11.8.2018 - Východ SR (VT)

dida712
Autor diskusie
05.10.2017
Dobrý deň, nájde sa niekto kto by nám zvečnil náš svadobný deň? :) Zn. ORIGINALITA :)
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
fotografovanieeu
PRO
05.10.2017
@dida712 kuk na môj web ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
photostancik
PRO
05.10.2017
@dida712 Som rád, že hľadáte originalitu. Verím, že teda patríte k nevestám, ktoré svadbu chápu normálne, nie iba ako klasický princeznovský gýč. Viac informácií posielam v správe a pripájam pár užitočných postrehov: Vyberajte si fotografa rovnako starostlivo, ako vyberáte, šaty a všetky ostatné doplnky. Nenechajte sa ohúriť úžasnými portrétmi - v niektorých prípadoch vznikli na svadobnom workshope s modelkami a modelmi. Pri výbere fotografa si nevšímajte iba dokonalé nastajlované portréty. Platíte fotografa za celodennú prácu, žiadajte od fotografov celé svadby a pozrite si ich niekoľko, aby ste mali istotu, že fotograf má konzistentný štýl a nespravil pekné fotky iba vďaka prostrediu. Portrétové fotenie ako-tak zvládne relatívne veľa fotografov, ale nafotiť celú svadbu na slušnej úrovni iba málokto.
Odpovedať
Profilova fotka
miqocash
PRO
05.10.2017

Odpovedať
Profilova fotka
simonross
PRO
05.10.2017
Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...
Odpovedať
Profilova fotka
jilekproduction
PRO
06.10.2017
Sme tu pre Vás!
Odpovedať
Profilova fotka
dananai
PRO
06.10.2017
@dida712 Dobry den, pozrite si moje fotky na webe, ak sa vám budú páčiť, budem rád ak ma kontaktujete.
Odpovedať
Profilova fotka
agenturacreative
PRO
06.10.2017
@dida712 Dobrý deň termín máme volný. Pozrite si našu ponuku. Na otázky Vám radi odpovieme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
michalmajcher
PRO
06.10.2017
Termín je aktuálny aj u nás... budeme radi ak nazriete na naše porfolio ... .-) VIDEO + FOTO
Odpovedať
Profilova fotka
nikoletka258
PRO
09.10.2017
Dobrý deň ak by ste mali záujem sme tu pre vás
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?