Dať výslužky aj večerným hosťom?

Ahojte, onedlho nás čaká svadba a už teraz premýšľam čo a ako. Nebudeme mať veľkú svadbu a budeme mať aj zopár večerných hostí. Budú to v podstate naši kolegovia a neviem, či aj im dať zákusky ako výslužku. Mini fľaštičky s alkoholom dostanú, len neviem ako so zákuskami. Lebo do práce po svadbe aj tak donesieme koláče, tak si myslím, že do krabičiek po svadbe by sme im nemuseli dať, či? Ako ste to riešili? Všetkým našim oficiálnym hosťom odnesieme výslužky deň vopred. Takže nenastane trápna situácia, že jeden výslužku dostane a druhý nie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som im asi výslužky pri odchode dala. Podľa mňa sa to patrí, ak už sú na svadbe, aby dostali aj výslužku. Prípadne to môžu byť menšie škatuľky ako dostali ostatní, ale koláče sa vždy zvyšia po svadbe, takže možno budete aj radi, že ich bude komu ešte dať :)
Odpovedať
My nedávame večerným gratulantom. Ani ja som nedostala keď som bola večer gratulovať. Ale je to len na tebe :)
Odpovedať
my sme mali len hostí na celú svadbu, ale keď píšeš, že sú to kolegovia a koláče prinesiete do práce, tak by som im už nedávala :) keď ani ostatní nebudú dostávať :)
Odpovedať
Ak by mi to vychadzalo s poctom, tak by som im nieco ako vysluzku zabalila. Nemuselo by to byt tolko, kolko dostali ostatni hostia, ale tak nieco by som isto dala. To nevadi, ze prinesies kolace aj do prace. Podla mna by sa to patrilo, nech neodchadzaju ako od macochy. No vsetko to zalezi od toho, ci ti to vychadza, co sa poctu tyka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bola by som za to aby ste mi aspon nieco dali, nemusi byt nejako vela ked potom budete obaja brat do prace kolace ale aspon nejakych 5 kuskov aby to nevyzeralo tak blbo. ak vam to vychadza, ze vam tie kolace nebudu chybat tak vam toho aspon potom vela nezostane lebo ved aj tak po svadbe vzdy zostava kvantum nezjedeneho jedla a kolacov :-)
Odpovedať
@swetlunka tak nejak by som to napísala aj ja. @ewelin28 mala by si im zabaliť aspoň niečo, isto to nemáš vypočítané všetko presne na kus, takže nejakú rezervu mať budeš. patrilo by sa aspoň po koláčiku :) a neboj sa nakoniec ti ostane ešte toľko koláčov a všetkého, že nebudeš vedieť čo s tým. tak to býva na každej svadbe
Odpovedať
Ahojte...no o koláče vôbec nejde, skôr o krabičky, či ich bude dosť :-D ..objednávala som ich cez net....a kebyže zase, len poštovné čo platím furt och :D....ale tak dohodli sme, že nejaké krabičky ešte iné hádam zoženieme a výslužku im dáme :) ďakujem za názory, kočky 8-)
Odpovedať
@ewelin28 ak majú byť problémom len krabičky, tak by som tým večereným hosťom dala proste iné. aj také obyčajné. Však ide len o to, aby si preniesli koláčiky domov, nie? O nič viac tam nejde a aj tak tie krabičky zahodia. Nerobila by som z toho nejakú veľkú paniku ani problém, že by istí hostia mali iné krabičky.
Odpovedať
@rybanka123 tak by som to nejak spravila aj ja. Podla mna sa autorka zbytocne trapi nad hlupúostami ako su krabicky. O tie predsa nejde a aj tak sa zahodia ako si napisala. Je to len kus papiera. Oni by sa potesili, ak by ich dostali co i len na plastovom tanieriku. Aspon teda ja by som z toho vedu nerobila, ale tak kazdy sme iny
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som to tiež najprv pochopila tak, že je problém s koláčmi a nie s krabičkami :-D veď tak neobjednávaj teda tie nejaké vyzdobené alebo neviem aké máš a normálne v hociktorom papiernictve zoženieš obyčajné biele krabičky na zákusky po pár centov a máš vystarané :) veď hádam nejde dávať koláče celej hale kolegov či? :-D
Odpovedať
my davame len rodine kolace....kamaratom len flasu....ak ostane vela kolacov, dame aj kamaratom....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?