeee juchuu
28. sep 2012@mona12071 neboj,budes mat,mojim cielom bolo 57,ako pred druhym tehotenstvom,no moj konecny ciel je 50kg,lebo som dost nizka
@denka7483 no 4kg je tiez krasne,drzim ti palce,pre mna zostava este 8kg dole, a budem spokojna,no neviem ci sa to podari,to by som mala zivotny rekord28. sep 2012@olovo80 a zatial si kolko dala dole? ale das to urcite radsej pomalicky ako vobec
28. sep 2012@olovo80 akasi vysoka?Ja mam 164 a ked som zacala s dietou tak tam bolo 78,1 kg a pred dvomi tehu som mala 55 kg
28. sep 2012@denka7483 no ja som pribrala 30kg presne,a 29 uz je dole(dnesnym dnom)
28. sep 2012
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@mona12071