Čo dať ako darček do krabíc pre družičky a svedka?

Ahojte žienky:) mám dilemu:D chcela by som urobiť tzv.,,družičkovské" krabičky. Len neviem čo presne by som do nich mohla dať:už mám nejakú predstavu, ale inšpirácie od Vás ma veľmi potešia: ;-) 1.krabička-bratovi (19r.) pôjde mi za svedka 2.krabička-sestre (15r.) ,,družička" 3.krabička-sestre môjho chlapa (31r.)-pôjde mu za svedkyňu 4.krabička-bratranec a jeho priateľka (22r. + 20r.) -niečo ako moderátori...čiže nám pomôžu s organizáciou na svadbe.. vopred ďakujem za každý návrh, radu, inšpiráciu:) a keby ste pridali aj nejaké foto bola by som vám nesmieme zaviazaná:) ;-) ♥♥♥
Odpovedať
Profilova fotka
@mey8 môj svedok dostal šálku s jeho menom, parfém, kartičku s našim svadobným motívom, kde vo vnútri bolo napísané aký je pre mňa dôležitý a či mi pôjde za svedka :-) družičky: šálky s našim svadobným motívom, štrasové náušničky a vanilková vonná sviečka :-) a každej klasicky kartička so svadobným motívom s otázkou, či budú mojimi družičkami :-) zo šálok som absolútne nadšená - kúpila som v Pepcu obyčajné biele a jedna pani mi na ne krásne namaľovala náš vzor a každej zvlášť "Najlepšia družička ... (ich mená)" :-) večer pridám fotky :-)
Odpovedať
Ahoj, posielam zopár inšpirácií
Odpovedať
Profilova fotka
@cikitka18 to su ake super inspiracie, skoda ze uz mam po svadbe. Ja som nic taketo druzickam nedavala
Odpovedať
@lubka_hubka nie si sama, ani ja som nic taketo druzickam nekupovala
Odpovedať
@cikitka18 tak tie listove kabelky su pecka!
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mňa si družičky určite niečo zaslužia pokial ti pomáhaju minimálne ako pomáhali mne :) Zorganizovala som pre ne retro fotenie..resp taku rozlučkovu párty, z k torej maju skvele fotky:)šaty makeup učesy.. super babinec a k tomu som im darovala....´ vešiaky na kt som čo to namalovala, zápisník s perom, taku kartičku kde som každej osobne napísala zvlášť na jej osobu niečo..plus som dopísala pikošku napr v čom vynika alebo nejaký spoločný zážitok , k tomu dostali kvetinovu čelenku a este som tam pribalila lízatkové prstene :)) akoze v zmysle vezmeš si ma? " resp. staneš sa mojou družičkou..ja som mala snubák tak ony mali odomna cukrové....celenky aj prstienky sme vvyuzili a zlízali na svadobnom fotení :) Urcite to odcenili...hlavne to fotenie bolo super....!
Odpovedať
Profilova fotka
@megyyyy toto s tymi cukrikovymi prstenmi je super. Pokial sa podielaju druzicky na svadbe, ze pomahaju, tak urcite aspon maju pozornost :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa zase tie tapky brutalne lubia!!
Odpovedať
Profilova fotka
Babule všetky tie nápady sú super, nevedela by som čo vybrať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa tie vešiaky strašne páčia, ale vlastne všetko sú super nápady na darčeky pre družičky:-) Aspoň nad týmto nebudem musieť toľko rozmýšľať keď ste baby dali také super návrhy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby a to každá ste dávali ešte aj darček družičkám? O tom akosi prvý krát počujem a nerátala som s tým že ešte aj to sa kupuje
Odpovedať
Profilova fotka
Baby Ja som im dala taku peknu krabicku v ktorej Mali tricko Na svadobny den, mini huberta, taky akoby "ligotajuci prach" Na telo v spreji, Odkaz/podakovanie) a balicek prvej pomoci Na nedelu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@gitkamargita tak to si ma potesila ze nie som sama:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@chris131313 balicek prvej pomoci, to je super ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mna najviac zaujali tie cukriky, ak raz budem mat svadbu tak pravdepodobne to dam mojim krasnym druzickam ;-)
Odpovedať
A nestačilo by pre niekoho možno obyčajné, ale o to úprimnejšie "ďakujem" namiesto toho trápneho opičenia sa po angloamerických zvykoch ? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ammi jajaaaj, nezabolelo nas to, Neviem preco by to hned malo byt opicenie. Polka svadby Je nepotrebnost a co. :-) Myslim, Ze Je to prave o tych malickostiach a malych prekvapeniach.
Odpovedať
Profilova fotka
@chris131313 tricka si ake im davala? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nicholka no, kupila som take tielka Ako Keby Resp tricka bez rukavov uplne bez nicoho a Na Tom som im nazehlila tie napisy, ktore som kupila Na amazone. Uplne Za facku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@megyyyy kde si zohnala tie lizatkove prstene ? to je super napad dakujeeem
Odpovedať
Profilova fotka
@smelka_ivanelka to ešte minuly rok v Tigri...vo Viedni..ale už je aj v Ba ten obchod
Odpovedať
@smelka_ivanelka ja som tie prstene zohnala v KIKu, skus aj tam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mojim druzickam som len podakovala a oni vedia co pre mna znamenaju a ziadny darcek som im nedavala. Oni vedia ze svadba je drahy spaz a este minat peniaze na ich darceky nato by mi uz vazne nevystalo, ale oni to pochopili
Odpovedať
Profilova fotka
Nevesticky ja si tiez myslim ze by stacilo aj obycajne dakujem, ze druzicky si nepotrpia aby dostali nejaky darcek aj ked viem ze to urcite potesi taky darcek
Odpovedať
Profilova fotka
@dagmarinocka nepotrpia si, ale ja som chcela, aby mali nejakú spomienku - dokopy ma darčeky pre všetky 4 moje kočky vyšli 20cku, čo je smiešny peniaz - nie sú to žiadne horibilne drahé veci, len drobnosti na pamiatku a aby vedeli, že mi na nich záleží :-) za maľovnie šálok som kočke dala 10 € (5 ju vyšiel materiál a zase za to, koľko by som sa s tým natrápila sama a ešte by to aj nijako nevyzeralo mi to stálo) a nakúpiť tie šálky, náušničky a vonné sviečky za pár eur - tak to bolo vážne minimum pre mňa... a potom zase - bolo by mi asi hold kus nepríjemné podostávať od nich kopec darčekov a svadobných darov a nič pre ne nemať... neviem... osobne radšej obdarúvam, než som obdarovaná :-D
Odpovedať
@zuzu108 ja som presne taká istá:) :D a v konečnom dôsledku obdarovať tých ktorých milujeme je maličkosť a vtedy sa na peniaze nepozerám... len na radosť v ich očiach a na to nadšenie:) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mey8 presne si to vystihla :-) zatiaľ som dala "družikrabičku" len sestre, ktorá sa jej fakt že potešila :-) a dostala som od nej svadobnú cestu! kokšo, keby som v tej chvíli pre ňu nič nemala, asi by som sa prepadla pod zem od hanby :-D a okrem toho, ten pocit, keď niekoho môžem obdarovať a urobiť mu radosť - to je na nezaplatenie... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem davat taketo krabicky :) http://www.mojasvadba.sk/shops/cokola...
Odpovedať
Profilova fotka
@nikus296 jéééj to je úžasné tie krabičky ;-)
Odpovedať
@lubka_hubka ;-) a urcite nie sme len my dve ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?