Musí farba výzdoby ladiť s farbou šiat družičiek?

Profilova fotka
Ahojte :) chcela som sa opýtať, či farba výzdoby musí ladiť s farbou šiat, kt. budú mať družičky? Výzdoba bude pravdepodobne bielo-čierno-bordová a šaty družičiek levanduľové. Ďakujem za názory :)
Odpovedať
Bolo by to pekné keby to ladilo a podľa kombinácie ktorú píšeš sa hodiť nebude určite, ale všetko to záleží od tvojho vkusu.
Odpovedať
Profilova fotka
ja si tiez myslim, ze by mali ladit. Alebo teda aspon sa nebit. Ta levandulova by sa velmi bila s tvojou kombinacou. Skus mozno svetlejsie odtiene bordovej.
Odpovedať
Profilova fotka
@timejka30 mali by ladit
Odpovedať
Profilova fotka
@timejka30 nikde to nie je napisane ze to musi ladit ale osobne si myslim ze je to krajsie ked to ladi
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem vám :) pekný deň
Odpovedať
Jedna moja druzicka mala biele saty so zlatym, druha modre,a vyzdoba bola bezova s pastelovymi farbami.nikto neriesil ci ladia, ci nie.
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna nie ... bolo by to pekne ale ak sa dohdnu na inej farbe tak preco nie ... ja by som bola pristupna ... jasom mala zlatu farbu akeby sa druzicky mali zladit asi by mali problem ... podla mna
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
podla mna nie ano je to pekne....ale nie kazdemu sa hodico mne sa paci a tak nevh si vsetky štyri vyberu ake chcu saty a akej farby ☺
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Myslím si, že tá levandulová farba by nebola až tak zlá. Ale keby sa mám rozhodnúť ja, tak by som skúsila dať šaty v bordovej farbe.
Odpovedať
No zase nech to nieje, že úplne nezladiteľné . My si napríklad na farbách dávame záležať, ale to je každého vec . myslím si, že ak dáš fialovú výzdobu a zelené šaty tak to nerob, tooo nebude ladiť, ale keby dáš slabo ružové šaty a slabo fialovú výzdobu, tak stým nič nepokazíš. treba sa s tým trochu pohrať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?