Rada - Šaty pre družičky

Nevestičky potrebujem radu :-) Budeme mať tri družičky a rozhodla som sa ,aby si každá vybrala ake chce mať šaty, farbu vyberiem ja a dáme šaty ušiť. problém však nastal, baby mi poslali fotky, len fakt neviem akú vhodnú farbu zvoliť. Raďte mi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A akej farby bude vyzdoba????
Odpovedať
@januskaamirusko vyzdoba bude fialovo biela, fialova taka silna slivková ...Len tie dlhe saty si neviem predstavit fialove, podla mna :-/
Odpovedať
Profilova fotka
@kristina2803 fialová vo mne evokuje smútok nakolko sa táto farba dáva aj v kostoloch počas postu... Osobne som si raz skúšala spolocenske fialove a pridala mi ta farba veľmi na veku no každému sa páči iné skús sa poradiť s druzickami nájdete určite nieco vhodne :-)
Odpovedať
@januskaamirusko Vo vyzdboe sme to dobre nakombinovali aj so svadobnou agenturou , farbu baby nechavaju namna , preto sa radím :-)
Odpovedať
čierne určite nie, biele nie, zelené sú ako z operačnej sály, tak zostávajú ružové
Odpovedať
Profilova fotka
@petrana01 Ružové sú pekné, osobne by som volila tie, alebo je tu ešte možnosť červených :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
Profilova fotka
v septembri som bola za družičku, mala som koralovoružové dlhé spločenky :) všetkým sa to páčilo - i napriek tomu, že výzdoba bola žlto biela, teda som k výzdobe vôbec neladila... :D myslím, že družičky by mali mať prísny zákaz len na biele a čierne - ja osobne ešte zakážem červené, keďže také chcem popolnočné :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?