@myjuska nemozes, max semienka lanove, sezamove do chlebika ked si pecies, a mozes si spravit tu natierku u arasidov co davala recept pantaloni a kusok si raz za cas dat, ale slane oriesky, pisacie sa nesmu.
@myjuska Nesmis,az ve 3.f a to jeste bez soli a omezene,jsou v nich sice prospesne tuky,ale nemuzes snist napr.100gr solenych arasidu nebo pistacii.Pouzij lnene a sezamova seminka,oficialne jsou povolene choi seminka-to je smes bilych a tmavych seminek a tusim,ze 1lzicka,nejsem si jista.pokud das do pecivka nebo chlebika i 2lzicky,tak se to v tom mnozstvi musi stratit..
Jinak kocky zjistila jsem,ze kdyz pijeme to plnotucne mleko 3%,tak ma lepsi GI nez polotucne nebo nizkotuc.mleko,takze si klidne latte dejte bez vycitek,neni to espreso s mlekem,kde se dava v tech malych kelimcich mala smetanka.a acidko ma take vyssi GI nez mleko 3%.takze to stridejte a netrapte se.sak Dukan take nevi vse na 100% a stale povoluje a toleruje,proto chce od lidi poznamky na foru,kdyz neco pridaji samy,zapsat co udela vaha.1000 lidi,1000 reakci.
Ahojte kočeny, dlho som nič nepísala, ale poctivo čítam. Dodržujem, ale občas aj zhreším ]-( . Momentálna váha 76 kg, čiže celkovo -20. Momentálne musím chtiac / nechtiac zaradiť nejakú 3-4 fázu, nieže by som už mala dosiahnutý cieľ, tam mi chýba ešte 11 kg, ale taký malý testík mi ukázal 2 čiaročky ;-) - dosť neplánovane :-) a nechcem riskovať.
Ale určite tu budem chodiť čítať :-)
@eitsirch gratulujeeeeeeem, ja este daco zhodim a tiez by ma tie ciarky celkom potesili :D supisko, pekne sa o seba staraj a zelam veeeela zdravicka :)
@eitsirch gratulujeeem, tak veru aj mna by dve ciarky velmi potesili, to by mi nevadilo aj kebyze 30 kil priberiem :-D Urcite neriskuj a davaj na seba pozor. ;-)
dnes zeleninovy den :)
R: polka tvarohu
D: otrubove kolaciky
O: mungo nudle s dusenou zeleninou na sposob ciny
Ol: kafe latte
V: uhorka, mrkva, dressing......plus mozno toho poobede bude viac, treba podojedat zvysky z chladnicky pred cestou, tak uvidim, nejaky syr mozno zobnem, ale moj muz je vysavac, on zje asi vsetko co mu naservirujem :)
Ukazka mojho domaceho latte. Ked toto vypijem, tak je to fakt nahrada jedla. A mam skusenost, ze nizkotucne mlieko sa mi lahsie vyslaha ako polotucne.
:)
Takže po všerajšom Bdni stále 62kg. Jupíííííí. Druhý mesiac v 4.F. :-) :-)
Dnešné menu:
R - cereálie+mlieko
D - jablko, malinký light ovocný jogurt, vlašské orechy
O - zeleninový vývar(karfiol, mrkva), zapekaný karfiol s cestovinou a syrom(dnes mám karfiolový deň)
Ol - otruby, celozrnný chlieb s bryndzovou nátierkou
V - zasa ten karfiol(bože je toho plný pekáč, decká majú dukátové buchtičky, môžem sa okarfiolovať) :-D
@cukrik580@merulka
dievčence ďakujem :-) ale to neznamená že odteraz sa budem prežierať to ee, pekne všetko s mierou :-) nechcem rodiť ako 100 kilová... ;-)
@11xena11 no milé ale dosť nečakané
Pekný víkendík prajem!
Ahojte kočky.
Včera som mala 45 deň diéty, už tretí týždeň mi stojí váha na 64 kg :-( . Celý deň som krásne papala, mala som BZ deň a večer som zožrala celú čokoládu a nejaké slané krekry :-( hnevám sa. Celý víkend budem na brigáde, robím časníčku, tak dúfam, že to vybehám. ]-( :-(
@olovo80 nedá sa nájsť niečo iné ako jedlo? niečo kde by si sa odbúrala? Ja vtedy idem na dlhú prechádzku(pred 5-timi rokmi som fajčila jak turek). Kyslík pomáha.Alebo sa len vtedy nalievaj vodou. Psychika je sviňa.
ahojte, tak stastne na slovensku :)
Vcerajsi cestovny den prebehol TAKMER dobre, nabalene jedlo na cely den, len v prahe sme sli na veceru do restiky, tak som si objednala cezar salat....lenze, vsetok salat bol premiesany s majonezou, tak som zjedla len maso a par hltov zeleniny....a potom to zaliala velkym pivom. Nevedela som odolat krasnej capovanej plznicke... ]-(
Ale dnes doma uz super, bez prehreskov, odolavam natlaku mamkinho vykrmovania :-D
@eitsirch Nastavajici maminka bude kocka..a i kdyby jsi pribrala 20kg,tak co?pulka zusta v porodnici,a dalsi jak mimusko zacne behat,nehubne se kojenim,moje vlastni zkusenost,ale behanim za prckem..hodne stesticka a zdravicka vam obema..
@myjuska Stalo,a urcite kazde z nas.Zadrzujes vodu,nevsimej si toho,vydrz..po skonceni MS ti to vse padne smerem dolu,hlavne vydrz..mne to pak spadlo o -2,5kg.toto je normalka..hlavne nejez nic zakazane.
Babyyy, tak sa objedam slovenskymi mliecnymi vyrobkami.
Mnaaam, sabinovske mliekarne milujem. Nakupila som si zasoby bolera a ochutenych pudingov a dokonca som nasla dia bazovy sirup. Este otruby musim ist dokupit lwbo sa mi minaju. Za nakup pudingov, jogurtov, arom a sumienok fsom tu dala o polovicu menej ako vo francuzsku tak sa vytesujem
Baby da sa niekde v nejakom bio obchode alebo takom so zdravou vyzivou kuput uz upeceny otrubinovy chlebik? Ze by bol uz ak dochuteny? Bo ja pripalim aj kavu a ziaden mi nechuti,,,;(
@merulka Takze povezes o 1kufr navic s potravinami na dietu?Ucet zasli Dukanovi,at vidi,jak je drahy v rodne zemi,ale nastesti on za to nemuze,aspon ze vymyslel dietu ktera funguje..A slovenske jogurty jsou chutnejsi v porovnani s francouzskymi?cemu davas ty prednost?
@myjuska Za tech 100dni na DD jsem hotovy chleb nevidela,ani u nas ve zdravej.Zkousej ho upect sama,jednou ti musi vyjit,ja pecu rovnou recept ze 2-3 davek,to znamena,ze vsecko v recepte davam az 3krat vic,a mam na 14dni pokoj,pokrajim na 2.den na platky,je vyssi ne ta hnusna placka,muj je na vysku 5cm,ve forme 11cmx30cm a je dobry.