Kde kúpiť darčekové tašky?

Potrebujem specificky rozmer tasky vyska 38 cm a dlzka 20 cm, zatial som nic nenasla. Neviete mi poradit kde by sa dali kupit alebo vyrobit popripade? Alebo do coho by ste balili darceky?
Odpovedať
Profilova fotka
neviem aky konkretny darcek do toho budes davat lebo su to ozaj zvlastne rozmery ale mozno keby sa spytas v nejakom papiernictve tak by ti vedeli take objednat a potom by si si na ne dala urobit nejaku potlac alebo ich oblepila sama nejakym peknym papierom. kedze neviem co to mas za darcek tak neviem do coho ineho by si to mohla zabalit, mozno take priesvitne krabicky z umeliny? :) alebo len do celofanu ako sa balia flasky :)
Odpovedať
@xoxa a sama si ich nestíhaš vyrobiť? Takýto rozmer asi ani nevyrábajú. Možno ešte cez internet keby si skúsila pozrieť nejakú takú stránku ale ani to som si neni istá, či taká nejaká existuje
Odpovedať
Baby, uz som to poriesila. Kupila som vacsie tasky na vino. Ide tam vino v uzkej flasi a med v banatej flaske a nejake drobnosti. Pri dvoch mimcach to nestiham urobit
Odpovedať
@xoxa no šikovne si to poriešila. Vieš, baby nemohli vedieť, že ty máš dve detičky. Ale vidíš, vynašla si sa:-) My ženy dokážeme všetko, keď chceme:-):-)
Odpovedať
Profilova fotka
No vidíš tak si to šikovne poriešila. Ja ešte ani neviem aké darčeky budem dávať. Tiež by som chcel víno alebo malé džemíky robiť, uvidím na čo bude čas. Veľa ste platili za tie darčeky? Koľko budete mať hostí. Lebo my budeme mať asi dosť veľkú svadbu a nechcem kvôli darčekom skrachovať tak by som chcela dať len takú nejakú maličkosť.
Odpovedať
@madajka12 malu svadbu budeme mat. 30 ludi. Med som si sama plnila aj zdobila. Vino je z aronie a ribezli a flasa stala 5€. Co myslim, ze je dost.... Ale ostatne su serepeticky ako pernikove srdiecko doma robene a magnetka a este cokoladu. Nebudeme davat zakuskovu vysluzku, tak sme chceli trosku lepsie do vysluzky dat :-)
Odpovedať
@13ivica7 jasne, ze nie ;-) Som mala zufaly stav, potom som podumala nad tym a hotovka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
A tak to nie je až tak veľa ale keď si to človek zráta s tou fľašou za 5 eur, plus aj do ostatných vecí si investovala nejaké peniaze tak je aj celkom pekná sumička. Ale asi je to menej ako keby si niečo kupovala. Si ale šikula, že si to takto postíhala pri dvoch deťoch :)
Odpovedať
Profilova fotka
@xoxa netreba vesat hlavu, ale hladat moznosti ako to vyriesit. Myslim, ze si to ukazkovo vyriesila. Take tasky by si len tazko niekde nasla. Je to rozmer s ktorym som sa este veru nestretla a to som sa takymto veciam venovala pomerne dost :-)
Odpovedať
@madajka12 ale kdeeee :-D perniky pre hosti a rodicov robi kamoska. Toto je iny level kreativity. Ja to zvladnem max zabalit do celofanu a dat maslu :-D
Odpovedať
tak a na zaciatku bolo tolko paniky. vidis sikulka, poradila si si ukazkovo. niekedy to inak ani nejde ale tak teraz tie obchody ponukaju siroky sortiment aj na samo vyrobu, alebo ak na to nie je cas, treba improvizovat a najst teda ine riesenie
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tiez chcela nieco take podoben, ze vinko a este nejake drobnosti ale my budeme mat dost hosti takze neviem kolko by nas to vsetko vislo, lebo vino som chcela povodne kupovat ale teraz rozmyslam nad tym, ze by sme radsej urobili do nejakych mensich flasticiek drienkovicu alebo take nieco :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?