Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
@maajuuskka snád sa potešíš
...ja teraz papám dukan cake.. hrnčekový z mikrovlnky
..a urobím si ešte ľadovú kávu
16. aug 2013@rosa197 noo nepotešila som sa.. váha ráno 68,7 kg .. toto už fakt nechápem. iba že by to bola voda v tele zo včerajšej zeleniny. dám si teraz 3 dni čisto bielkovinové a uvidí sa.
17. aug 2013- Sponzor fóra
@maajuuskka nečuduj sa tej váhe. Aktívne cvičenie máme zaradiť až keď schudneme 10kg(podľa knihy Dukana). To aby sa spevnila ovisnutá koža keď schudneš. Ja som cvičila až v tretej fáze.
Ty chodíš behávať. Určite vieš, že sval je ťažký. Ak aj nepôjdu kilá dole, cm u teba vďaka športu pôjdu určite.
Netráp sa zbytočne Bdňami. Tvoria sa ti svaly a tým stagnuješ na váhe.17. aug 2013@11xena11 ja viem že športom rastú a ťažia svaly no o tom cvičení si myslím, že práve kardio ako beh napomáha chudnutiu, a na spevnenie ovisnutej kože už sú posilňovacie cviky
ja mám beh rada, takže budem takto pokračovať aj ďalej.
uvidí sa časom. tak ja som stále v druhej fáze, takže by som mala striedať tie bielkovinové a zeleninové dni, nie?
17. aug 2013@maajuuskka tiež si myslím, že cvičením, ako takým i behom ti rastie svalová hmota, spevňuje sa takže i kilá... ale cm súú dôležité, ja som tiež schudla 2kg, ale cm cez pás vyše 10cm
17. aug 2013Ahojte Dukanky.
Pridala som sa po dlhom vahani....mam uz veka milion diet za sebou .Koncim druhy den Dukanky...a stale nic.Tak cakam,co bude. Ale chcem sa opytat,ci sa nemoze v tejto prvej faze jest ŠMAKOUN...je to bielkovinova potravina,nahradzajuca maso.
A este su dobre potra.doplnky aj v obchodoch update...ci aj to by nam nemohlo spestrit jedalnicek.Drzim vam palce a hadam aj ja sa pohnem s vahou.
Pekny vecer.20. aug 2013@rosa197 vyzera vyyyyborne mnamky,zajtra robim aj ja
20. aug 2013@mmmmmh nebooooj sia z vahou pojdes tak dole,ze ti az oco vybehnu len musis mat trpezlivost a stale daco jest ako babatko,no v 1faze by som ti odporucala len ciste bielkoviny a hlavne casto,cim viac jes tym viac chudnes,drzim palce
20. aug 2013@maajuuskka vobec sa neboj vaha niekedy stoji aj 2-3tyzdne a potom letiiiiii dole tak nezuuuufaj aj tak nemas vela kil a z kolkych vlastne chudnes?
20. aug 2013@mmmmmh smakouna muzes uz od 1.f.,je to jen z bilku,neboj se toho.u nas maji uz dokonce smakouna s merunkama jako dezert,tak ten ale nepapkej..
21. aug 2013@pantaloni čau moja. Žijeme ? Nežijeme ?
Normálne sa teším , že už bude september a všetci odídu na internáty. Z toho dôvodu, že nebudem musieť variť. Momentálne mám 65-66kg. Začala som každé ráno a večer robiť brušáky+rotana. A na raňajky mám 1PL otrúb+véééľa vody. Začala som to tento pondelok. Mojich 63kg sa kdesi stratilo. Dúfam, že sa to vráti do starých koľají. Už začínam mať zlý pocit.
4.F. NEEXISTUJE !!!!!!!! To už píšem asi stýýý-krát. Nemôžeme jesť všetko. To je blbosť vyšitá.
Začala som sa kontrolovať čo jem, inak to nejde. Ale pokiaľ sú všetci doma, tak sa to nedá.
Ty si ako na tom ?
@atota a ty ako pokračuješ tieto prázdniny. Ty a pantaloni ste moja veková kategória, tak ma zaujíma ako sa držíte.21. aug 2013@11xena11 ahoj moja drzim sa,no bola som v egypte a pribrala 3kg,teraz zas bojujem,hoc som povedala,ze mozem si pribrat do 65,nejako mi to neda,stale peciem tiramisu ataky babovkovy kolacik z jogurtu a ty ako?drzis sa?
21. aug 2013- Sponzor fóra
@atota No už sa mi to pohlo pol 68,, zo 71,6 ... zatial som dala dole tie 4 kilá , som spokojnááá ale ešte toho chcem dosť zhodiť
21. aug 2013@atota no vidíš ako sa držím.Som to písala pantaloni. Dnes som sa dohodla s kámoškou , že pôjdeme okuknúť posilňovňu. Dvom je veselšie, jednu to nebaví. Musím niečo razantnejšie podniknúť. Ja som bola v HR. Ale rožožrala som sa tam teda fest. Ale to aj to, že sú doma deti a nedá sa zostať len pri varení. Treba aj sem-tam niečo upiecť !!
Pomyslela som si, že už môžem všetko keď som v 4.F. A to prd májový !!!
Takže ide sa tvrdý režim.21. aug 2013@11xena11 ahoj moja,ano udrzuju paniku s tebou,neboj dnes vaha ze 64,9kg.ale dost tu stravu na sobe flakam,nemam cas ani uz silu po praci zvlast sobe vyvarovat tak jim to co varim vsem,nesmazim rizky,ale v praci jsem nekdy bez obeda kdyz zapomenu si nachystat do krabicky a pak v 17h snim co je v hrnci.ale jak zacne skola hodim v zari restart at to spadne dole zas na 62kg,aj s kamosku na to vletime.ted to nema smysl,ustvala bych se.sice vse oblecu ale chcu mit rezervu nez budou vanoce..
21. aug 2013@11xena11 veru,ze v 4f sa nemoze vsetko,neviem ako to dukan vyratal no kg trosku idu hore aj s tym 1 dnom bb,tak musime pokracovat miernejsie ved garderoba cela vymenena
drz sa
21. aug 2013@maajuuskka no vidiiiis,nerobime paniku ale papkame,papkame drzim palce
21. aug 2013@atota dakujem...snazim sa vydrzat,jem stale bielkoviny,uvidim co to urobi. Drzim tiez vsetkym palce.
23. aug 2013@pantaloni Dakujem za radu...stale som to u nas videla v obchode a teraz to nemali. Ale cez vikend si ho zozeniem....zase dake spestrenie stravy...tesim sa.
23. aug 2013Zdravím vás kočky,tak dnes jsem zkusila maso-zeleninový den,teda strašný nezvyk,ale žádný hlad,zvládla jsem to aj bez chleba dukan jen ovesná kaše byla z otrub,ráno kuřecí šunka a paprika,pak kefír,oběd uzená makrela a 3 malé surové okurky,pak káva s mlékem otrubová kaše,vařené kuřecí masko,a nakonec tvaroh umíchaný s jogurtem a xylitolem a skořicí a popíjím mátový čaj.V práci na mě číhá jen zelenina o ovoce všeho druhu,odolávám v klidu,už jsem velká holka tak ať mám hezké tělo po prázdninách,asi to nějak vydžím do neděle takto odlehčeně a upeču nějaký dukan tvarohový koláč kdybych měla na něco i chuť..Jak jste na tom kočky vy?Ale čisté bílkoviny bez zeleniny fakt nejedu.nechci.
23. aug 2013ahojte kocky, tak uz sme naspat z dovolenky. Segra mi tu nakoniec ostala miesto 10 dni az do konca leta, teda vo strvtok ide domov. Sme si poriadne uzili jedna druhu
Vaha vyse 70kg a od dnes som zacala odznovu. Normalne prva faza, potom druha a idem poctivo, kym sa nezbavym tych 5 kil. Uz to trva dlho, ved v decembru bude rok co som zacala a stale nemam vysnivanu vahu. Prilis si dovolujem zakazanehoDrzte prsty.
25. aug 2013@merulka drzim pesticky at ti to konecne vyjde!ja jsem dala 3dny BZ,a vaha sla taky dole,ale dnes jsem neodolala a dala si dusene hovezi masko s ryzi,rajcatovy salat na obed a na veceru plnene merunkovo tvarohove 3velke kule polite maslem,takze pocitam,ze zitra budu opet na nule,takze na svem.ale bricho jsem mela placate uz od 1.dne vecer,funguje to..
25. aug 2013@pantaloni dakujem moja. Dnes mam druhy den, citim sa dobre, normalne mi asi chybal moj rezim. Zatila dole pol kila, aj brusko mi kusok splaslo.
R: otrubovy pernik
D: jogurt
O: dve parky, lososova fasirka
D: jogurtove mlieko, proteinova tycinka
V: dve parky, tvaroh s jahodovou aromo.26. aug 2013@merulka vydrz,pokud necitis problemy nebo bolesti hlavy.ja nemuzu ciste bilkoviny drzet,trpela jsem pri tzv.ctvrtkovem BI DNI,slabo az na upadnuti a bolest hlavy ale neskutecna.proto jsem zkusila od 2.f ale 3.den aj skoncila,nebavilo me to pokracovat..ty to ale das,at se dostanes k cili.
26. aug 2013caute baby, dnes rano 69,5kg, takze hura zas pod 70 a este kilo a budem tam, kde som bola pred letnymi vyzierkami
Dnes mam 3 BL den a zajtra este asi jeden si dam.
R: otrubovy pernik s goji
D: tvaroh so steviou
O: grilovany losos
Ol: proteinova tycinka, latte
V: tuniakovy salat s vajickom, a neskor este ako dezert tvaroh s jahodovou aromou27. aug 2013@merulka hura tak sa tesim s tebou
27. aug 2013@merulka tebe splaslo brusko a mne sa po dovci urobili plavacie pasy,nikde nic len plavacky idem ich dat vyrezat lebo ma rajbne
27. aug 2013
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@rosa197 tak to maš veselé s tou váhou, ja sa vazim kazde rano a vecer len po behu, niekedy ani to nie. Nad 68 už nemooooože len dole
uvidime zajtra , dnes ešte dám pár km, nech sa ráno potéším pri pohľade na váhu.