Aké darčeky pre hostí pripravujete?

Mile nevesticky, mate v plane pripravit hostom drobne darceky? ak ano, ake? osobne som videla medovnicky v tvare srdca, male cokoladky...ponechane hned pri menovke. je to velmi mile.
Odpovedať
1
2
7
Profilova fotka
Ja som kúpila dezertné/zmrzlinové lyžičky a dala na ne vygravírovať naše iniciálky a dátum svadby. Chcem ich použiť aj ako menovky, tak na ne plánujem priviazať mašličku s lístočkom, kde bude meno. Vyzerá to veľmi pekne a po prepočítaní ma to vyšlo na necelé 2€ za kus.
Odpovedať
Profilova fotka
@madie84 My sme si dali urobiť malé keramické srdiečka - magnetky, s našimi menami a dátumom svadby.
Odpovedať
karamelka, kolko ta to asi vyslo na osobu, resp. na kus? super napad!
Odpovedať
Profilova fotka
@madie84 1 ks za 1,39 EUR +dopravné. Pozri si http://www.svadobnedarceky.eu/svadobn.... Ale my sme si zmenili písmo, to čo tam je sa nám moc nehodilo.
Odpovedať
ja som tiez chcela povodne magnetky, ale potom ma presvedcili, ze je to dost zbytocna vec. Pretoze kto uz len bude mat na chladnicke, alebo kdekolvek nase mena vyvesene? Proste je to sice velmi pekne, ale dost neprakticke. A nechcem dat hostom nieco, co potom aj tak skonci zapadnute prachom
Odpovedať
diky :) porozmyslam!
Odpovedať
Profilova fotka
@blondkvetinka No, ja som nad tým tiež dosť dlho uvažovala, ale tak viem, že najbližšia rodina si tie magnetky nechá, my tiež a čo s nimi urobia ostatní, to je už každého vec. ;-) Zdalo sa mi, že perníčky už dáva každý (aspoň v mojom okolí), tak sme chceli niečo iné. Ale ja osobne mám napr. odložené aj všetky tie perníčky, čo som dostala na iných svadbách. :-) Ale jasné, že je na každom, aký darček pre hostí si vyberie. ;-)
Odpovedať
@caramellka no ved to, ja nad tým tiež premyslam a neviem sa stale rozhodnut. Tiez sa mi tie magnetky pacia, ale viem, ze tu co som dostala od kamosky, tiez neviem kde je, pretoze kde si ju mam dat? Jedny zasa davali dazdniky so svojimi menami a to mi tiez pride divne, nosit ho potom vonku. Pernicky si sice klasika, rovnako ako mandle v cukre ale zatial ma nic lepsie nenapadlo. Sice este jedno dievca davalo malinke merci cokolady vedla menovky a to mi pride tiez mile.
Odpovedať
mas pravdu, cukrovinky su uz trochu "osuchane" a magnetku si niekto ponecha skor nez pernicek, ci cokoladku...na druhej strane cukrovinky su asi o polovicu lacnejsie. a my planujeme mat cez 100 ludi :) ale musime sa na tom dohodnut spolocne! urcite budu magnetky na zozname...
Odpovedať
Profilova fotka
@blondkvetinka Veď jasné, že aj perníčky sú zlaté a potešia, aj iné cukrovinky. Ja som len chcela mať trošku niečo iné ako tí, ktorým som bola na svadbe a ktorých plánujem tiež pozvať. ;-) A keďže ja som taký "magnetkový typ" :-) , aj z výletov a dovoleniek si najradšej nosím magnetky, namiesto nejakých objemných suvenírov, tak som sa nakoniec rozhodla takto aj s darčekmi pre hostí a môjmu priateľovi sa to tiež pozdávalo. ;-) Ale niekto z rodiny mal aj takú malú čokoládku, ako Rumbu, alebo tú malú nugátovú, mali ju obalenú zlatým papierom, na jednej strane mali vytlačené svoje mená a dátum, z druhej strany zas bolo meno hosťa. Takže to bola menovka a zároveň darček v jednom, tiež veľmi milé to bolo.
Odpovedať
presne tie cokoladky akurat pozeram na nete, pozdava sa mi to. uvidim, co si nakoniec vyberiem. do aprila casu dost :)
Odpovedať
@ccocco to je super napad :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som bola kamaratke na svadbe a dostali sme sošku anjelika
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ako ste riesili alebo by ste riesili napr. magnetky ked pridu styria z jednej rodiny domacnosti budu mat styri magnetky ? alebo ako im to rozdelit?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali darcekove skatulky s bielou stuhou, v ktorej boli 5 kusov mandlí a pralinka-srdiecko s nasim menom, vyslo to sice ze 2 eura na osobu ale boli uzasneee.)
Odpovedať
my nebudeme davat ziadne darceky. Nejak tomuto novodobemu zvyku nerozumiem. Hostia dostanu iba kolacovu vysluzku :) A potom dodatocne dvd s fotkami a videom - to by ako spomienka malo stacit :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali zraz v podniku, kde bola potom hostina pred sobasom. a hosti sme vitali 10rocnou slivkou, ktoru mali naliatu v takychto http://www.svadobnedarceky.sk/svadobn... poharikoch, ktore si potom zobrali na pamiatku :)
Odpovedať
@sofinka18 my budeme dávať hosťom magnetky a nejako neriešim, že do jednej rodiny pôjdu napríklad 2 či 3 :-) je to pre každého jedného ako pamiatka a čo s nimi spravia je na nich :-) Prišlo by mi skôr divné dávať darček iba na jeden tanier napríklad priateľovmu bratovi, kt. má ženu a dve deti, že to máte spolu.. Takže dostane každý :-D
Odpovedať
neviete niekto ci by sa dalo aj u nas taketo daco zohnat?Nasla som to len na zahranicnych strankach.A keby to bolo cyklamenovo cierne.....to by bolo super :-D
Odpovedať
ake darceky este? ved dostanu vysluzky nie? =-)
Odpovedať
@erika04 uplne s tebou suhlasim
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika09 nasla som iba taketo http://www.dekoshop.sk/svadba/sviecka...
Odpovedať
Budeme dávať len výslužky ;-)
Odpovedať
@ludmilavic tie sa mi az tak nepacia ;-) Ale nasla som nieco podobne a aj lacne :-)
Odpovedať
My žiadne- dostanú zákusky ako výslužku. Doteraz čo som bola na svadbách, tak sme tiež dostali len zákusky a nič iné. Keby nechodím na túto stránku tak ani neviem,že sa dávajú darčeky hosťom na svadbe :D
Odpovedať
Podla mna davat cokoladky,ci ine cukrovinky na svadbe je ako nosit drevo do lesa- ved tam bude kopa kolacov,dostanu i do vysluzky,tak naco dalsie? Mini flasticky ci medovnicky este pokial pri redovej,tak budis,ale my sme nedavali,boli klasicke kolaci i alko..magnetky je cisty biznis pre firmy,ostatni vas nechcu mat na ociach kazdy den,nic v zlom;) ale pozrite sa na to z opacnej strany,naco by mi boli doma take "haraburdy"-a este k tomu styri rovnake? Dala som slobodnym dievcatam(druzickam) naramky (nechcela som im davat zive kvety,kt by im len zavadzali...tie mali dobry ohlas,chalani/druzbovia mali pierka). A este sme od fotografa dostali dakovne karty s nasimi portretovymi fotkami,tak sme po jednej pribalili k vysluske.davame po svadbe este dvdcka ponapalovane (aby som ich nemusela nahanat kto kedy moze pozerat a komu dalej posunut). Na tejto stranke je vela inspiracii,ale treba si vybrat,co ano,co nie,co je prilis,nie za kazdu cenu vsetko. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
žiadne :D naco... kedysi take blbosti neboli, teraz len na tom zarabaju firmy... urcite kazdemu zakusky a mile slovo :) toť vsio
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika09 waw, kde si to našla prosím ťa?
Odpovedať
Profilova fotka
nebudeme davat nic ani vysluzky ak nieco ostane tak nech si poberu ale specialne objednavat zakusky v krabiciach nebudeme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika09 Naše šikovné dievčatá vedia urobiť takmer všetko. Viem si predstaviť takýto darček z banánu v čokoláde. Odkiaľ si? Pôsobíme v Bratislave a okolí. Budúci víkend sme na svadobnom veľtrhu v Inchebe, príď sa pozrieť.
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?