Darčeky pre hostí na stole a pri redovom tanci

Ahojte, poradte mi planujem davat pri redovom tanci chlapom malu flasticku a zenam magnetku, ale na stole by som chcela mat tiez darcek ( rozmyslala som nad naramkom pre zeny ale chlapom neviem, pripadne kolaciky s potlacou ) .Len neviem ci uz to nebude vela. Ako ste to vy davali, alebo planujete ? Date na stol darceky a pri redovom tanci uz len vypit a kolacik ??
Odpovedať
@linda1988 Ahoj, my dávame na stoly každému mini medíky a na redový tak ako píšeš len vypiť a každému dáme cupcake :) ešte sme rozmyšľali, že na stoly dať ženám medíky a chlapom medovinu v malých fľaštičkách :)
Odpovedať
prepáčte, že sa možno budem pýtať trúfalo, no nie je to už tak trocha prehnané dávať až toľko darčekov? nestačil by každému jeden?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme pôvodne nechceli dávať žiadne darčeky, ale nakoniec sme pripravili sušené ovocie, ktoré bolo na stoloch a na redovom sa nalievala pálenka a ľudia si mohli zobrať mini čokoládky s našou potlačou. Boli sme však aj na svadbách, kde nám žiadne darčeky nedali a absolútne to nevadilo, ani nám to nechýbalo, ani nás to neurazilo :-D Takže podľa mňa taký darček je milá malá pozornosť, ale v žiadnom prípade nie nutnosť alebo povinnosť ;-)
Odpovedať
@camommile ved aj mne s to zda vela , lenmam tolko napadov zeby som chcela vsetko zrealizovat , a aby svadobcanom ostala pekna spomienka ..budeme mat vela kamratov/ kamaratiek myslim ze tie by viac potesil naramok.ako.magnetka :/
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) my už pri redovom nebudeme dávať darček, stačia, že na stoloch budú mať, nie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@linda1988 ahoj :) ak máš veľa nápadov na darčeky vyrieš to ako ja :) zvlášť darčeky budem dávať slobodným dievčatám, výdatym ženám, chlapom, deťom a dievčatám (3 družičkam)
Odpovedať
Profilova fotka
mne príde logické rozdeľovať normálne darčeky pre ženy a pre mužov takže treba niečo vymyslieť. ale dávala by som takéto darčeky buď tam alebo tam. čiže keď dáte na stôl tak nedávajte pri redovom naopak :) pri jednom úplne stačí
Odpovedať
Profilova fotka
chapem tomu rozdelovaniu darcekov medzi zeny a muzov ale naco davat kazdemu po dva darceky. to mi pride uz take moc. staci kazdemu jeden, predsa nejdu na svadbu kvoli tomu, aby podostavali darceky nie?
Odpovedať
My sme mali na stole kolaciky stastia a za vykrucanku dostali panaka a medovnik.To zjedli zasmiali sa nad mudrostou a bolo.Ale naramok? Ehm no pokial nebude cukrikovy alebo zlaty,tipujem ze bizublbost za 3ecka skonci tak ci tak v kosi. Troska skoda penazi ni?Inak najlepsi darcek aky sme kedy na svadbe ako hostia dostali a teda jediny co neskoncil v kosi pripadne bruchu je otvarak na pivo:) Ten ozaj pouzivam a mam ho denne na ociach :) Je to otvarak,co sa da zavesit aj na kluce a su na nom mena novomanzelov a datum svadby.Kedze na tej svadbe bol tiez vekovy priemer okolo 30 ozaj sa tomu napadu tesili asi vseci :)
Odpovedať
Ahoj my budeme mať na stoloch v mini flastickach pre ženy domácu griotku a pre chlapov domácu ceresnu a pre deti mini balíček so zele cukríkmi a na redovy len sa naleje a detertik aké sa zvyknú do csndy baru dávať.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme dali len pri odchode- malu tasku v nej bola magnetka, domace keksiky balene v skatulke a taky ozdobeny pohar v ktorom boli bylinky co sme zbierali na caj.
Odpovedať
Profilova fotka
Tipy a inšpirácie na darčeky pre hostí môžete nájsť (v prípade záujmu si aj objednať v našom e-shope): https://svadobneinspiracie.sk/127-dar... :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja by som uz asi potom na stol nedavala. alebo dajte na stol tie co ste planovali davat pri redovom a uz davajte iba nejaky zakusok zenam napriklad a muzom pol deci naliat :)
Odpovedať
podla mna to je na vas ci chcete dat aj na stol aj pri redovom. podla mna ich to potesi a je to proste na vas :) ked date tak date ked nedate tak nedate, nikto nebude vediet ako to malo povodne byt
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna tam ludia jednoducho klvoli darcekom nechodia. nie ze by nebolo im nieco dat na pamiatku pekne, ale zas sa to nemusi nejak prehanat. max tak 1 kazdemu. ked je toho vela, tak to ani nevyzera dobre a ludia tie drobnosti aj tak doma niekam smaria
Odpovedať
@linda1988 akože chápem, že možností je veľa a je ťažké vybrať len jednu vec, ale podľa mňa zase veci netreba nejako preháňať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@linda1988 si si istá, že chceš toľko darčekov rozdávať? nebude stačiť iba pri redovom tanci?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň. Môžeme vám vyrobiť svadobné štamperlíky s potlačou podľa vášho výberu.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahoj 🙂 My sme dávali pri redovom miniatúry od dobrepitie - jim beam a ľuďom sa páčilo
Odpovedať
Hmmm ako je mile ak si na hosti aj takymto sposobom spomenies, no uz sa mi tak zda, ze tych darcekov planujes vela. Za mna ako netreba to prehanat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?