Netradičný darček pre hostí

Prosím Vás poradili by ste mi nejaký skvelý nápad...rozmýšľala som pre ženy mini kaktusy len neviem co pre chlapov, či je to hlúposť...?!
Odpovedať
1
2
ahoj,evite,hovori sa,ze komu podarujes kaktus,s tym sa pohadas.tak asi by som si tie kaktusy rozmyslela :(
Odpovedať
Profilova fotka
@rusovlaska37 ale to su len hlupe povery :)) podla mna je to skvely napad :) @evite
Odpovedať
kaktusy nie su zly napad, len ci je to prakticke ... ktora ako do kabelky... ako by si ich davala zabalene? vcera som tu videla velmi dobry napad, susene ovocie s bylinkami v malickych sklenenych poharoch vhodne na pripravu caju :) mne sa to velmi zapacilo ...
Odpovedať
čo tak bielu čokoládu, na ktorej by bola Vaša fotka s nápisom "Ďakujeme"? Teraz nemyslím fotku vytlačenú na obale čokolády, ale jedlými farbami priamo na čokoládke, ktorá by bola v peknej priehľadnej škatuľke. Niečo ako naše čokoládové pohľadnice na fotke nižšie. Zabezpečíme ;)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@levandulaaa strasne to je, prepacte ale ja tu fakt niekedy musim prejavit svoj nazor... @evite ale kaktus este horsi napad na "darcek"
Odpovedať
@evite ak mozem aj ja poradit - kaktus urcite nie :-S presne ako s nim do kabelky, este si niektora roztrhne pancusky ci saty, a aj ked si by ho dala do celofanu s masličkou navrch, podla mna to nie je vhodny darcek :-| inak ja si nemyslim ze je nutne vyrabat/kupovat darceky pre hosti, ale ked uz ano, tak asi by som to riesila nejakou malou sladkosťou s pamätnym napisom na vasu svadbu a inicialmi - ine dekoracne predmety si podla mna hostia nevystavia doma (este tak rodicia). 8-)
Odpovedať
no neviem, dievčatá, ale u nás sa verí, že ktorá pestuje kaktus, tá sa nevydá :) tak neviem, či by to bol vhodný darček... súhlasím s claire767, že nejaké dekoračné predmety typu magnetky a podobne, s Vašou fotografiou a menami si aj tak nikto nevystaví doma a najskôr niekde zapadnú prachom, alebo skončia vyhodené - ako, nechcem Vám tým brať ilúzie, alebo Vás raniť, neznamená to, že by si Vás Vaši hostia nevážili, alebo Vás nemali radi - ale proste, Vaša svadba nebude zrejme jediná, na ktorej sa Vaši hostia za celý život zúčastnia, a väčšina z nás nemá také šťastie, aby mala všetky suveníry a pamiatky kde skladovať ;) mne ako ideálny darček príde nejaká sladkosť - a to teraz nevravím preto, lebo predávam čokolády, ale ako svoj osobný názor človeka, ktorého viac poteší fajna sladkosť než nejaká magnetka, ktorú už ani nemá kde dať :) a na čokoládku sa miesto vždy nájde - v žalúdku :D ;) no a teda, baby, ak by ste niektorá rozmýšľali nad čokoládkami s Vašou fotkou, menami, poďakovaním a podobne, ozvite sa mi ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som raz dostala ako darcek k meninam fakt ze "krásny" čaj :) kedze som to pred tym nepoznala aj ma to pobavilo, v krabicke bola len jedna nie velmi pekna vyšušena gulička a nič viac, myslela som si ze je to fór, no potom bol k tomu papierik ze "vhod ma to vriacej vody a pochutnaj si na mne" no a čo som nevidela ked som to hodila do vriacej vody??? vznikol jasminovy caj, ale ta gulicka sa v tej vode rozvinula do NENORMALNE krásneho kvetu, tak nieco dokonale som necakala ani vo sne... aj mi to bolo luto vypit :) ale aj bol dobry
Odpovedať
Profilova fotka
https://www.youtube.com/watch?v=zK92U... https://www.youtube.com/watch?v=D7b8g... https://www.youtube.com/watch?v=nAUz-... Tak toto je ono, KVITNUCI CAJ :) my ho budeme davať ako darček hosťom
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
AHojte ja budem davat balzam resp.propolisovu mast v malych ozdobnych teglikoch -vlastna vyroba je to naozaj krasne. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@katarinabadz no pokial je to vlastna vyroba tak to musi byt super :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mať svadobné džemíky v malých nádobkách, ktoré sme vyzdobili a napísali venovanie. Vlastnoručne sme ich vyrábali, plnili a balili, samoškou je ovocie - u nás marhule z vlastného stromu :) aký to malo hlas poviem po sobote :-p
Odpovedať
Ahoj, u nas na rozbehli magnetky s vlastnym navrhom
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahoj, my sme sa rozhodli pre malé sklíčka s džemom (domácim) :-) ale zvažovali sme aj levanduľové srdiečka do skrine, alebo malé vrecúška s kávovými zrnkami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nesina. to je krasna flasa.. tvoja tvorba??
Odpovedať
@8mimi8 :) áno, moja tvorba :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@demeterka ja som sa tiez rozhodla pre kvitnuci caj, len velmi neviem ako to zrealizovat ... kazdemu si dala 1 gulku? Do coho si ich balila? Odkial si objednavala a kolko ta to vyslo? Dikes :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali takuto vecicku, vo vnutri kvetinacik semienka kvetu nezabudky a zem na zasadenie.....malo to super uspech vsetkym sa to pacilo....z vonku nasa fotka den datumu...dalo sa vybrat z viacerych nametov a viacerych kvetov....
Odpovedať
@katusa19885 krásne prekrásne, super darček
Odpovedať
Profilova fotka
my sme dávali takéto štipčeky - magnetky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte mna napadli ako darceky pera s vyr. ,,dakujeme" dam to do vrecuska s par cukrikmi ......u nas a u buducich svokrovcoch vzdy chybaju pera :-D ....zda sa mi to prakticke .....
Odpovedať
Profilova fotka
Mna napadlo niečo takéto. Hlavne to prvé ma nadchlo najviac :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@lillyanna ahoj prosim ta kde si si davala vyrabat tie magnetky ???dakuujem
Odpovedať
Profilova fotka
@beam13 my sme ich mali od @lillyanna a mali taký úspech, že mi ešte bude dorábať ;) najlepší darček na svete ♥ odporúčam všetkým dvadsiatimi ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@beam13 napíšem ti do správičky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@evite my sme davali kolaciky stastia s nalepkou kde boli uvedene nase mena, datum svadby a Dakujeme :) brali sme to od najkolaciky.sk, pricom s tou pani co nam to robila sa super komunikovalo, kolaciky boli cerstve a chutne a tie texty vnutri boli mile, na niekoho dokonca aj sedeli (zeby nahoda? :D) ludia si to velmi pochvalovali a pre nas to nebola az taka velka investicia, jeden stal 46centov :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
@lillyanna prosim ta, ako je mozne, ze ti tak pekne stoja? ja ich chcem pouzit ako menovky, ale na stole mi padaju..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?