Prvý družba a prvá družička nemôžu byť pár. Je to tak?

počula som že prvý družba a prvá družička nemožu byť pár, lebo pred oltárom možu stáť spolu len raz a to na svojej svadbe. že sa možu rozísť. naši potencionálni družbovia spolu chodia 5 rokov. tak ako to s touto poverou vlastne je?
Odpovedať
Profilova fotka
@marienka26 ja mám za to, že družbovia spolu pred oltárom nestoja - iba snúbenci a za nimi svedkova, nie? Alebo sú u vás nejaké iné zvyky?
Odpovedať
u nás sú družba a družička aj svedkovia :-)
Odpovedať
Ako pise mika251 aj u nas snubenci a svedkovia. Ale aj tak vsak kakat na povery. Hadam zijeme v 21 storoci. Cierna macka smolu neprinasa, piatok 13 som nikdy nemala vacsiu smolu ako inokedy, s byvalim som sa furt hadala aj ked som si poskrabala nos, atd, atd.
Odpovedať
Na ziadne povery neverim co sa ma stat sa stane bez ohladu na povery.....to je ako aj povery pri detoch ziadna vybavicka pred narodenim, a podobne hovadiny,....ako pise @rheuska keby cierna macka kt. skrizi cestu ma smolu prinasat tak ju mam nonstop, v piatok 13 sa mi nikdy nic zle nestalo, cosom rozbila zrkadiel tak by som mala smolu do konca zivota....
Odpovedať
Profilova fotka
Je to nezlúčiteľné ...stáť pred oltárom, teda pred Všemohúcim Bohom a zároveň veriť na povery...buď jedno alebo druhé...načo je to "pred oltárom", keď verím klamstvám...
Odpovedať
Nikdy som nad tým nepremýšľala, my sme mali svedkov, čo sa videli asi tak druhý krát v živote a družička s družbom...medzi nimi je to komplikované, oficiálne spolu nie sú, ale družička chytila kytičku a družba podväzok takže neviem :-) možno nás čochvíla prekvapia :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@marienka26 ja osobne neverim na taketo kraviny a povery :D :D
Odpovedať
pred oltárom stoja všetci svadoobčania, aj farár, aj všetci čo sú v kostole... čo teraz? :O
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
@kamanima no, veď sedí vec... po svadbe sa všetci rozídu.... každý svojou cestou domov.. :-)
Odpovedať
neviem, no ako tak vidim, tie povery netreba brat moc vazne. podla mna sa nic nestane ak pojdu ako druzbovia spolu
Odpovedať
Tak to mam pekne vyhliadky do manzelstva. My s manzelom sme boli rok pred nasou svadbou hlavnymi druzbami na sestrinej svadbe :-) :-) :-)
Odpovedať
https://emefka.sk/najhlupejsie-a-naja... ČO? :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Sama ste si odpovedali, ze je to povera.
Odpovedať
Profilova fotka
tak ti poviem, pokiaľ to nevadí, konkrétne im dvom, tak je to v poriadku :-D ..je to iba povera a ako my radi vravíme - čo znamená, keď ti cestu skríži čierna mačka? Jedine to, že niekam ide 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?