Vybavovanie svadby so Španielom. Čo všetko ma čaká?

Profilova fotka
Ahojte, je tu niekto kto si berie spaniela? Alebo uz ma po? Ake vybavovacky ma cakaju, je to zlozite?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahojky, no ja si beriem v auguste Spaniela v Bratislave, no a odporucila by som ti pustit sa uz do papierovaciek, lebo je toho dost. Odkial je tvoj nastavajuci a zijete v España?
Odpovedať
Profilova fotka
je tu množstvo tém na svadbu s cudzincom a ohľadne dokladov napr. http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... ........... myslím, že so Šapenielom je to aktuálne guiri :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozeram ze termin mate az v 2009? Tak to mas este kopu casu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Guiri, zijeme tu v spanielsku. Svadba bude v roku 2009. Zaujimam sa uz teraz, lebo domov pojdem v oktobri a v roku 2008 uz iba raz. Cize co sa tyka vybavovaciek na Slovensku, vsetko co sa mozem opytat uz tento rok sa chcem informovat a mat jasno. Ty kde zijes?
Odpovedať
Profilova fotka
a bonzla som ťa neksoro, guiri :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No vidim vidim, ze si tu vo fore dost aktivna, ako to mas s pripravami?
Odpovedať
Profilova fotka
Standy, my sme v Barcelone. Ak by si bola niekde tu pobliz, tak by sme sa mohli stretnut, pochopitelne ak nie si niekde na Costa de Sol alebo podobne.
Odpovedať
Profilova fotka
Guiri, ak ta to nebude obtazovat, z domu ti napisem na internu postu (doma mi nefunguje forum, neviem preco)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja byvam v Benicarlo - Peniscola ak ti to nieco hovori. Ale mozno tento vykend pojdeme do Barcelony, alebo na dalsi. Ak chces tak si vymenime cisla a bolo by super stretnut sa.
Odpovedať
Profilova fotka
to guiri: vo fóre aktívna, v prípravách nie :-) , ešte nemáme koooopu vecí, len v robote sa občas nudím :-D, veď napíš IP, ako stojíš ty....
Odpovedať
Profilova fotka
mi profe se esta enfadando, que no estoy atenta en la clase
Odpovedať
Profilova fotka
Standy: Que parlas també català? Ale teraz uz pekne po slovensky, Benicarlo poznam velmi dobre lebo odtial su traja nasi naj kamosi, mozno ich aj budes poznat lebo tam sa kazdy pozna s kazdym...Sorry, styria su vlastne! Napisem ti do IP, tak mozno zistime ci mame spol. znamych. Oj, akurat premyslam nad chladenou orxatou!Tu v BCN je dnes sviatok, takze mame volno a uzivame si slniecka. Ty ako vidim si v skole, no tak to ti nezavidim. No, napis mi teda do IP.Hasta pronto.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Pavianica: no, s mojimi priprvami je to dost bieda, napisem ti do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
Prepacte, len mi to niekedy ujde - hovorit, alebo pisat v spanielstine
Odpovedať
Profilova fotka
Pre Guiri, dnes ti napisem do IP (ak to stihnem), do tej BAR nejdem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Viete niekto nieco o Guiri? Od svadby nedala o sebe znat. Ak ma niekto jej e-mailovu adresu, prosim, posli mi ju do ID. Dik
Odpovedať
Ahojte aj ja si budem brat spaniela, ale zijeme v Uk, no a svadbu planujeme na rok 2009. napiste ak mate nejake skusenosti prosiiiim!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahoj Luciita, ako sa mas? Na ktory datum planujes svadbu?
Odpovedať
Ahojte dievcata, Ja si beriem spaniela, teda katalanca 9. augusta tohto roku na slovensku, teda presnejsie v Kosiciach. Pripravy su uz v plnom prude...saty a topanky mam uz objednane, kostol, restauraciu a hotel pre jeho rodinu tiez...Vlastne mi chybaju uz len papiere. Akurat dnes mi volali ze mam uz vybaveny jeho rodny list.. Tych vybavovaciek je teda dost...a vsetky dokumenty musia mat apostille...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Lucero, tak vitaj v klube. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Lucero, tak ako pokracuju pripravy? Dufam, ze vsetko o.k. Tak uz tu mame krasne slniecko, (myslim, ze pojden na plaz). Mimochodom, potom by som ta poprosila keby si mi napisala, ake papiere to vlastne potrebujem. (Proste vsetky co si vybavovala, aby som si to usporiadala). Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Este ma prave napadlo, Lucero ako to ides riesit s priezviskom? Ak to nechces pisat tu, napis mi do IP.
Odpovedať
Ahoj standy, konecne som sa sem dostala... tak predbezny datum mame 08.08.09, na nase 3 vyrocie. Momentalne vsetky pripravy akosi stagnuju, asi je vazne skoro, ale predbezne rezervacie a tak uz su.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Luciita, Ja som tiez chcela mat daky datum v auguste. Ale kedze moja kamoska (a zaroven aj byvala sefka,) ma otvoreny podnik, urcila som datum na 10. 10. 2009, aby som ju na tej svadbe mala. Ale som aj rada, je to take kludnejsie obdobie a ak by bolo v auguste teplo asi by som to nezniesla. Co sa tyka vyrocia, my budeme mat 5 vyrocie mesiac pred svadbou. Boze ako ten cas leti. A co sa tyka priprav, ja rozmyslam pomaly nad vsetkym, a chystam sa napisat majitelke hotela, ze ci uz mam zajednat salu? (Dohodli sme sa ze v juli, auguste, by uz bolo na case, takze sa jej uz idem pre istotu ozvat a radsej to zajednam skor). No a chcem sa pustit do oznameni, ale zatial hlavne pre spanielsku stranu. Lebo im ich chceme dat v oktobri, novembri tohto roku. (Aby si mohli kupit letenky dopredu a lacnejsie). No a take drobnosti. Tak asi tolko, bezim, lebo ideme do kina. Napis, mi co uz mas ty zajednane, alebo pripravene. Ahoj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Luciita, napis mi kedy asi tak budes (alebo mozes) byt na nete. Ak sa mi bude dat, tak pokecame. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Luciita, Lucero, kde ste? Uz ste tu dlho neboli!?
Odpovedať
Haloo Standy, akurat som sa sem dostala!! Vacsinou som na nete cez den, ked sa nudim v robote, tak sa zabavam na nete :-) . Boze dnes rano som sa o 2 zobudila a neviem co ma napadlo rozmyslat o svadbe no a tak som sa vystresovala ze som uz ani do rana nezaspala!!! Uz mi asi sibe... Vies co s tymi oznameniami mi ani nehovor, mne priatel zahlasil, ze by ich chcel odovzdavat uz v january! no ale to je potrebne mat uz vsetko vybavene no nie? Ako to mam stihnut? Som rozmyslala ze spanielske necham na neho nech ich tlacia v spaniesku a slovenske si zariadim ja, no a tie angl, ty az tak vela nebude tak to sa poriesi...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Luciita, je fajn ze si sa ozvala. Ja idem, alebo lepsie povedane, chcem davat pozvania, v oktobri, v novembri tohto roku, ale neuvediem tam hodinu svadby, pretoze ju este neviem, alebo tam dam taku aku by som chcela mat, a ak to zmenim tak to oznamim. V spanielsku sa nevolaju oznamenie ale pozvanky, pretoze tu das tie karticky, tym ktorych chces pozvat a tym co ich chces iba oznamit im to vacsinou povedia ustne. U nas nie, tak prilozis karticku ze su pozvani ku stolu a ti co ju nemaju vedia, ze nejdu. Idem, musim ist do roboty, ozvem sa potom. :-)
Odpovedať
No ved to mi bolo divne, lebo ked som drahemu vysvetlovala ze potrebujem aj oznamenia aj pozvanky tak na mna kukal ako na blazna ze to vypravam! :-D To vazne ich ides davat tak skoro? Vsak to do roka aj zabudnu ze boli na nejaku svadbu pozvany!!! Ja vazne neviem... no ale aj ja mam stretko v hoteli na konci juna, tak uvidim co tetula povie a ci bude uz chciet aj prasule...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?