Svadobné výslužky aj na malej svadbe? Poraďte

Ahojte dievčatá, prosím dajte vedieť, čo msi myslíte..keď je svadba iba pre najbližšiu rodinu a potom zábava pre kamrátov, bude to finálne cca 50 ľudí..Ako to prípadne riešite alebo ste riešili pri takýchto svadbách. Vďaka za názory Pekný aj keď horúci deň !! ;-) :-D
Odpovedať
myslím, že výslužky s koláčikmi daj všetkým
Odpovedať
my sme davali do kazdej rodiny krabicku zakuskov a vinko a este susedovcom a do prace, pritom sme mali malu svadbu 24 ludi ;-)
Odpovedať
My sme mali 60 ludi, davali sme tiez vysluzky + Becherovku vsetkym. Povodne sme mysleli ze rodine dame vacsiu a jednotlivcom alebo paru mensiu krabicku ale pani cukrarka ktora nam vysluzky robila aj balila nemala ine krabice takze vsetci nakoniec dostali rovnako. ;-)
Odpovedať
Ahoj, my sme mali 42 ludi a kazdemu sme dali vysluzku(kolace,zakusky+flasa) Aj keby mame menej ludi aj tak im dame vysluzku.Aj sa to patri,ale aj je to ako take podakovanie,ze s nami prezili nas den ;-)
Odpovedať
ups..som sa sekla, myslela som cca 30 ľudí celkovo.. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme dokopy boli 30-ti, vysluzok sme mali 50 ks (velka krabica kolacikov + 0,5l vodky), hostom sme dali krabicu a flasu kazdemu paru (cca 15 ks) a ostatne sme porozdavali susedom, kolegom, fararovi, priatelom
Odpovedať
..my sme mali na obrade len 4 ľudí z najbližšej rodiny ;-).../viď foto/ ..ostatní boli naši kolegovia z práce..kamaráti...výslužku sme dávali na faru..v pondelok do práce a v deň svadobný ..večer... sme na voľnú zábavu pre 8 ľudí zobrali zákusky+20-ročnú kôstkovicu ;-)
Odpovedať
My budeme mat na svadbe 56 ludi a zopar priatelov pride po 21.00, ale vysluzky robit nebudeme. Zakusky objedname iba pre tento pocet ludi, nieco do roboty a to staci. Posledne 2 roky, co sme boli na svadbach (vacsina v Blave) to bolo tak, ze kto nepozyval na hostinu, doniesol vysluzky a tam, kde sme boli na hostine sa vysluzky nedavali. My to spravime tiez tak. Je to nasa svadba a my si povieme co chceme bez ohladu na to, co vsetko sa musi. Rozhodnite sa ako Vy uznate za vhodne, je to Vas den. :-)
Odpovedať
bobacik..ved prave, ide o nas..lenze, ked sa to tak zvykne :-( ja som bola na takých, kde dávali vždy..pravdu povediac, na malej som nebola este nikdy..
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat tak cca 60 ludi + asi 15 ich pride po 22.00 hod. Vysluzky davame iba tym, ktori su pozvani na celu svatbu, cize tym pred polnocou nie!!
Odpovedať
Zvyky su pekna vec, niektore tiez budeme mat. My sme si povedali, ze je to nas den a urobime to, co uzname za vhodne. Stastie manzelov predsa nezavisi od toho, ci bude vysluzky alebo nie. Chceme aby sa ludia bavili s nami a uzili si tento den. A preto zabezpecime co bude treba. Ziadne stresy, iba zabava.
Odpovedať
Ved aj ja myslim..urcite to nie je naša priorita..len som chcela vediet ako to funguje..
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?