Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte baby, drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
Odpovedať
Profilova fotka
moje včerarajšie menu - bielkovinový deň: R: mlieko + otruby D: káva s mliekom O: pečené morčacie párky, trocha horčice, chilli, chren Ol: káva s mliekom, Ego vlákninová doboška, 1ks V: kuracie na leči - samozrejme včera bez leča, len plát mäsa, mozrarella light, 1/4 červenej cibulky x-) neskôr kúštik bryndze, neodolala som, bryndzu mám fakt veeeľmi rada x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoooojte tak 7mi den a dnes som sa postavila na vahu a -4,1 kg hipiiiiiiii a to som si vcera stazovala ze sa to zastavilo a dnes o 1,5 kg dole :-D :-D :-D :-D :-D vcera som mala-ranajky-otrubova kasa neskor troska bieleho jogurtu obed -pecena ryba posypana bylinkami vecera -to iste nechcelo sa mi nic ine varit bola som velmi zaneprazdnena tak na obed som tho spravila viacej
Odpovedať
Profilova fotka
@mona12071 jaj ani nehovor,fakt ze si dala perfektny napad,ja by som sama na to nikdy neprisla :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mona12071 super ti to ide dole,aj mne tak islo v tej prvej faze,je to uplne motivujuce a clovek ma chut to robit,keby sa mohlo ja zasa by som sa dala na 10 dni na tu prvu fazu :-D ,no musim zostat v druhej,teraz idem robit kardio lebo 2 dni som vynechala,v nedelu som mala odpocinok a vcera hoc som velmi chcele,no casovo mi to vobec nevyslo,tak idem teraz
Odpovedať
Profilova fotka
ja som akurat urobila pecienku v trube
Odpovedať
Profilova fotka
ja som prišla akurát z obeda, a som napálená - zlá voľba, vôbec som si nepochutila, nedobre spravené, nedobre nakombinované...a som hladná.... musím to napraviť našľahaným kafe machiatom :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@mona12071 ako to robis tu pecienku v trube ? ja mam dnes bielkovinovy a neviem co na obed :(
Odpovedať
Ahojte :-) @zuzana018 ten jedalníček je super nápad ;-) dnes: R: kaša otrubová Ol:jablkova tyčinka (z drene jabĺk a bez cukru ) som neodolala :-| O:morčací závitok +tvaroh ako dezert :-) V : ? buď jogurt alebo párky
Odpovedať
Profilova fotka
@15nisa A ty si v ktorej fáze? my to už akosi uteká, lebo v jednej dobe sa vás tu viac nových pridalo a strácam prehľad - prepáč x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@denka7483 bez nicoho len som ju dala do truby a troska podliala vodou a chutilo mi to ja sa snazim nedavat vobec olej ani troska
Odpovedať
@zuzana018 ja ešte v druhej :-) až do Vianoc a ptm uvidím ;-) aj ty si v 2 hej , však ?
Odpovedať
Profilova fotka
baby co je tu taky utlm dnes ? :) ste busy ?? :P ja mam na veceru dnes len acidko ale na zajtra s ami pecie kuriatko a budem mat aj so zeleninovym salatikom :) a zajtra idm prvy den do roboty tak mi drzte palce nech to zvladnem s nadhladom heh :)))
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@denka7483 jej ty si dala fotecku,super
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana018 ahoj,ako?som unavena a ospala este stale,unavena som sa zobudila :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočeny :-) tiež som ospala, u nás v noci riadne pršalo, stále ma to budilo, keďže spálňu máme pod šikomou strechou a počuť to...a budila sa aj malá...raz WC, raz kakao, raz zapchatý nos...ach jo....a dnes dlhý a ťažký deň, ešte poobede aj do jazykovky...pomooooooooooc na obed som si pripravila dukan - pizzu, mňam, ale okrem nej nemám nič iné len mlieko a kávičku =-) =-) =-)
Odpovedať
Profilova fotka
aha co som nasla http://www.ebay.co.uk/itm/Jam-with-st...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mydukandietshop.co.uk/heal...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mydukandietshop.co.uk/oat-... objednavam
Odpovedať
Ahojte kocky, ake papate maso? citala som, ze bravcove sa nesmie ale v mojom pripade si to neviem predstavit...ako ste natom vy?
Odpovedať
Profilova fotka
@mona12071 ahoj,....ak sasiem pridat,par vyrobkov najdes aj na slovenskom dukan shope,natierky a chrumky do lieka a podobne...aj steviu sladidlo rozne formy,netrva todlho ky sa toobjedna a pride zo zahranicia??na ta tiezpar veci zaujalo...ale take veci ako lievance a tak vie urobitaj doma ,to mi jezbytocne,ale taka tycinka musli do prace je fajn....aj prichute do jogurtov ozu byt dobre,doteraz pouzivam zo stranky peceniehrou ci ako sa vola...pekny den...
Odpovedať
Profilova fotka
@arwikaaaa ja zijem v Londyne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
akurát papám moju obľúbenú dukan pizzu :-) len som si zabudla kyslú uhorku vziať :-p čo dnes papáte vy?
Odpovedať
Profilova fotka
@mona1207jaaaaaaj...tak to zavidim:)
Odpovedať
Ahojte,..aj ja by som chcela začať len neviem ako. Pômôžete mi? :-|
Odpovedať
Ahojte :-) ako sa Vám darí ? R: otrubová kaša O: zelen. polievka a kur , špíz a zelenina Ol: tvaroh V : jogurt A aký ste mali jedalníček ?
Odpovedať
@hamajka a čo by si potrebovala vedieť ? ;-)
Odpovedať
@15nisa trebarz čo presne jest prvý den,..každý začal niečim iným tak neviem
Odpovedať
@hamajka v prvé dni držíš len bielkovinové dni ;-) koľko dní záleží od toho , koľko chceš schudnúť ;-) a vtedy papáš : nizkotučné mliečko, nízkotučné sýry, vajíčka, kur. mäsko , kur. šunka,a hlavne si kúp otruby ;-) kukni si aj spätné stránky tam sú jedalníčky celé :-)
Odpovedať
@15nisa dakujem krásne, :-) ...pustím sa do toho e víkend,..ešte zohnať tie otruby ;-)
Odpovedať
@hamajka v zdravej výžive alebo v Tescu ich zoženieš :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?