Darcek pre druzicku

Profilova fotka
buduce nevesty :-) prosim vas poradte mi nieco prakticke a mile pre moje druzicky... budem mat rozlucku so slobodou kde som spojila moje sesternice.. kamosky z vysky.. kamosky zo strednej a este kamosky z mesta kde byvam :D cize dokopy to bude cca 15 dievcat.. tieto vsetky budu aj na svadbe... nazvali sme to akoze to budu vsetko druzicky ale samozrejme bude niekto urceny kto sa bude aj naozaj starat o nejake veci.. ale moj problem spociva v tom ... ze kedze oni mi organizuju moju rozlucku a pripravuju to aby som bola prekvapena tak by som im chcela dat aj ja nejaky pekny mily maly darcek .. hlavne cenovo vhodny kedze ich je az tolko... viete mi poradit co by sa take mohlo hodit pre rozne typy tolkych zien? :D dakujem x-) |-|
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@svadobcan23 to je celkom dobry napad :-) dakujem
Odpovedať
To je super nápad. Pouvažujem aj ja nad niečím takým :-) Náhodou čo sa dáva družičkám na svadbe? mužom pierka, síce niekto už dáva tie mašličky všetkým. Viem že družičkám bu´d náramky, čo sa mi vôbec nepáči, keďže sa tým pokazí outfit, ani ja som to nemala na svadbe na ruke alebo kytičky, ale tie sú zas drahšie na to aby som každej dávala. Poradíte niečo čo sa dáva mladým ženám?
Odpovedať
@barbief ohľadne náramkov - ani toto by sa Vám nepáčilo http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend...
Odpovedať
Ja budem dávať biele perličkové náramky družičkám. Kúpila som ich na ebay za smiešne peniaze a tak som nemala veľké očakávania, ale keď prišli, tak som si povedala, že to bola skvelá kúpa. Vyzerajú naozaj krásne. Ostanú im na pamiatku a ktie, ktoré nosia bižutériu, ho aj vynosia, takže aj praktické. :-)
Odpovedať
@majkazgurunu nepošleš mi tu prosím fotku ako vyzerajú? neviem, ale tie náramky, každá bude mať iné šaty a nie každému by sa to hodilo... Ja som mala škaredé tak asi to ma odradilo a dala som si do kabelky....chystám sa to dať okolo krku mojej mačke, keď príde ten deň D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babulky:) Alebo mozte dat svojim druzickam nieco originalne,hand made :) Ja vyrabam napr mydla kokosove su s kokosom a kokosovym olejom a su peelingove,alebo levandulove,kavove,pomarancove,s lupienkami ibisteka a rozne ine. Alebo robim take male darcekove krabicky,v ktorych je mydielko,zapisnicek vytvoreny scrapbooking metodou,alebo nausnice,hand made balzam na pery,ktory krasne vonia a je nature:) Jednoducho co si vyberiete a ako si to nakombinujete:) Zavisi od poctu druziciek:) Ale je to nieco na sposob lady boxu,a ze to potesi kazdu zenu:)
Odpovedať
Profilova fotka
@barborka_b pokojne mi napiste ak by ste mali zaujem :)
Odpovedať
@barbief Mozno naozaj zalezi od toho, ci to chces na zavesenie, na ruku, na pamiatku.....teraz si jedna nevesticka dala od nas robit male srdiecka.
Odpovedať
@barbief večer odfotím a hodím tu foto
Odpovedať
@majkazgurunu ahoj, bola by is tak dobrá a hodila sem fotku? :-) alebo link odkiaľ si to kupovala. Dík
Odpovedať
@barbief prepáč, som na dovolenke. Posielam, ale je to fotené teraz večer, tak prepáč za slabú kvalitu. :(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
http://svadba-info.sk/svadobny-dar/da...
Odpovedať
Profilova fotka
zrkadielko, mydlo, lesk na pery, bižutka... toto plánujem ja
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?