Ako zapojiť detských družbov a družičky do svadby?

Profilova fotka
Družičky a Družbovia sú u mňa deti sestry a brata (6,7,8,9rokov)2dievčatá a 2chlapci. 1:Všimla som si že pri zbieraní prispenia do vienka by mala recitovat družička, viete mi poradiť aj niake detské basnicky? 2:Ako ich zapojiť viac do svadby? (Nejaké hry,básne niečo) 3:aký darček pre ne?
Odpovedať
Profilova fotka
@zoraz Ja viem poradit len na otazku cislo 3 - ake darceky pre male druzicky, vela dievcatiek byt druzickou preziva pomaly ako nevesta byt nevestou :-D Ja mam tri dievcatka 6,7 a 9, a maleho nununu, ktory bude mat 21 mesiacov. Pre dievcatka sa da obecne vymysliet viac veci ako pre chlapcov, ja chcem aby sa moje krasky citili vynimocne, takze kazda dostane 'specialnu' pozvanku prave pre nu s tym, ze ju straaaaasne potrebujem a neviem si svadbu bez jej 'pomoci' predstavit, lebo nie je nad to dat im pocit, ze su vynimocne :D Super je aj tabulka, na ktorej mozu odpocitavat kolko dni zostava do svadby. Co sa tyka darcekov videla som davat retiazky s priveskom kvetinky (akoze na pamiatku), kvetovane naramky, krabicky alebo tasky, do ktorych mozes dat milion drobnosti, ktore budu v ten den hrozne potrebovat :D ako balzam na pery, male zrkadielka, sponky do vlasov, male cokoladky, bublifuk...
Odpovedať
@zoraz basnicka? to som teda este nepocula, ze by sa nieco hovorilo pri vyberani, tam myslim len starejsi, alebo DJ vyzve ludi, aby si zatancovali so zenichm a nevestou. A inak deti by som nenechala vyberat peniaze, nejako sa mi to nezda az take vhodne. Myslim, ze deti sa do svadby zapoja aj same, nemusis pre ne nic vymyslat, max par balonikov. aj tak buddu stale behat za nevestou 8-) Pripadne ich pri krajani torty mozes poverit ulohou roznasania tanierikov.
Odpovedať
a co sa tyka darcekov, ja som davala malym dievcatkam take nazehlovacie kamienky do vlasov, ktore som povodne planovala mat aj ja vo vlasoch, nieco tame male, co bude mat aj nevesta, aby sa dievcata citili ze sa jej v niecom podobaju. A chlapcom sme mensim davali auticka na zotrvacnik a väčším rybičku. Ta tabulka s odratavanim dni sa mi zda vyborny napad.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem dakujem A co chalanom?
Odpovedať
Profilova fotka
@petersdottir kde sa to dá zohnať
Odpovedať
Profilova fotka
@petersdottir nad tými náramkami aj ja rozmýšľam pre družičky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?