19.09.2015 Považská Bystrica - hľadáme super fotografa

24. mar 201518

najlepší fotograf - šup sem s ním 🙂

• Dobrý den,
    Váš termín máme volný a do Považské Bystrice to máme kousek.
    Podívejte se prosím na naše internetové stránky a třeba Vás naše tvorba zaujme 🙂

Hezký den

Martin Hnátek | MarLin Photography

• 😃

• @jaankaa5  Ahoj odporúčam ti toho čo sme mali my:
    www.peterprochazka.com - je to aj kameraman aj fotograf.
    - je geniáálny

• Sponzor fóra
  • @jaankaa5  pozrite si aj moje svadobne fotografie na webe, na facebooku ...

• Skus Luboša Ďuricu, myslim ze je priamo z PB stretla som sa s nim na viacerych svadbach a vzdy super.

• šup 😉

• @jaankaa5  Keď najlepší tak to budem asi ja 🙂 Na stránke nájdete portfólio a podrobnejšie informácie. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem 🙂

• @jaankaa5  ahoj, termín mám voľný, ak sa budú fotky páčiť veľmi rád pošlem viac info do mailu..pa

• @jaankaa5  V PB jednoznačne Ľuboš Ďurica , stačí vygoogliť , len obávam sa či bude vóľný 😉

• Ahoj, pozri si moje portfólio aj na mojej fb stránke a posúď sama 🙂 Budem rada, ak napíšeš.

• @jaankaa5  Dobrý večer,poslal som Vám bližšie informácie do správy 😉

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Dobrý deň, ponúkam Vám moje služby. V prípade akýchkoľvek otázok, rád ich zodpoviem.

• @jaankaa5   Narocna nevesta ? Sup sem s nou 😉

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň, Váš termín máme zatiaľ voľný, sme zo Žiliny, takže Považská Bystrica je blízko. Našu prácu si môžete pozrieť na webe alebo na FB. Rady budeme súčasťou Vášho svadobného dňa 🙂

• Dobrý deň váš termín mám stále voľný ak máte radi uvolnené a príjemné fotenie som tu pre vás

• Tento datum mam volny a rad vam ponuknem moje sluzby 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň. Pozrite moju prácu. Pokial Vás zaujme napíšte. Rád Vám urobím kvalitnú pamiatku na Vašu svadbu.
    Z úctou Peter Mrázik

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov