Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte baby, drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
Odpovedať
Profilova fotka
@myjuska nemozes, max semienka lanove, sezamove do chlebika ked si pecies, a mozes si spravit tu natierku u arasidov co davala recept pantaloni a kusok si raz za cas dat, ale slane oriesky, pisacie sa nesmu.
Odpovedať
@myjuska Nesmis,az ve 3.f a to jeste bez soli a omezene,jsou v nich sice prospesne tuky,ale nemuzes snist napr.100gr solenych arasidu nebo pistacii.Pouzij lnene a sezamova seminka,oficialne jsou povolene choi seminka-to je smes bilych a tmavych seminek a tusim,ze 1lzicka,nejsem si jista.pokud das do pecivka nebo chlebika i 2lzicky,tak se to v tom mnozstvi musi stratit..
Odpovedať
Jinak kocky zjistila jsem,ze kdyz pijeme to plnotucne mleko 3%,tak ma lepsi GI nez polotucne nebo nizkotuc.mleko,takze si klidne latte dejte bez vycitek,neni to espreso s mlekem,kde se dava v tech malych kelimcich mala smetanka.a acidko ma take vyssi GI nez mleko 3%.takze to stridejte a netrapte se.sak Dukan take nevi vse na 100% a stale povoluje a toleruje,proto chce od lidi poznamky na foru,kdyz neco pridaji samy,zapsat co udela vaha.1000 lidi,1000 reakci.
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes som sa zabudla odvazit rano, tak skusim nato nezabudnut zajtra rano pred odchodom. Ale citim sa nejaka nafuknuta... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočeny, dlho som nič nepísala, ale poctivo čítam. Dodržujem, ale občas aj zhreším ]-( . Momentálna váha 76 kg, čiže celkovo -20. Momentálne musím chtiac / nechtiac zaradiť nejakú 3-4 fázu, nieže by som už mala dosiahnutý cieľ, tam mi chýba ešte 11 kg, ale taký malý testík mi ukázal 2 čiaročky ;-) - dosť neplánovane :-) a nechcem riskovať. Ale určite tu budem chodiť čítať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@eitsirch gratulujeeeeeeem, ja este daco zhodim a tiez by ma tie ciarky celkom potesili :D supisko, pekne sa o seba staraj a zelam veeeela zdravicka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@eitsirch gratulujeeem, tak veru aj mna by dve ciarky velmi potesili, to by mi nevadilo aj kebyze 30 kil priberiem :-D Urcite neriskuj a davaj na seba pozor. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dnes zeleninovy den :) R: polka tvarohu D: otrubove kolaciky O: mungo nudle s dusenou zeleninou na sposob ciny Ol: kafe latte V: uhorka, mrkva, dressing......plus mozno toho poobede bude viac, treba podojedat zvysky z chladnicky pred cestou, tak uvidim, nejaky syr mozno zobnem, ale moj muz je vysavac, on zje asi vsetko co mu naservirujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ukazka mojho domaceho latte. Ked toto vypijem, tak je to fakt nahrada jedla. A mam skusenost, ze nizkotucne mlieko sa mi lahsie vyslaha ako polotucne. :)
Odpovedať
@eitsirch jéééé aké milé, že dve čiaročky. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Takže po všerajšom Bdni stále 62kg. Jupíííííí. Druhý mesiac v 4.F. :-) :-) Dnešné menu: R - cereálie+mlieko D - jablko, malinký light ovocný jogurt, vlašské orechy O - zeleninový vývar(karfiol, mrkva), zapekaný karfiol s cestovinou a syrom(dnes mám karfiolový deň) Ol - otruby, celozrnný chlieb s bryndzovou nátierkou V - zasa ten karfiol(bože je toho plný pekáč, decká majú dukátové buchtičky, môžem sa okarfiolovať) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@cukrik580 @merulka dievčence ďakujem :-) ale to neznamená že odteraz sa budem prežierať to ee, pekne všetko s mierou :-) nechcem rodiť ako 100 kilová... ;-) @11xena11 no milé ale dosť nečakané Pekný víkendík prajem!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte kočky. Včera som mala 45 deň diéty, už tretí týždeň mi stojí váha na 64 kg :-( . Celý deň som krásne papala, mala som BZ deň a večer som zožrala celú čokoládu a nejaké slané krekry :-( hnevám sa. Celý víkend budem na brigáde, robím časníčku, tak dúfam, že to vybehám. ]-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@pantaloni diky za povzbudzovanie,no ja uz davno som prisla na to ze u mna to robi psichyka,ked nieco neni po mojom tak zacnem jest hodne vela....
Odpovedať
@olovo80 nedá sa nájsť niečo iné ako jedlo? niečo kde by si sa odbúrala? Ja vtedy idem na dlhú prechádzku(pred 5-timi rokmi som fajčila jak turek). Kyslík pomáha.Alebo sa len vtedy nalievaj vodou. Psychika je sviňa.
Odpovedať
@suzzzana možno ťa tá čokoláda a krekry nakopnú. Niekedy takýto defekt pomôže. Želám ti veľa úspešných km v reštike. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes : Ranajky : volske oka + parky Obed : DD palacinky + nizkotucny jogurt Vecera : vyvar s maskom
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak stastne na slovensku :) Vcerajsi cestovny den prebehol TAKMER dobre, nabalene jedlo na cely den, len v prahe sme sli na veceru do restiky, tak som si objednala cezar salat....lenze, vsetok salat bol premiesany s majonezou, tak som zjedla len maso a par hltov zeleniny....a potom to zaliala velkym pivom. Nevedela som odolat krasnej capovanej plznicke... ]-( Ale dnes doma uz super, bez prehreskov, odolavam natlaku mamkinho vykrmovania :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Inac vaha u mamci sa mi paci ovela viac ako ta moja 8-)
Odpovedať
@merulka Vitej a uzivej si..
Odpovedať
@eitsirch Nastavajici maminka bude kocka..a i kdyby jsi pribrala 20kg,tak co?pulka zusta v porodnici,a dalsi jak mimusko zacne behat,nehubne se kojenim,moje vlastni zkusenost,ale behanim za prckem..hodne stesticka a zdravicka vam obema..
Odpovedať
Profilova fotka
Baby stalo sa vam, ze ked ste mali svoje dni, tak ste pribrali dve kila naspat??? Som z toho smutna,,,:(
Odpovedať
@myjuska Stalo,a urcite kazde z nas.Zadrzujes vodu,nevsimej si toho,vydrz..po skonceni MS ti to vse padne smerem dolu,hlavne vydrz..mne to pak spadlo o -2,5kg.toto je normalka..hlavne nejez nic zakazane.
Odpovedať
@myjuska presne tak žiadne strachy. To je normálka. Odváž sa po krámoch, potom sa budeš uškŕňať :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Babyyy, tak sa objedam slovenskymi mliecnymi vyrobkami. Mnaaam, sabinovske mliekarne milujem. Nakupila som si zasoby bolera a ochutenych pudingov a dokonca som nasla dia bazovy sirup. Este otruby musim ist dokupit lwbo sa mi minaju. Za nakup pudingov, jogurtov, arom a sumienok fsom tu dala o polovicu menej ako vo francuzsku tak sa vytesujem
Odpovedať
Kočky toto sa mi dnes podarilo :-) Made in home latté :-D
Odpovedať
Dnes som si pripravila to zázračné tiramisu, takže ak ztuhne, tak ho budem mať na večeru :-) som zvedavá na chuť, aj na zázračný účinok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby da sa niekde v nejakom bio obchode alebo takom so zdravou vyzivou kuput uz upeceny otrubinovy chlebik? Ze by bol uz ak dochuteny? Bo ja pripalim aj kavu a ziaden mi nechuti,,,;(
Odpovedať
@merulka Takze povezes o 1kufr navic s potravinami na dietu?Ucet zasli Dukanovi,at vidi,jak je drahy v rodne zemi,ale nastesti on za to nemuze,aspon ze vymyslel dietu ktera funguje..A slovenske jogurty jsou chutnejsi v porovnani s francouzskymi?cemu davas ty prednost?
Odpovedať
@myjuska Za tech 100dni na DD jsem hotovy chleb nevidela,ani u nas ve zdravej.Zkousej ho upect sama,jednou ti musi vyjit,ja pecu rovnou recept ze 2-3 davek,to znamena,ze vsecko v recepte davam az 3krat vic,a mam na 14dni pokoj,pokrajim na 2.den na platky,je vyssi ne ta hnusna placka,muj je na vysku 5cm,ve forme 11cmx30cm a je dobry.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?