Doklad o rozvodovom konani

Profilova fotka
K zápisnici potrebujeme krstné listy, vraj sobasny list priateľa, lebo uz bol zenaty a este rozsudok o konani, mate s ntakymto niecim ?? Ten rozsudok nám vydajú na okres. súde? Dakujem
Odpovedať
Ahoj, sobášny list priateľ nepotrebuje, nadobudnutím právoplatnosti rozvodoveho konania stráca platnosť. Potrebuje opeciatkovany rozsudok s datumami platnosti a toto mu vydajú na okresnom súde jeho trvalého bydliska. Vydajú to na počkanie len treba ísť osobne ale tento rozsudok musel prevzat tak ho doma možno nájdete. A ďalšie doklady potrebujete rodný list a občiansky. Krsny list treba iba pri cirkevnom sobáši.
Odpovedať
Profilova fotka
@liliuska Dakujem pekne :-) a vraj potrebuje sobasny, nie preto ze ci mal sobas naozaj na urade? Lebo chceme v kostole
Odpovedať
@sandy23 sobasny vydava matrika a je jedno ci je sobas v kostole. Ak by bol v kostole cirkev ma svoje zaznamy. Ak by sa zenil v kostole by si ho vedeli najst. Normalne by im mal stacit rozsudok, tam je vsetko zapisane a aj pravoplatnost rozsudku co by ho malo zaujimat viac ako neplatny sobasny list. Ak by naozaj ziadali sobasny treba ist na matriku jeho trvaleho pobytu a tam si to vyziadat. Ale mozno by fararovi stacilo cestne prehlasenie ked uz sobasny tvoj snubenec nema.
Odpovedať
Profilova fotka
@liliuska velke dakujem za info
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?