3d fotografie - východné Slovensko

ahojte. ktory z fotografov na vychodnom slovensku ma vybavu na 3d fotografie?
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D myslim ze tuto funkciu maju zatial len kompakty...takych fotografov s takym fotakom je myslim velmi vela :D
Odpovedať
Profilova fotka
Taktiez si myslim ze ziaden normalny fotograf nerobi ale da sa to spravit v PS.
Odpovedať
Profilova fotka
@nanervy_2 Existuje možnosť použiť 3D objektív pre pro Digitálne zrkadlovky, avšak neviem presne aký výsledok by ste s takejto fotografie očakávali. Takéto objektívy sú skôr určené pre video ako fotografiu aj keď samozrejme je možné s nimi aj fotiť. Avšak k 3D fotografii je nutné použiť buďto monochromatické červené a modré zobrazenie spolu s okuliarmi, alebo špeciálne 3D zobrazovacie zariadenie v ktorom je fotografia zabudovaná, prípadne použitie na 3D televízii.
Odpovedať
Profilova fotka
@nanervy_2 Mozme Vas pozvat na 5D kavu k nam do WooW az mate zaujem, a pozriete si aj nas 3D prace napriklad ;-) Nesrandujem ! x-)
Odpovedať
dakujem za odpovede, okuliare ze musia byt je jasne, mame doma, obcas si robime z tur, ale cez program, fotene monoobjektivom :) tak nas napadlo ze by bolo super tie rodinne a niektore portretove mat 3d :)
Odpovedať
Ahoj, viem si predstaviť 3D video, ale 3D foto je pre mňa absolútne nová vec. Potom keď budeš mať nejaké 3D fotky ,tak ich sem nazdieľaj, určite by si ich aj iné nevesty radi pozreli ako ja, a možno sa mi to zapáči na toľko ,že sa pre ne rozhodneme. ;-)
Odpovedať
@radka_r mam, ale len z tury :D a su robene normalne cez program, fotakom odfotene z 2 uhlov a potom v programe vyhenerovane 3d. pozera sa na to s 3D okuliarmi :) ale su na to priamo fotaky s 2jitymi sosovkami, vyssie niektori pro spominaju ako a co :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?