Ahojte babulky, dufam, ze sa mozem k vam pridat :-).
Ja dnes mam prvy den faza 1.
Moja momentalna vaha je 57,3 kg a cielova vaha je 52 kg, teda - 5,3 kg.
V prvej faze mam byt teda 3 dni?
@atota myslím, že je to problém. Len tak zo srandy nekážu ovocie len doobeda. Ale ako píše merulka, v lete si užime to čo máme, ovocie a zeleninku a na zimu nás nebude nič pokúšať, tak môžeme byť poctivky.
Inak mne tiež lezie na nervy keď mi niekto povie: ja nepotrebujem záhradu, načo, veď mi niekto dá. To ako ja. Narobím sa ako blázen, niekto sedí na riti, a ešte mu to donesú až pod nos. ]-( ]-( ]-( Ale tento rok majú smolu. Nech ma aj rozpučí!!!
Dnešok:
R - chlieb s džemom
D - len káva
O - celozrnné bryndzové halušky
Ol - jahody poliate jogurtom
V - ja neviem
Kočeny dnes je katastrofa. 34stupňov. Syn je strčený v bazéne. Ja ešte ale hodinku počkám. Celý deň som sa škvarila, počkám kým nebude tak silno svietiť.
@misiba ahoj medzi nami. Podľa mňa nemá cenu aby si sa trápila v 1.F. 3dni. Ty chceš len 5kg. Kľudne ti stačia aj dva dni. základ je aby si jedla 5-krát denne. Aj keď ti nechutí. Vždy do seba niečo dostaň. Ak nebudeš pravideľne jesť, telo si začne ukladať zásoby a si v háji.
Môj jedálniček si môc nevšímaj, aby ťa nedráždil. Ja som už v nekonečnej 4.F. ;-)
Predpokladám, že pravidlá ovládaš. ;-)
@11xena11 tak ty si ozaj ako ja len rozdavas a rozdavas a moje kamosky maju ozdobne zahrady a pridu si pre to co ja napestujem ved nic....:-):-):-):-)
A to som nikde necitala naozaj,ze do obeda mam jest ovocie ci pana,odkedy su jahody tak kazdy den az vecer no co uz ach jaj....dik,ze si upozornila no neviem co budem robit
@atota ja viem čo budeš robiť. Pekne krásne ich jesť ako ja. Kým sú. Nie je to lepšie ako dať si niečo vyprážané alebo mastné živočíšne?napr.taká pečená krkovička? ;-)
@cukrik580 Ty papkej jak mas chut,ale pozor na tuky..Miminko potrebuje zdravou stravu a kvalitni,pestrou..jak na barvy tak vitaminy a vse nam krasne zraje i v obchodech je toho dost..ale domaci bez postriku je proste to prave Bio.
Dobre ranko :), dnes ma vaha milo prekvapila ze 55,6 kg. To je minus 1,7 kg :-) :-)
Vcera som ranajkovala nizkotucny tvaroh, desiata platok syra, obed panenka, olovrant 2 platky syra s lucinou, vecera 5 platkov sunky a 2 platky syra (light vsetko) a druha vecera 2 bielky. Cely den som popijala kamilkovy caj asi 2 litre a asi liter vody.
caute kocky, misiba gratulujem, len som si vsimla ze nemas v jedalnicku otruby, tie su velmi dolezite, tak ich zarad.
Ja dnes vaha plus kilo a pol, zacina MS, brucho ako balon, ved to poznate. :-D Ani som sa nemala dnes vazit, ale just som sa postavila na vahu nech sa zosokujem, lebo vcera som o deviatej vecer ZOZRALA (doslova. fakt asi minutu mi to trvalo) cely nanuk, musim si spravit nejaku light zmrzlinu, inac to v lete nezvladnem.
@merulka ja som dostala včera. Takže odvážim sa keď mi skončia. Brucho mám ako balón asi zo všetkej tej zeleniny, ovocia aj z menzesu.
R - chlieb s medom
D - 1/2 žltého melóna, jahody, pesekané a zaliate jogobelou
O - sojové mäso, kuskus, zelený šalát
Ol, V - uvidíme čo ma ešte napadne.
Takže dnešný olovrant bolo asi za hrsť jahôd, lehnila som v bazéne na madračke, tak som sa na iné nezmohla :-D :-D
A večeru práve robím. Praženicu s párkami. Myslela som, že dojem ten kuskus so sojovým mäsom, ale nechám si to zajtra k obedu.
@merulka no aj mesiac ide hore,vsetko sa na nas lepi,aj ja som pred mm a brucho mam jak balon,strasne vela pijem a zda sa mi,ze ta voda mi vyraza na bruchu,tak musime vydrzat tusim,ze do nedele,ked mesiaciknzacnevklesat
@misiba upec si z tech ovesnych otrub placky na panvi nebo tousty v toustovaci nebo chlebik,at ti nechybi pecivko.aj tvarohovy kopkovy kolac muzes,kasu receptu je spousta na dukanovadieta.com
@pantaloni Dakujem za tip :) skusim to
Dnes vaha ukazala 55,4 uz to nejde tak rychlo, zostava -3,4 kg. Zajtra by som chcela mat posledny den faze I a v sobotunhura zeleninka :-)