11.8.2018 - Východ SR (VT)

9. okt 20179

Dobrý deň,

nájde sa niekto kto by nám zvečnil náš svadobný deň? 🙂 Zn. ORIGINALITA 🙂

• @dida712  kuk na môj web 😉

• @dida712  Som rád, že hľadáte originalitu. Verím, že teda patríte k nevestám, ktoré svadbu chápu normálne, nie iba ako klasický princeznovský gýč. Viac informácií posielam v správe a pripájam pár užitočných postrehov:

Vyberajte si fotografa rovnako starostlivo, ako vyberáte, šaty a všetky ostatné doplnky. Nenechajte sa ohúriť úžasnými portrétmi - v niektorých prípadoch vznikli na svadobnom workshope s modelkami a modelmi. Pri výbere fotografa si nevšímajte iba dokonalé nastajlované portréty. Platíte fotografa za celodennú prácu, žiadajte od fotografov celé svadby a pozrite si ich niekoľko, aby ste mali istotu, že fotograf má konzistentný štýl a nespravil pekné fotky iba vďaka prostrediu. Portrétové fotenie ako-tak zvládne relatívne veľa fotografov, ale nafotiť celú svadbu na slušnej úrovni iba málokto.

• Sponzor fóra
  • Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...

• Sme tu pre Vás!

• @dida712  Dobry den, pozrite si moje fotky na webe, ak sa vám budú páčiť, budem rád ak ma kontaktujete.

• @dida712  Dobrý deň termín máme volný. Pozrite si našu ponuku. Na otázky Vám radi odpovieme 🙂

• Termín je aktuálny aj u nás... budeme radi ak nazriete na naše porfolio ... .-) VIDEO + FOTO

• Dobrý deň ak by ste mali záujem sme tu pre vás

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov