Nejaké nápady na darčeky pre hostí? Poraďte

Viete mi poradiť nejaké darčeky pre hostí?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa rozhodla, ze darceky nebudem davat, pretoze budeme robit tombolu...mozno ako cenu utechy pre tych, ktori v tombole nevyhraju dam medik s etiketou s nasimi menami a datum svadby (nasla som to na nejakej zahran.stranke) ale inak som rozmyslala nad darcekmi-mandle v cukre, cokoladky, medik, nejake cukriky...na nete je toho plno. zadaj si do google wedding favours/alebo favors a inspiruj sa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj! my tiež vyslovene darčeky dávať nebudeme. Ale napr. budeme mať menovky - čokoládky (asi rumba) a namiesto tej ich etikety tam bude napísané meno, takže v podstate aj to je už taký malý darček. ešte vo svojom albume mám ešte jeden inšpiratívny nápad na menovky.Na vínových flašiach budú naše svadobné etikeky, a pokiaľ zostanú (čo určite zostane), tak hostia dostanú aj takéto flaše vína domov.
Odpovedať
Profilova fotka
ahooooj ja mam v albume nieco uuplne špeci-menovka a zaroven je to darcek pre hosti magnetka na chladnicku :-D ked som to zbadala hned som pani pisala cena za rozmer 5x5 je 0,80 ... povodne som tiez darceky nechcela ale toto ma tak zaujalo ze som ochotna za to prachy vyvalit :-)
Odpovedať
prosim ta trdielko149 - mohla by si mi poslat kontakt na tu magnetku s fotkou? tento napad sa mi velmi paci, len som nasla zatial velmi drahe...dakujem ;)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme davali hostom cokoladky s nasimi fotkami, pripajam fotku.
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme davat latkove srdiecka plnene susenou levandulou (mam ich v albume), ozdobene palickovanou krajkou a maslickou, ktora bude potlacena nasimi menami a datumom svadby. Pocas svadby budu peknou ozdobou stola a potom sa daju vyuzit na prevonanie skrine ;-)
Odpovedať
my budeme davat malovane kamienky..pozrite v mojom albume..na zadnej strane bude datum a nase inicialy...
Odpovedať
Profilova fotka
a my zatial rozmyslame nad medovnickami... :) definitivne to este nie je..
Odpovedať
my budeme mat mini cokoladky :-)
Odpovedať
aj ja planujem mat asi medovnicky.. na bratranec to mal tiez na svadbe a velmi sa mi to pacilo.. este doteraz mame tie medovnicky odlozene a uz je su to cca 2 roky.. v najhorsom pripade ak sa mi nezmestia do rozpoctu tak planujem mat menovky zapichnute s ozdobnym spenedlikom v zelenom jablcku - tak dostanu len jablko :-p
Odpovedať
Profilova fotka
my ideme mať medovníčky, ktoré budú zároveň aj menovky, dva v jednom, ušetríme a hosťom sa to bude určite páčiť
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
ahoj vcielkamaja prosim ta a kde si davas dŕobit tie mini cokoladky? dakujeem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my budeme mať medovníčky :-)
Odpovedať
ja tiez premyslam nad medovníčkami:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si v botanickej zahrade objednala asi 50 kusov malych sukulentov zasypanych cervenym strkom - pre kazdy par jeden, zabalila som ich do darcekovych krabiciek a aj teraz po 5 rokoch ich mnohi svadobni hostia maju doma, kedze su nenarocne na udrzbu:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala na svadbe take antistresove srdiecka - daju sa stlacat. Striebornym perom som na ne napisala nase mena. Malo to uspech. Kupit sa ale daju iba v obchodoch s darcekmi pre firmy. Tiez som ich vtedy kupovala cez kamaratku zivnostnicku, to ma snad kazdy takeho znameho, takze da sa zohnat. Teraz je na trhu novinka - Chutne kytice. Tato firma ma specialnu ponuku pre svadby, obaluje ovocie v cokolade, je to tiez vyborny darcek pre svadobcanov. Svieze cerstve ovocie v pravej belgickej cokolade, svadobcania budu prekvapeni a velmi si pochutia. Nova ponuka pre nevesty sa prave testuje. Uz teraz je na stranke mnoho krasnych kytic, z ktorych tie mensie urcite budu nezabudnutelny darcek pre Vasich svadobnych hosti.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.svadobnedarceky.eu/6-svado...
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat na stoloch tie male skatulky a v nich nejaky bonbon, predsa pri stoloch budu aj deti,tak nech z toho maju nieco aj oni (prinajhorsom si to odlozia na pamiatku) a na redovom budeme davat vonave usite srdiecka naplnene levandulou :-)
Odpovedať
my budeme mat v organzovych vrecuskach mandle v cukre :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj...no my planujem urobit magnetky s nasimi menami plus este jeden s bojnickym zamokom, predsa len ked budu dvaja, aby nemali take iste :-) a kedze nebudeme mat vela deti, tak som rozmyslala, ze im kupim nejake omalovanky, pastelky a mozno nejaku malu anglicku knizku...aspon sa zabavia na chvilku pocas svadby :)
Odpovedať
ja budem mat krabicku, kora zaroven posluzi ako "stojan" na menovky. Do krabicky pravdepodobne dam pralinky, mandle, alebo nieco podobne :)
Odpovedať
ja budem mat krabicky v tvare rezu z torty, budu ladit k vyzdobe a v nich bude organza a rucne robene mini mydielka...vsetko bude handymade :-) neviem sem vlozit fotku ale poslem ak chcete :-)
Odpovedať
ahoj sperkovo :-) posli mi prosim fotku, ako to vyzera :-) a mozes mi povedat, odkial zozenies tie krabicky? dakujem ;-)
Odpovedať
ja tiež rozmýšľam nad magnetkami - je to asi také najpraktickejšie - hostia to budú mať stále doma ako spomienku.... našla som tiež jednu firmu čo to bude mať v ponuke už budúci týždeň a sú tam krásne návrhy. Vraj cena bude od 0,60 EUR tak uvidíme... ak nie , tak tiež majú mandle v cukre tak budú mandle..:D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte, ja budem mat magnetky s nápisom Ďakujeme, naše mená a dátum svadby. Chcem sa spýtať, poradí mi niekto pls, čo mám dať k tým magnetkám? tiež nejaké mini čokoládky? prosím :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Oriešky v mede máme my.
Odpovedať
ja som davala robit mydielka jedenej sikovnej slecne, su krasne
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali mandle v bielej cokolade-5kusov, ....vraj jedna pro zdraví, dvě pro bohatství, tři pro dlouhý život, čtyři pro hojnost, pět pro štěstí... mali sme ich v celofane ......zaviazane stuhou
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?