Šaty pre družičky

Profilova fotka
Baby ako riesite saty pre druzicky....kupujete, sijete...platite im za ne alebo ako to mate zariesene?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
to je dobra otazka, najradsej by som im kupila saty, alebo zaplatila aspon polovicu, len sa bojim, ze budu ohrnat nos. Jedna stale chodi v ciernom a druha zase oblubuje saty a la siroky opasok. Mozem sa spolahnut iba na hlavnu druzicku, ze pride na svadbu ako sa patri. Asi budem musiet este zasadnut s rodinou.
Odpovedať
ja som kockam chcela satocky kupit. nechala som to uplne na ne. nech sa dohodnu. ale nedohodli sa. preto som pre pokoj pred svadbou a tiez z ucty k priatelkam velke druzicky zrusila. takto su pokojne, oblecu si to, co sa kazdej paci a ziadna sa nemusi citit urazena alebo nespokojna. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby,ako si to vybavite,tak to budete mat :-) U nás sesterka dostala nápad s rovnakými šatami, ja som sa spytala ostatných, čo si o tom myslia, či by s tým súhlasili, či sa im páči farba, atd. Výsledok- osem družiciek v rovnakej farbe šiat, len inych strihov a vyzeralo to uuuuzasne :-D Odporúčam to, ta namaha stojí za to.
Odpovedať
Profilova fotka
No ja budem mať dve družičky a rozhodla som sa, že im zaplatím požičanie šiat. Tak som ich zobrala do jedného svadobného salónu nech si vyberú, s jednou boli trošku problémy, ale nakoniec si vybrali a sú spokojné.
Odpovedať
Baby, ja budem mat len dve male druzicky -11rocna a 9 rocna. Chcem im dat usit saty, len neviem co budu tie baby ako druzicky robit??? AJ nieco nesu pred nami do kostola???alebo v com je pointa? :-|
Odpovedať
my sme šaty družičkam kúpili, boli v ružovej farbe, no nádhera :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
moje druzicky budu len 2 moja a priatelova sestra ta moja ma 24 a jeho 15 no tak to bude aby som im vybrala nieco hlavne moja sestra je discofil :-N a ja chcem boho svadbu tak snad ale asi im ich kupim sak su len dve ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
moj nazor ;) http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/nos...
Odpovedať
Profilova fotka
Sesternica dala družičkám šaty ušiť a zaplatila každej polovičku... našťastie všetky súhlasili :-D A myslím že to vyzeralo super...
Odpovedať
Babuľky nemáte tip na nejaké pekné modré šaty pre družičku? :-) Už som toho pozerala celkom dosť a zatiaľ ma žiadne neoslovili :-/
Odpovedať
@nedielka no ja mam take male druzicky len "na okrasu"- ostatne, vekovo mne rovnake mi pomahaju s vyzdobou, pripravami. Aj hadzanie kytice vzniklo preto, aby sa druzicky - slobodne dievcata ukazali v popredi a chytali kyticu. Aby si tak nasli potencionalnych napadnikov. Az po tomto zisteni sa mi idea hadzanie kytice skutocne zapacila :D
Odpovedať
noo...čo tieto? http://sk.dressfirst.com/A-Line-Princ... :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som svojim družičkám (dve sestry a najlepšia kamoška) jednoducho oznámila, že chcem, aby mali rovnaké šaty, teda farbu a materiál. Majú rok čas si nájsť strih šiat, ktorý sa im páči, kúpime látku a pôjdeme dať ušiť. Tým pádom budú mať rovnakú farbu aj materiál, avšak strih bude rôzny podľa toho, ako sa ktorej páči a pristane jej. Lebo postavou sú všetky tri úplne odlišné. Ešte neviem, ako to spravíme s platením, ale som ochotná im tak polovicu prispieť, keďže aj ony sú ochotné splniť mi moje prianie a byť takmer rovnaké. A ešte mám v pláne využiť pani krajčírku a dať si u nej ušiť a popolnočné biele :D
Odpovedať
najlepšie riešenie rozumné:D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mojim trom druzickam objednala saty z JJsHouse.com , mam svadbu v lete, preto sme volili bielo-ruzove minisaty a uz sa nemozem dockat kedy v nich vsetky tri uvidim :-)) plus mam dve male dievcatka, kupila som uplne obycajne biele saty s ttylovou suknou a kamoska krajcirka podsila pod biely tyl ruzovy tyl, ktore zo siat urobili nadherne princeznovske bohate saty :-) vsetko som platila ja. Myslim si, ze druzicka by si mala vzdy uvedomit, ze ako svadobny dar by si mala minimaaalne preplatit investiciu za saty a za miesto na svadbe..
Odpovedať
@svaaadbaa neviem či ten link bol určený mne, ale tie šaty sú bomba! :-) chcela som také cez jedno rameno, ale myslela som, že to nebude dobre vyzerať :-) ešte prekonzultujem s nevestou a objednávam :-)
Odpovedať
noo to som rada že sa ti páčia :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@blondiee83 ahoj.. vieš mi poslať spoločnú fotku družičiek - ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat 3druzicky(moje 2sestry a sestra mojho nastavajuceho).povedala som im,ze chcem aby mali rovnake saty,tak im to zaplatim..jedna z nich frflala,ale nakoniec sa vsetkym trom pacia tie iste saty,takze su spokojne a aj ja....povedala som im,ze im dam na saty 200 eur a 3saty,co si vybrali stola 240,tak povedali,ze na tych 40 e sa zlozia...happyend:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bambula271 a co keby si si pozrela u mna v albume???? :-)
Odpovedať
@jinx23 no ti poviem u nas vybera nevesta a platia druzicky ..... ked je to $$$$ svadba tak samozrejne plati nevesta.... :)))) Musim sa priznat ja som bola Hlavna druzicka a vobec mi ale nevyhoval typ siat co vybrala nevesta.... RUZOVE OCH>>>> bez ramienka .... ja zial bez ramineka nemozem..... ona na to nebrala ohlad same hadky boli len :((( nakoniec som si sama kupila ine saty ale ten stres nestal za to :(( ja osobne by som robila ako @blondiee83 zobrat baby rovnaka farba a srih nech si kazdy vyberie sam.... je to velmi dobry n apad !!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala tri kamosky oblecene rovnako - podarilo sa zohnat saty v H&M ktore si platili samy, ja som im zaplatila ozdoby do vlasov a nasledne kadernicku + vizazistku. Ked som isla predtym za druzicku ja, tiez som si saty zaplatila sama (potom sa mi ich tu podarilo predat).
Odpovedať
Profilova fotka
@jinx23 my sme boli dve a chceli sme anticky strih ale nevesta nechcela tak sme si nakoniec same kupili saty v bonprixe, kludne si pozri moj album pribeh jednych siat, boli sice trosku infantilne ale nahodou na fotkach to vyzera fajn :-) nevesta nam kupila brosnu do vlasov a kabelku.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja budem mať 3 alebo 4družičky oblečené rovnako :) . Kúpime látku v rovnakej farbe, a dáme si ušiť. Strih budú mať odlišné, lebo postavy majú úplne iné. A ja im vyplatím látku a oni krajčírku :) Som veľmi šťastná, že všetky súhlasili!!! :-) Budú krásne vyzerať! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moje skvele druzicky sami navrhli rovnake saty, povodne som im navrhla, ze by mohli mat nieco (napriklad vencek), co by ich spajalo a nakoniec sa rozhodli pre spolocne saty -aj farebne aj strihovo a boli dokonale.. A nedovolili mi prispiet ani centom, kotuhy jedny :-) a co je najlepsie, saty som si spolu s nimi objednala aj ja :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Ja chcem mat tiež družičky v rovnakých šatách .. som ochotná im ich kúpiť . chcem aby boli rovnáke na obrade potom ked chcú sa môžu na hostinu prezliecť :) .. budeme spokojne všetky :)
Odpovedať
tak jednu pridám aj ja
Odpovedať
Moja družička si vyberala šaty sama. Jednak preto, že sama najlepšie vie v čom sa cíti dobre a jednak preto, že som si nechcela pridávať starosti a hľadať ešte aj šaty pre ňu.
Odpovedať
@blondiee83 posli foto pre inspiraciu:)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?