Spievanie družičiek

Ahojte. Potrebujem radu, budem vďačná za každú :) Nevesta by chcela mať pred začepčením sprievod, kde jej budú družičky za sprievodu hudby spievať jednu pieseň. Ide o to, že pochybujem, že babynvedia spievať, bude to znieť hrozne. Niektoré baby protestujú, že to spievať nechcú, že jednoducho nebudú, lebo to berú ako strápňovanie, keďže ani nevedia spievať. Vraj sa to nikde ani nerobí, neviem, teda ja som o tom ešte nepočula, viem že sa hrá hudba, ale že by družičky spievali, to neviem. Aký máte na to názor? Ja si osobne tiež myslím, že je somarina nútiť človeka do niečoho, čo očividne nechce.. Ďakujem za odpovede :)
Odpovedať
aj keby to tradicia bola urcite by som nenutila nikoho aby robil nieco co mu je proti srsti....
Odpovedať
Profilova fotka
@bridesmaid01 My sme mali svadbu teraz v piatok,ale nic lepsie som nemohla spravit,ako zavolat dievcata zo suboru Sopilka z Presova,ja som z Humenneho. Boli uzasne,zlate a prenadherne spievali,ludia pozeralI s otvorenymi ustami :D Potom za nimi chodili chlapi z hudby a davali klobuk dole,no uzasne boli:)
Odpovedať
hej, to je super, keď to robí niekto kto to naozaj vie, vtedy to musí byť krásny zážitok :)
Odpovedať
@neluska89 Dobrý večer. Nemohli by ste mi dať nejaký kontakt na súbor Sopilka? Majú nejaké video? aby som si ich mohla pozrieť? Nemôžem ich nikde nájsť. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@neluska89 Dobrý večer. Mohla by som poprosiť nejaký kontakt na súbor Sopilky? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
tak toto som este nevidela aby neveste spievali druzicky no kazdý podla svojho gusta :) ale urcite by som ich nenutila a pokial nevedia spevat znelo by to hrozne možno by stacilo ak by jedna co vie spevat zaspievala.
Odpovedať
Bola som na takej svadbe, kde to od nas nevesta chcela, ale nebolo to zle, mne sa to celkom pacilo. Tak volakedy to tak fungovalo, ze mlade dievcata spievali tu piesen. Na svadbe na ktorej som bola to bolo vyriesene tak, ze bolo 3 folkloristky, ktore to svojimi silnymi hlasmi uspievali a my sme sa vzdy pridavali na refren, bolo to nahodou velmi pekne. Samozrejme nutit niekoho do niecoho je cisty nezmysel, ale ak si to ta nevesta velmi zela (a urcite to mysli v dobrom) mozno by ste jej vedeli vyjst v ustrety :-)
Odpovedať
@neluska89 ahoj poslala by si mi kontakt na subor sopilka? ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?