Spoločné chudnutie do svadobných šiat

Profilova fotka
ahojte žienky, ženy, dievčatá, nemáte niektorá chuť začať spoločne cviciť, aby sme vyzerali v tých našich šatách dokonale? :) Ja som z Trnavy, a budem velmi rada ak sa hociktorá pridáte, ve dvou se to líp táhne :)
Odpovedať
mozme sa povzbudzovat navzajom :-) ja chcem schudnut aby som sa lepsie citila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
veru treba vyzerat co najlepsie :) a ty si odkial?? :)
Odpovedať
pridávam saaaaa :) kedy máte svadbičky?
Odpovedať
Profilova fotka
@lentilka46 ja mam az za rok, lenze uz teraz musim zacat nieco robit so sebou a postupne planovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, tiež by som sa pridala :) momentálne bývam v Senci :)
Odpovedať
@nikus296 tak to stíhaš v pohode!! koľko chceš dať dole? ja nemám nereálne predstavy a aj sa poznám :-D takže budem rada, ked do svadby schudnem trošku zo stehien a bokov, aby mi bolo v šatách dobre :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zienky, nezalozime skupinu? Lebo tieto komenty budu o chvilku strasne neprehladnee :D ale tesim sa, ze sme sa tu tak zbehli :) vyzera to na peknu spolocnu motivaciu... :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
Btw, som Martincanka, ale vacsinu casu v BA :)
Odpovedať
Pripájam sa tiež by som chcela schudnúť 10 kíl aj keď neviem ako to pôjde :-)
Odpovedať
baby a držíte nejaké špeci diéty alebo cvičíte alebo aký máte spôsob?
Odpovedať
Profilova fotka
@lentilka46 ked sa mi pred 2 rokmi podarilo pekne schudnut, bolo to upravou stravy, proste som sa snazila jest rozumnejsie a hlavne pravidelne, lebo ked som mala dovtedy pokusy, tak som to po kratkom case vzdala, ale tato pravidelnost (jedla som kazde 2.5 - 3 hodiny ) mi pomahala v takom sustredeni a discipline... A bacha som si davala aj na pitny rezim, pila som hlavne cistu vodu, to pekne nastartovalo metabolizmus... No a pridala nejaky ten.pohyb na spevnenie postavy, nech len neschudnem, ale nech to aj nejak vyzera :D ale neboli to nejake.drasticke veci, mala som par cvikov, obcas som si dala nejaku zumbu na youtube a hodinu sa vrtela :D a hlavne som mala intrak pol hodinu od skoly peso, takze som mala kazdy den aspon hodinovu prechadzku, niekedy som to dala aj dva krat, ked tak vychadzal rozvrh :)
Odpovedať
Profilova fotka
presne ako pise @aileen_mt som aj ja robila :) len som trochu polavila v tomto rezime, ked som teraz v lete koncila vysku a potom v lete som tomu tiez moc nedala :D ale teraz som sa znovu hodila so tohto rezimu a viem ze to pojde :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som nechudla pred svadbou a naco sa zbytocne stresovat, vsak sa rozhodol ma milovat taku ako som :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ozaj, zienky, este mi napadlo ze sa s vami podelim o jednu vec :) okrem ineho mam motivaciu na chudnutie, lebo som od mojho mileho o 6 cm vyssia ;) nijak nam to ani jednemu nevadi, ale... predsa by som chcela posobit aspon trochu utlejsie... :D
Odpovedať
dievcata pripajam sa :) nechcem chudnut nejak radikalne ale s rozumom. (rada by som za pol roka zhodila 5 kil) Zacnem asi upravou stravy - u mna je problem s vecerami. Pridem po robote a vrhnem sa na vsetko co najdem. Cize zacnem si asi strazit to aby som sa neprejedla a nesla spat s plnym bruchom. Muku a mlieko jest nemozem lebo som intolerantna - ti co mozete tak vynechanie alebo obmedzenie muky robi vela na postavu. Cvicit chodim v praci (vdaka bohu za fitko v robote) tak 3 - 4 krat tyzdenne ale uz asi mesiac som nebola takze sa musim znova do toho dostat. Suhlasim s aileen_mt o pitnom rezime, ale citala som (a aj sa mi to osvecilo) ze je dore pit vodu po duskoch a castejsie ako naraz vylogat 3 deci :)
Odpovedať
Profilova fotka
a nieste niektora z TT ze by sme mohli chodit cvicit? :)
Odpovedať
Profilova fotka
baby nestresujte :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby ja by som sa rada pridala :) mam presne 200 dni aby som schudla 7 kg...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby...:)..v predsvadobnom chudnutí sa k vám pripájam :) začala som minulý pondelok - úprava stravy, jem 5x denne v menších porciách, žiadne sladkosti, snažím sa jesť čo najmenej múky, najlepšie žiadnu :D a hlavne delenú stravu...od nedele som začala aj cvičiť - polhodinka cca a pred chvíľkou som sa postavila na váhu a je tam -3kg!!!..som z toho happy ale hlavne motivovaná na ďalšie pokroky :))
Odpovedať
@nika_m parada:) gratulujem ... sikulka :) 3 kg by sa aj mne zisli... nezalozime tu skupinu nech tu neiritujeme nevesty ktore nechcu chudnut :)
Odpovedať
Profilova fotka
@boredka suhlasim :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :) tak som vytvorila skupinu s nazvom (s)chudneme spolocne :) popridavam tam vas, ktore ste tu... A chcelo to dvoch dalsich moderatorov, kt. su registrovani aspon 30 dni, tak som tam dala dievcata @lenilka46 a @boredka ... Keby vam to, dievcata, prekazalo, tak to poriesime :)
Odpovedať
@aileen_mt Mna si len potesila :) ak budem velmi aktivna tak ma proste stopnite :))
Odpovedať
Profilova fotka
@boredka ďakujem pekne :) je ale predomnou ešte dlhááá cesta k vysnenej postave :D tak snáď sa k nej konečne priblížim :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?