Ahojte nevesty, fotili ste si na svadbe celý priebeh svadobného dňa?

Fotili /točili ste si napr. aj gratulácie pred kostolom? Kameraman mi tvrdí, že sa to už nezvykne robiť, že to vo videu aj tak každý pretočí. Ďakujem za odpovede!
Odpovedať
@pivonka17 my mame gratulacie natocene na videu, sice nepocut kto co hovori, lebo je tam hudba ako podmaz, ale mne to nevadi.. Ja si to sem tam pozriem, je fajn pozriet si vsetkych ludi, ktori nam prisli zablahozelat, ich aj nasu radost a pod. Takze za mna je fajn to mat, az tak vela casu to zase na videu nezaberie
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. My stále navrhujeme klientom si to dať nakamerovať celé a nafotiť iba najbližšiu rodinu 8-) Ale spravidla má pravdu, väčšina čo tak počúvam si to aj tak pretáča ;-)
Odpovedať
My máme gratulácie pred kostolom natočené ako samostatný bonus s podmasom hudby. Trvá to cca 15 minút, ale nie je to súčasťou hlavného videa.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme celý priebeh svadby v pláne natocit, nic nevynechat. :-)
Odpovedať
Ja by som asi fotila a natáčala gratulácie iba najbližšej rodiny, to podľa mňa stačí lebo potom to zbytočne predlžuje to video a v podstate to nikoho nezaujíma, lebo čo hovoria tam v drvivej väčšine počuť nie je a každý vie čo vám práve on povedal :) Dajte si poradiť od kameramana :) My to chceme tak, že obrad sa bude fotiť a natáčať, ak vychádzame z kostola, nejaký začiatok gratulácii, potom ako nastupujeme do auta a hostina.
Odpovedať
ja myslím, že zbytočne, tých ľudí aj tak budeš mať zachytených na videu v oveľa zaujímavejších situáciách ako pri gratulácií, ktorú aj tak na videu počuť nebudeš...
Odpovedať
Profilova fotka
@pivonka17 toto je problematicka cast. pretoze svadobcanov je vela a negratuluju v poradi od najblizsej rodiny po najvzdialenejsich znamych. prvi su vzdy rodicia, no potom je to rozbite a nie je mozne zistit, kto je kto a kto je dolezity a kto nie je. logicky by si niekto mohol mysliet, ze ti najdolezitejsi gratuluju ako prvi, no nezriedka sa stava, ze uplne na samotny zaver idu ti najlepsi kamarati. a ked pofotim povedzme prvych 50 ludi a poviem si, ze uz netreba, lebo podstata bola, tak prave tito najlepsi kamarati tam nebudu. dolezita je teda dohoda s nevestou, ako a ci tuto cast chce mat zachytenu. je to na vas, co si poviete, to by vam fotograf/kameraman mal zaznamenat. ale urcite sa s nim poriadne porozpravajte, nechajte si vysvetlit jeho pohlad a potom sa rozhodnite.
Odpovedať
My sme kameramana síce nemali a keď tak rozmýšľam, tak málokto sa zmohol na nejakú ozaj peknú a dojemnú gratuláciu... dojali ma tam tak 2-3 ľudia... to sa asi ani neoplatí natáčať, ako niekto povie len "všetko najlepšie, nech sa vám darí". Inak presne, najdôležitejší ľudia nejdú prví. Na videu čo sme videli, tak fakt nebolo v tom šume dobre rozumieť ľuďom, čo gratulovali, ešte keď jeden sa bavil s nevestou a niekto druhý paralelne so ženíchom. Poriešili sme to tak, že sme hosťom dali knihu hostí kolovať, kde každý v klude napísal od srdca svoje prianie a to je lepšia pamiatka. V každom prípade sa rozhodnite, či by ste to chceli mať na videu a ak áno, tak pekne poprosiť kameramana, aby to zohľadnil.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja radim svojim klientom, aby urcili niekoho, kto mi povie kto su doleziti ludia na svadbe. Rodicia sa daju zistit lahki, ale ci tato pani je krstna, ktora nevestu vychovavala ked jej rodicia boli odcestovani v zahranici a teda ma k nej extra vztah sa proste zistit neda. Cize je fajn, ked mi niekto povie kto su ti skutocne dolzeiti. Vacsinou si to aj zapamatam, ale pravda je ze pri tyuch gratulaciach je to dost zlozite ... Niektore nevesty chcu mat fotku kazdeho gratulanta a potom uz to nemaju na videu, niektore len par ludi. Zalezi od vas. Ak je tam ale napriklad 150 gratulantov, tak potom samozrejme tie fotky upravujem len tak zakladne, nejde o nejake velke retusovania.
Odpovedať
Profilova fotka
no ak mam povedat pravdu tak mne pride natacania gratulacii dost zbytocne a o foteni uz ani nehovorim, ked je na svadbe kopec ludi tak naco vam bude len 100 fotiek kde vam niekto gratuluje, chapete co myslim, pravda? toto by som fakt skresala tak na rodicov a mozno nejaku najblizsiu rodinu a to uplne v pohode staci :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa este o tomto s fotografom nebavili a kameramana nebudeme mat vobec ale asi od neho tiez nebudeme chciet aby fotil vsetkych gratulantov, aj ked nie vsetci co budu v kostole budu potom aj na hostine ale bolo by to zbytocne, aj tak by sme tie fotky iba rychlo prebehli, mozno raz alebo dvakrat a potom by sme uz ani nezakopli.
Odpovedať
Co baby? To sa cudujem ze nechcete gratulacie. My ich mame a ja si ich rada aj pozeram. Aspon viem, kto vsetko mi bol na svadbe a bude to pre mna taka spomienka. Za par rokov budem stastna, ze to mam vsetko. A ostatni ludia, nech si to pretocia, ked ich to netrapi. Ved teraz s tym problem nie je
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?