@olovo80 neboj, v lekárni to kúpiš na milion percent. Moja sestra na tom fičí(keď má problém).
Mne sa to znormalizovalo až v 3.F. Dovtedy pôrody. Myslela som si , že normálne aj črevo vytlačím.
Upravilo sa to keď som pridala do stravy trocha aj tuky. Teraz idem pravideľne každé ráno. Síce stále bobkujem ako zajac ale už v pohode bez bolesti. Je sranda o tom písať, ale také hovno je velice-prevelice dôležité. No nie !? :) haha
@zuzika_tr Nepřeháním,já jsem takto vážila ještě minulý rok v tuto dobu,než jsem onemocněla na sníženou činnost štítné žlázy,teď už ji nemám vůbec,je operativně odstraněná,místo toho musím papat každý den 1tabletku hormonu letrox.Byla jsem taková nateklá,opuchnutá,no prostě někdo jiný.Pracovala jsem v restauraci a pohyb jsem měla,vypadala jsem normálně,vel.38-40.Nahoře prs 91cm,dole boky 99cm,mám širší pánev.Jde o to,že teď to jsem zpátky já.A hlavně pořád něco vařím,peču,baví mě to a nemám hlad,což jsem ani při normálním stravování někdy nestíhala.
@zuzika_tr Na stránce dukandiet.co.uk mi vypočítalo,že mám ideální váhu 61,4 .no já chci 62kg a dost,počítam do února,takže 2týdny a jdu do 3.f.,ale ovoce jsem měla teď tyto 3dny dopoledne,takže jako bych v té 3.byly ale bez příloh a toho dalšího,takže asi tak.
@pantaloni to sme asi rovnaké. Ja mám 62kg a 172cm. Pýtala som sa kvôli tomu chrtovi lebo aj môj muž ma tak nazval.
Ja som taká zvláštna postava. Prsa, veľké brucho, a potom nič, nič až topánky. Zadok o ničom a topánky nasunuté na špáratkách. Serie ma to, lebo mi letia 36 rifle, a 34 mi už neprejdú cez boky. A nemôžem zohnať klasika rifle , ktoré sa zapínajú na páse. Tie by sa mi na bruchu zastavili. Ach takéto mám jáááá trápenie. Možno keby ten zadok trocha trčal, ...
Vraj už teraz vyzerám trocha lepšie. Z tváre mi trčal len nos, a bola som totálne bez farby. Teraz mi síce nos trčí stále ale už mám aspoň zdravú farbu. Kilá mám rovnaké(nepribrala som), len asi to bol šok pre celé telo-človek vyzerá vtedy trocha choro. Moje telo si už zrejme na nové kilečká zvyklo, takže už mám zdravú farbičku. :)
@11xena11 Tak ty jsi už hubenější,já má vel.38 menší nechcu.Naštěstí jsem dámská krejčová,vše si přizpůsobím k tělu svému nebo na léto doplním a upravím,břicho nemám vůbec,jen zpočátku 2.f jsem byla taková jak zdutá koza po zelenině,ale tesosr psala,že je to normálka,tak jsem to neřešila.Teď mám placku,vleže mi trčí bederní kosti a i trošku žebra,ale ve stoje jsem teď akorát,hlavně sama pro sebe.Teď pomáhám s receptama mojí známé,má 120kg a chce to dát na 100kg a pak se uvidí.
ahojte... Dietu som držala už dávnejšie, no vratili sa mi naspäť, kedže som sa stravovala HROZNE!!! moje prejedanie sa ukazalo na vahe, a teraz začnam od znova...teda začinam už nejake 3 mesiace a nemožem sa prinutit :/ .... potrebujem motivaciu, takže dufam že ma podporite a od zajtra sa do toho pušťam...
:)
@ciernalabut ahoj. tak už sekni s tým začínaním !!!!!! Začni naozaj ! Doporučujem upratať v hlavičke, lebo je to len tam.
Daj si nejaký správny dôvod a ukáž svetu (okoliu), že si silná !!!!!!!!!!!
Vrátili sa ti všetky kg? Nestraš nás !!!!!!!!
Zmeraj sa, a motiváciou ti budú ubúdajúce kilečká.
Do toho !!!!!! :) Ide leto !!!!!!! (aj keď dnes sype celý deň jak blázen )
Tak babulky,doteť jsem pekla,no moje nervy jak mě bolí nohy.Takže zítra k nám klidně může dojít kolektiv Dukanek.Máme tvarohový kopkový koláč,2 druhy chlebíka.Jeden mám ze dvou dávek do větší skleněné mísy dokulata zvrchu posypané semínkama lněným,sezamem ,loupanou slunečnicí ať máme i nějaké zdravé tuky do těla.Druhý je do hranaté formy na hřbet,ten samý recept.No co vypadá ale nejlíp,je kuřecí nadílka recept je od pitynky,něco jako nákyp z kuřecích prsou,listovým špenátem,žampionama.Zrovna to teď tlačí do sebe moje dcera.Zítra uvařím jen polévku,musím mojim dvěma psům ušít pelech na spaní,tak nebude čas trávit u sporáku.Mám 2 trpasličí ratlíky a běhám s nima furt po venku aj v tom hrozném počasí,kotí a kotí sníh..Už ať máme léto,ach jo..
Dobré ránko Dukanečky,dnešní váha po včerejší koštovačcce čerstvě upečeného chlebíka v pohodě:63.3 kg. Míry pro porovnání 16.12.2012 váha: 68.3 prsa-96 21.2.2013 prsa-91
pas-80 pas-73
boky-105 boky-99
stehno-57 stehno-53
paže-29 paže-27
Jsem dost spokojená více jako po 2 měsících..a přeji všem krásné úbytky na váze..
U mna je najhorsie, ze to vidim na rukach a zadok ostava fuuuj :-| Kilecka idu dole ale uz mam ruky ako anorekticka, prsa ziadne ale boky a zadoook ... hroza :-D
Dievčatá dnes zasa bielkovinový štvrtok:
R - 300g 0% zvolenský jogurt
D - nízkotučný tvaroh, sladidlo, škorica (pol vaničky)
O - dusené filé, cotagge, dukan knedla (zostalo mi strašne blbo, asi to spolu nezapasovalo)
OL - dojem ten tvaroh so škoricou
V - kyslé ryby a neskôr zasa 0% zvolenský
Dnes mi vôbec nechutí. Som nejaká o ničom.
Zajtra plánujem karfiolovú zeleninovú polievku a zapekaný karfiol s celozrnnou cestovinou a syrom.
Mňam. Asi preto mi dnes nechutí lebo sa už teším na ten karfiol.
@cukrik580 vybooorneee len tak dalej kym to ide je to parada len ked sa to zastavi idu depky :D uz sa psychicky pomalicky pripravujem ze od pondelka zasa len bielkoviny :) hadam to pojde ale tato dieta je vyborna jem pecivo a ovocie a sladke a vaha nic stoji :)
Ahojte dievčatá, od dnešného dňa som sa rozhodla znova sa k vám pridať. Pred rokom som schudla 11kg a nepribrala som nič ale ani som viac neschudla. Chcela by som dať dole ešte aspoň 6kg. Tak mi držte palce :-)
70.DEN na DD.váha:62.8kg.. :-) A to jsem si včera nevšimla,že v červené řepě,kterou jsem koupila a snědla ke kuřecí nadílce byl cukr..Asi je tam toho maličko,když váha klesá dokonce teď po 3dnech zeleniny,jsem z toho jelen,nebo srna,??Dnes opět 3 dny proteiny,vyjdou mi před úplňkem v neděli,a to prý kila padají dole.Ale já už jen 1 týden a H.U.R.A. do 3.fáze.A měla jsem dopoledne i mega velký grep červený aj moje pleť se rozzářila,ty vitamíny jsou takový malý zázrak.Musím dokoupit potraviny,navařit sobě i na víkend,škoda jen,že venku to vypadá jako na vánoce..sype a sype..mějte se hezky dukanky.. :-) :-) :-) :-)
baby, ten navrat po dovolenke je hrozny. Neviem sa dostat na stredoeuropsky cas, navyse ma chytila migrena, tak som to vcera zaklincovala polkou cokolady a hned nato zaspala (18.00) a zobudila sa az dnes rano. Ale cuduj sa svete je mi lepsie, dokonca -1kg na vahe, asi mi pomohla sokova terapia cukrom. Len BD dni potiahnem az do nedele po tom vcerajsom fiasku...
@11xena11 dakujem.. ano pribrala som, okolie mi vravelo : jedz, už ťa ani nevidno, bola som asi 3 mesiace doma a odzrkadlidlo sa to na mojej postave.. prešla som všetkymi fazami a viem, že sa to da udržať, pokial človek sa ešte ako tak drži určitých pravidiel počas 4 fazy, teda neje vela sladkeho a chlie... ja som bola slaba.. teraz to lutujem...