SVADOBNÝ ALKOHOL :)

Baby, chceli by sme dať hosťom (rodinám) ako výslužku fľašu alkoholu so svadobnou etiketou. Nemám však tušenia, odkiaľ zohnať fľaše bez etikety a kde nám tie fľaše naplnia :). Alebo ako sa to vlastne rieši? :)
Odpovedať
@tutinka121 Ahoj, my sme to riešili tak, že sme dali dole pôvodnú etiketu a potom sme tam nalepili svadobnú :-) Je to trošku pracnejšie, ale ide to dole v pohode :-) Kúpili sme si potrebný počet fliaš s alkoholom, resp. s vínom a potom len dáš dole pôvodnú etiketu a nalepíš si svoju akú chceš :-) Jednoduché.
Odpovedať
@pompi1 veď práve :) veľmi pracné :) ale keď nenájdeme inú alternatívu, iné nám neostáva.... :)
Odpovedať
nam vino zohnal majitel restauracie kde sme mali hostinu....flase boli bez etitety,tie mi vyrabalmoj brat a my sme ich tam uz len nalepili....a takisto svokra kupila normalne vino v nejakom vinnom sklepe a tiez bez etikiet...
Odpovedať
@lilyianka to je super :) víno bez etikety som tiež našla... :) pálenku ale nie...chceli by sme slivovicu (bez etikety)... :) nedostatkový tovar asi :D
Odpovedať
ahojte nasla som tu niekde na forach tento link skuste pozriet na tie flase. http://eshop.bricol.sk/kategorie/sklo... :)
Odpovedať
@boredka dakujem :) a nevies nahodou, kto mi tie flase naplni? :) Alkohol, ktory by som na to kupovala v obchode je zbytocne drahy. Niekde som uz pocula, ze ak si to dame naplnit, je to lacnejsie. Treba nam tych flias dost. Chcela by som preto najst co najlacnejsiu alternativu :)
Odpovedať
@tutinka121 to zatial netusim ale ked zistis daj vediet tiez to budem riesit. .tiez sa snazime usetrit kde sa da ...svadba je celkom nakladna zalezitost..inak myslim ze vinarstva ti naflaskuju ak od nich zoberies vinko...ale hovorim v tejto faze este nie som :)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.vydavamsa.sk/kategoria/vys... na nete je toho veľa
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj osobne odporúčam stránku Bricol.sk aj my sme odtiaľ objednávali, len trochu iné fľaše, majú super ceny. čo ja viem vedeli by Ti ich naplniť aj vo vinárstve kde majú sudové vína, aspoň tu u nás sa to dá, vidím, že si z PO určite tam máte aj Vy niečo také :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jéééj a teraz pozerám, že ja Ťa vlastne poznám, nie teda osobne - ale maminku Tvoju :-) Janku spolu sme pracovali v optikeeeee :) aký je svet malý
Odpovedať
@millenna my nechceme nič mini :) a nechceme víno :) chceme fľaše naplnené slivovicou s našou etiketou... :) fľaše máme kúpené,len som chcela vedieť, či sa niekde nedajú zakúpiť demižóny s pálenkou
Odpovedať
@lenkaleanka hej hej :)) mamka akurát spomína :) svet je malý :) a ďakujem za radu... :) neviete, kde by nám fľaše mohli naplniť pálenkou?:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
a kolko alkoholu budete mat a na kolko ludi?
Odpovedať
Profilova fotka
@slavkaplavka3 kolko ludi budes mat ty na svadbe?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?