Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte baby, drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
Odpovedať
Baby to co to tady čtu,že neberete vitamíny?Okamžitě všecky nějaké koupit a HNED!! U každé proteinové diety musí být,uvidíte za 6 měsíců nebo i dřív,nedělám si srandu,v zelenině je toho málo a jak nejíte hlavně listy a s olejem aj tak to nestačí,já je jím takový komplex 10vitamínů, jsou tam takové kompletní věci jako kys.pantotenová,riboflavin,vit.B6,B12,vit,A,D,E,niacin,thiamin nebudu vypisovat na co,ale beru je každý den od 16.12.2012 co jsem začala s dukanem,+selen a někdy 3tabl.na odkyselení želudku,toto totiž tato dieta způsobuje.V knize je napsané,že je to nutnost,tak se nezahrávejte se svým zdravím,když víte,že budete dietit dlouho.. Jinak trouba opravená,za to asi pračka se brzy pokazí.. Merulka,jsi kočka jsi kočka jsi kočka..
Odpovedať
Profilova fotka
@pantaloni ja vobec neviem ake mam brat vitaminy preto neberiem a ani kamosky,poradis nazov? Mne sa zda ze ty zase beries velmi vela a vela vitaminov skodi,to pisu vsade,tak ked uz tak len minimum.
Odpovedať
Profilova fotka
@hamajka a chudnes pekne?:))
Odpovedať
@atota To co jsem ti psala,je složení těch vitamínů v 1 tabletě do kopy,selen mám na vlasy a ten jím od už dlouho.Kup si nějaké,co mají vše v 1 tabletě Centrum apod.poptej se v lékárni.A to na odkyselení žaludku jím jen ráno,kdy máme v moči nejvíc kyselé ph,mám na to papírky a test se dělá z moči a ukáže ti po 2sekundách zabarvení,přiložíš a porovnáš.ale to nemusíš dělat,jen normání ph se pohybuje po obědě mezi 7,5-8,5 a ráno máme před snídaní i 5,5 čím menší je,tím víc mám překyselený žaludek z této stravy,maso,mléko je kyselotvorné,zelenina neutrální,a sacharidy zásadotvorné.A je v tom rozdíl,jen nevím jestli jsi to trošku pochopila.Nenavádím tě vykup celů lékárnu ale jedny komplexní vitamíny..Rozhodnutí nechám na tobě..
Odpovedať
kOČKY,mám zase kopec receptů,a kámošce jsem doma v mikrovlnce udělala knedlu,ať má na zítra k masku a rumovo-čokoládový koláč no hotové za 4minutky,ale trouba už je opravená,takže zítra ji testuju,měla by už vydržet..Jedla furt to samé dokola,ale má zas už - 14kg,tak to potěšilo,furt chodí na rady a je ráda,že jsem nablízku,říká mi doktorko potřebuju poradit,tak se snažím nebo to bude fuška hlavně pro ni ještě toho půl roku a možná něco navrch.. :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pantaloni diky,pochopila,kupim
Odpovedať
Dnesni rano po vcerejsim skrobovem dni vaha:62,5kg ,to jsem mela normalni spagety ale jen 120gr uvareny stav s bolonskou omackou,do ktereho patri 0,5kg mleteho vepr.masa,2 protlaky asi 3lzice cukru-je to oblibene jidlo mych deti,jedla jsem to v 14.30h.a bylo zahustene proteinovou sojovou moukou,kterou jsem si namichala.recept jsem davala tady nekde.chleba nejim vubec,pecu si otrubove pecivo,syr jim,a ovoce mam dopol.i odpol.ve tvarohu..
Odpovedať
Profilova fotka
@radushkaa ahojky,nebola som tu dlho,lebo som mala vselijake skolenia,a potom som zacala robit,dnes mam volno,no dieta uz je davno zabudnuta aj stare veci v skrini su odlozene,lebo nic na seba neobleciem,ale uz je tu jar tak dufam ze dostanem rozum a zacnem nieco robit zo sebou,a ty jak?
Odpovedať
Profilova fotka
baby, idem si kupit schindeleho mineraly...citala som daco o tom na nete a idem do toho, jedno kilove balenie je cca na pol roka, tak skusim :)
Odpovedať
@olovo80 vazne? tak to gratulujem... ;-) ja som natom podobne...dieta uz nehrozi aj ked teraz sme v takom rezime ze vecer nejest, ziaden chlieb, sladkosti ani prilohy...takze nieco podobne - zatial sme jedli len maso :-D Vaha sa ale vratila cela nazad co ti budem hovorit...spamatala som sa az potom. No tu tiez uz vykukuje slniecko tak idem cosi so sebou robit...PS na cvicienie neostava cas...Drzim palce v praci :-p
Odpovedať
@olovo80 Chapu ze pri praci se to neda dodrzovat docela,urcite si najdes svuj zpusob se s tim poprat,nekdy staci vypustit vsecky sladkosti hlavne vecer,a vaha se pohne.tak at ti to vyjde..;-)
Odpovedať
@atota ja napríklad beriem Centrum(100tbl)+skin komplex(vápnik, horčík, zinok-na vlasy, nechty, pokožku). Beriem ich každý deň. Nemám tak často čerstvú zeleninu a z ovocia jem najviac jablká, nakže nič moc. Centrum stojí 20eur, ale máš to na 100dní. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
dnešné menu: R - celozrnný chlieb, bryndzová nátierka, rajčina D - jablko, pomaranč, orechy O - zem.kaša, kuracia sekaná, pasterizovaný kapustový šalát Ol - jogurt+3PL otrúb V - kuracia sekaná+kelový prívarok
Odpovedať
@merulka ty si krááááásna žena :-D :-D :-D :-D . ty si tak chutná v tvári, že by nevadilo aj keby si mala 100kg.
Odpovedať
@pantaloni takže si prerazila tú 63-jku. Ešte pol kila a máme rovnaké kilá. Ty si robíš maturitu?
Odpovedať
Profilova fotka
@11xena11 jej dakujem :), no ale s tymi kilami radsej nie, stacilo 80 a bolo to zleeeee. ]-(
Odpovedať
Môj dnešný jedálniček BZ deň: Raňajky: Otrubová kaša, káva Obed: Brokolicová polievka Pečené kuracie prsia, cottage a veľa šalátu :-) Olovrant: Tvaroh miešaný s jogurtom a škoricou Večera: Acidko
Odpovedať
Profilova fotka
Sa mi tu sliny zbiehaju ako citam vase jedalnicky. Dnes bielkovinujem R: jogurt, caj D: tofu fasirky O: hovadzia minutka Ol: otrubove kolaciky s goji V: jogurtove mlieko
Odpovedať
Kočky to Bolero sa môže neobmedzene? :-| lebo mám chuť na sladké, tak som si zarobila 1,5 litra broskyňového bolera a popíjam :-D
Odpovedať
@suzzzana jasné, len pi. Ja som si ho sypala aj do jogurtu. Nahradila som ním ovocný jogurt. Jedno balenie som mala na dve 1,5L fľaše. Je to dosť sladké. A zo sladkého si stále viac a viac smädná. ;-) -neobmedzene
Odpovedať
Profilova fotka
Baby je mozne, ze drzim dietu 7den a schudla som 7kg? Lebo tak ko vaha ukazuje,,, ide dole z vysokej vahy 135 a teraz mi ukazuje 128,,, je to realne?
Odpovedať
Profilova fotka
@myjuska ak ides z vysokej vahy a zadrziavala si vela vody, je to mozne, aj ked je to teda dost. Uz by som zaradila zeleninu do jedalnicka. :)
Odpovedať
@myjuska z takej váhy to ide jedna radosť. V prvej fáze sa odvodníš a makačka nastane až v druhej fáze. Buď rada, že ti to tak ide, neskôr keď budeš stagnovať budeš mať nervičky. :-| Jedna moja známa ide tiež z vysokej váhy. Teraz je v druhej fáze. Prvé týždne išla krásne, čo týždeň, to kilo. Momentálne je to len pol kilo a to má ešte ďalekú cestu. Takže je to reálne. Je to pre teba krásna motivácia. Určite to už cítiš aj na oblečení. Držím palce! ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
@myjuska Gratulujem k úspechu, ja som sa zbavila 7mich kilov za 44 dní a už viac ako dva týždne mi váha stojí na 64kg. Z vyššej váhy to ide rýchlo a dostatočne ťa to motivuje, aby si chudla ďalej :-)
Odpovedať
Baby vypila som za pol hodinu dva litre vody s Bolerom :-D strašne mi to zachutilo, som naliata ako balón x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem vam za podporu,,,;)) Len ma nestrasen,,, Ano, zajtra uz idem na druhu fazu, ale nemam pocit, ze by sa to malo zastavit,,, dokonca si uz aj zvykam na tie jedla a druhe ma uz nelakaju ako predtym,,,;))
Odpovedať
Profilova fotka
@myjuska :-) super. A stagnacie sa neboj, to si preskakala kazda z nas. Najhorise je to pred MS alebo ovulaciou, vtedy zadrziavame vodu a na vahe to moze ukazat plus. Sa aj pomeraj, aby si videla ako centimetre ubuduaju. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@merulka nooo veru,,, musim si ist kupit meter ;))
Odpovedať
@myjuska vieš u mňa bol ten problém že mi váha stále kolísala, :-| a to som pomaly nič nejedla priberala som pomaly aj z vody, :-( .....a teraz si váhu držím,...a potom by som sa chcela dať do ďalšej etapy chudnutia a dať ďalšie to kilečko dole :-D
Odpovedať
Takže som sa napráskala a hor sa na Bštvrtok.Vytiahla som si z mrazáka prsíčka. Asi spravím soté zabalené v langoši.(na spôsob tortilly). To zasa bude dlhý deň.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?