16.6.2018 Záhorie fotograf/kameraman

25. jan 2018110

hľadáme na sobotu 16.6. fotografa a kameramana zo Záhoria (Skalica,Senica a okolia) alebo aj z okolia ak má niekto voľný termín a chuť docestovať aj do Skalice. 😉

• Dobrý deň prajem. Poslal som Vám správu

• @katyninka  termín voľný, chuti dostatok 🙂

• Dobrý večer,
    chuti máme kopec a nápadov veľa. Tento rok sme robili na Záhorí dve svadby a obidve boli veľmi spokojné. Ukážky si môžete pozrieť na stránke 5minutes.sk alebo na fb. Viac o našich možnostiach a výhodách počas svadobného dňa osobne. Termín je zatiaľ voľný.

• Sponzor fóra
  • Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...

• Pekný deň. Ponuku som Vám poslal do IP.

• Dobry den, neviem ci hladate 2 ludi, alebo jedneho co aj foti aj toci. Je velmi tazke aby jeden clovek robil oboje. Da sa to, ale musi byt velmi zrucny a vysledok aj tak nebude bohvieaky.

VIem si ale predstavit, ze najdete niekoho, kto vie aj tocit aj fotit na prijatelnej urovni a dohodnete sa, ze nejaku cast bude fotit a nejaku tocit. Napriklad, ze pripravy vam natoci (= nebude fotit), cez obrad moze dat na stativ kameru a bude vas primarne fotit (aj ked si teda asi viete predstavit ake zaberu z tej statickej kamery to budu), parove a skupinove fotky vam nafoti (= nebude tocit) a hostinu by mohol aj tocit aj fotit, tam uz sa to celkom da zvladnut, lebo je vela casu a mnohe veci sa deju viac krat, napriklad tanecne kolo si raz nafoti a potom natoci, akurat pri tych obradoch ako cepcenie atd sa musite rozhodnut ci chcete fotky, alebo video, resp. teda zasa ze fotky ako primarne a video z kamery na stative.

Ja to takto zvladam robit, ked sa urobi s parom naozaj dobra priprava a jasne sa stanovi co sa bude fotit a co tocit. Samozrejme, ak sa veci zacnu komplikovat, tak musi byt jasne co je dolezitejsie, ci video alebo fotky. Lebo na svadbe sa veci maju tendenciu komplikovat - staci jeden neskory prichod, dlhsia cesta nez sa cakalo, dazd a uz to ide ako domino ....atd atd ...

Na mojej webke si mozete pozriet ako fotim a ako tocim, podla toho sa rozhodnite ci by vam to stoji za to, aleb sa rozhodnete pre jedno, alebo pre druhe.

Pri tomto type sluzby ale treba este ratat , ze dorucenie bude dlhsie ako bezne, pretoze fotograf ma s editaciou takmer 2x tolko roboty - raz s fotkami a druhykrat s videom. Tomu potom obycajne zodpoveda aj vyssia cena. Ale tu si treba dohodnut individialne podla celkoveho rozsahu a vasich ocakavani a dalsich faktorov.

Drzim palce, aby ste boli s vysledkom nakoniec spokojni

• Ahoj ja odporúčam Petronella, je super a vsetko splnila ako sme sa dohodli a fotky nam dala este skôr ako mala termín
    🙂 v Skalici nas fotila tiez

• @katyninka  dobry vecer, vas termin mame zatial volny a nie je problem pricestovat do Skalice 🙂 prosim pozrite moj profil a cele svadobne pribehy na nasom webe. v pripade zaujmu ma prosim kontaktujte, rada zodpoviem vase otazky a dozviem sa viac o vasich predstavach 🙂 dakujem a zelam prijemne svadobne pripravy! 😉

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň. Som svadobný fotograf, ktorý sa zameriava na reportážny štýl fotenia svadieb. V mojej tvorbe nestaviam na prvé miesto nablýskané portréty a klasické katalógové fotky, ale sústredím sa na jedinečné okamihy, momenty, ktoré vystihujú a vykresľujú atmosféru Vašej svadby. Čo teda robím?

Viac o mojej práci spolu so základným cenníkom nájdete na mojom webe.

Ak Vás moja tvorba zaujala, neváhajte ma kontaktovať.

• termín máme zatiaľ voľný ak by ste mali záujem sme tu pre vás . Ponúkame aj do konca januára novoročné zľavy na balíčky poslala som vám správu

• Dobrý večer, ponúkame vám naše služby foto aj kameru. Viac info do IP. S pozdravom Martin kavecký - štúdio Kama

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov